• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasımda transfer olmayı bekleyenler

Ay insallahhh. O his geldiyse olur bence. İnsan anliyor.bir şekilde
Önceki hamileliğimde ben anlamıştım hissetmiştim 🥰 ben de adet olmak için dua ediyorum bugün karnıma ağrı girdi mutlu oldum resmen 🥰
Bende öyle hissediyorum biliyor musunuz rahim hazırlığı da mühim bende o evredeyim 3. Gün embriyosu ama tutabilir diye düşünüyorum hep

Bende öyle hissediyorum biliyor musunuz rahim hazırlığı da mühim bende o evredeyim 3. Gün embriyosu ama tutabilir diye düşünüyorum hep
Bebek transfer olduğu an bebeğim artık benimle diye düşünün öyle dua edin. Ben de öyle yapacağımmm 🥰🥰

Benimde bugün son kontroldü doğal siklus ile ilerledik dün çatlatma iğnesi vurundum bugün progesteron ölçüldu yarın başlıyorum iğne ve fitile 5 Kasım'da transfer günüm

Sizin ne zaman transfer ? Rahim hazırlığı yaptınız mı, 3. Gün olunca baya şeyler konuşuluyor ama Rabbimin hikmeti inşallah güzel sonuçlar alırız. zaten raporlu olacağım süreçte yazarım burdanda. Ben kendime kalbime inandım öyle tek embriyo da olsa rahmi hazırladım gerisi tevekkül
Benim 2. Denemem olacak ilki 5. Gündü negatif oldu inşaallah 3. Gün tutacak ❤️ ben şu anda adetimi bekliyorum adet olunca hazırlığa geçeceğim 🙏 hiç öyle 3. Gün vs demelerine bakmayın olacağı var sa her şekilde oluyor Rabbim inşaallah nasip edecek

Ay insallahhh. O his geldiyse olur bence. İnsan anliyor.bir şekilde
Önceki hamileliğimde ben anlamıştım hissetmiştim 🥰 ben de adet olmak için dua ediyorum bugün karnıma ağrı girdi mutlu oldum resmen 🥰
Ay dimii inşallah güzel güzel sonuçlar alırız Allah'ım aminnn

Benim 2. Denemem olacak ilki 5. Gündü negatif oldu inşaallah 3. Gün tutacak ❤️ ben şu anda adetimi bekliyorum adet olunca hazırlığa geçeceğim 🙏 hiç öyle 3. Gün vs demelerine bakmayın olacağı var sa her şekilde oluyor Rabbim inşaallah nasip edecek
Çok doğru kesinlikle . Ben şimdidenn olumlu düşünüyorum sizinle de iletişimde kalmak isterim burdan. Güzel haberlerle birbirimizi motive ederiz

Normal de üç kez felan doluyor da doğal yumurta takibi yaptıya ilaçsız beş kez gittim ilk gittim 9 gün sonra gittim sonra hergun gittim baktı çatlamak üzere ignemi vurundum işte
Duruma göre karar verecekler o zaman. Hayırlısı inşallah. Teşekkür ederim 🌸 🙏 💕

Bana hiçbir şey verilmedi. Lucrin ney için tam olarak acaba
Çikolata kistim var adetken hormon testi verdim e2 yüksek çıktı. Lucrin vurıldum. Gonal F kullanırken yumurtlalar birlikte büyüsün diye şuan uyutmaya geçildi adet olunca şaha kalkacaklar inşallah 😂

Back
X