katı meyve sıkacağı olanlar ?

canım narın dış kabuğunu soyup beyaz kısımları ile birlikte sıkıyorum.çok güzel oluyo.damak tadına göre değişir ama ben karışık meyve suyunu daha çok seviyorum.havuç,elma,portakal,greyfurt,nar vs..sen deneyerek kendi damak tadına uygun karışımlar yapıp içebilirisin.benim katı meyve sıkacağı blue house.benimkinde de köpük ayırıcı var.ama şöyle söyleyeyim çok önemli değil.inan biz çoğu zaman köpüklü köpüklü içiyoruz.afiyet olsun şimdiden:34:

nar da güzel olur yaa hakkaten
çok saolun ya bi sürü fikir oldu benm için de

ben katı meyve sıkacağını seçerken kaç watt olduğuna baktım
king 850 watt birazda bu yüzden aldım
king daha önce hiç kullanmadığım halde watt ı yüksek olduğu için seçtim
siz neye göre seçtiniz makinelerinizi

evet bende tavsıye ederım ben domatesı kendı ımkanlarımla sıkıyordum eskıden mevye sıkacagı aldıgımdan berı denemedım hıc yazın cok guzel olur tuzlu buzlu ve lımonlu :D :7::7:

off süper fikir :)

evet arkdaşlar domatesi kışın çok pahalı ve hormaonlu oldugu için yazın sıkmak çok daha keyifli dirr serin serin limonluda nesfis olrr:)

öylesyse denemesi sendenn

bizim önceki cihazımızda meyve suyunu sıktıktan sonra plastik kokusu oluşuyor
ve bu meyve suyunda da hissediliyordu.
kullandığınız markalardan memnun musunuz yahut tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

ben moulinex xxl kullanıyorum. çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum. 1000 wat. arkadaşlar köpük oluşumu konusuna değinmişler. benimkinde köpük ayırıcısı var. biraz daha az köpük oluşuyor ama hiç köpük oluşmuyor diye birşey yok. ne yaparsanız yapın oluşuyor köpük. ama biz hiç rahatsız olmadık. çünkü annemin kullandığı modelde çok köpük oluyordu o nedenle bu daha iyi geliyor bana.meyve suyu olarak genellikle portakal, elma ve havuç sıkıyoruz. bu üçünü isterseniz aynı anda sıkabilirsiniz. tadı süper oluyor. nar da denedik fakat nar çok acı oluyor. ne kadar beyaz zarını alsam da acı oluyor. o nedenle narı fazla tavsiye etmem

çilek + muz harika olur
portakal havuç elma vs suyunu çıkardıktan sonra içine sade madensuyu ekliyorum ben birde öyle deneyin

Ben Philips kullanıyorum çok memnunum,en çok elma,armut,havuç,portakal,mandalina ve nar sıkıyoruz çok lezzetli oluyor.

Back
X