Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

merhaba cannur , yanlış hatırlamıyorsam 8 yıldır bebek istiyorsun ve bu ilk denemen olacak.biraz kendinden bahsedermisin kaç yaşındasın ? problem belli mi ve de neden bunca sene bekledin tedavi için

sevdakes, asilama farkli. o genellikle sperm sayisi yuksek olanlarda yapiliyor. Galiba bunda yumurta toplamda olmuyor.

sevdakevs ,
aşılamada yumurta toplanmıyor.normal gebelik gibi bişey (spermin kendisinın yumurtayı bulması bekleniyor) sadece kalıtesiz ve az hareketli olan spermler ayıklanıyor ve kanul kardımıyla dr tarafından enjette ediliyor.diğeri ise farklı yumurtalar toplanıyor spermlerle aynı ortma konuyor ve döllenmesi bekleniyor yada sperm alınarak embriyologlar tarafından yumurtaya enjekte ediliyor ve döllenmesi bekleniyor canım

selam kızlar nasılsınız haftasonu misafirim vardı bakamadım bugünde rahim filmi çektirdim çoooookkkk canım acıyor çooookkk

geçmiş olsun canım , acısını bilirim ben bu işlemi 5 yıl önce eski tipbir teknolojiyle yaptırdım ama bilmiyordum dr uma gösterdiğimde nerde ne zaman çektirdin bunu anestezisiz nasıl dayandın diyerek beni tebrik etmişti.çok dayanabildiğim söylenemez tansiyonum 3 lere kadar düşmüş ve acıdan bayılmıştım . İnşallah sonucun iyidir.

ilk sayfada yazmıştım bende 2. tüp yaptıracagı bende pcos var. cumartesi histereskopi ve 13 kasım gibi adet olup başlarım artık iğnelere

merhaba canım, inşallah Allah emeklerimizn karşılığında hepimize hayırlı, sağlıklı ve güzel bebekler verir inşallah..ben gündüz çalışıyorum ve işyerimde çok fazla internete giremiyorum, hem yasak hemde pek fırsatım olmuyorum.. Ama akşamları ve hafta sonları sıkı takip etmeye çalışıyorum.. burası bana çok moral oluyor.. etrafımda beni anlayan derdimi anlatacağım kimsem yok..sağolsun eşim bana çok destek oluyor ve anlayışlı ama onunla her zaman bir kadınla dertleşir gibi dertleşemiyorsun..ben tek çocuk olduğum için bir kardeşim bile yok..Anacığıma çok fazla açılamıyorum o ilk kayıplarımdan dolayı üzülmeme dayanamıyor.. ben burda işte sizlerle avutuyorum kendimi..ben Rabbime sığındım çok umutsuz oluyorum bazen ama inşallah hayırlısıyla bu sefer yüzümü güldürür diye ümit ediyorum..çok korkuyorum ama tekrar kaybetmekten veya başaramamaktan.. yani malesef kafam çok karışık.. içinizi kararttığım için çok çok özür dilerim kızlar ne olur kusura bakmayın..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…