Katil olacağım.

Bir başkasının telefonla konuşması sizi neden bu kadar ilğilendiriyor anlamadım:KK64:Birde o kadının acısında düşünüp her gün sizle karşılaştıgına sinir oluyorsa ne olacak peki?:KK70:Dünyada milyonlarca dert varken bir kadının kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayıp kendi aleminde yaşamasını sorun etmek kadar saçma bir durum görmedim doğrusu:-)
saçma bir duruma bu kadar aşikar olmanız da şaşırtıcı doğrusu. Keşke saçma şeylerle sizde uğraşmasanız.

ben o telefonun alıp camdan fırlatmak istiyorum öyle insanlarla karşılaşınca hele akşamsa ve yorgunsam car car ifrit oluyoru ki bu kişi genelde bayan oluyordur birgün birine fena dalacam hayırlısı
sonunda bana destek olan biri çıktı. Akşama kadar ekmek parası kazanmak için uğraş bide bunda ne var konuşur konuşmaz sizene diyen insanlarla uğraş ne garip ya.

Polemiğe, laf sokmaya gerek var mı?
Herkes fikrini yazmış, üsluplar bozulmadığı sürece fikir beyan eden herkese saygı duymak gerekir değil mi?

Konu sahibesi,
madem bunca ikaza, uyarmalara aldırış etmeyen biri var karşınızda, ya kulaklıklı yolculuğunuza devam edeceksiniz çünkü maalesef toplu taşıma araçlarında bir kişinin tepkisi, ikazı yeterli olmuyor ya da diğer rahatsız olan yolcularla birlikte hareket edip beraber ikaz edeceksiniz kadını, hala aldırış etmiyorsa anlayacağı dilden konuşun, bindiğinde çıkarın kalemi kağıdı yazılı yapacağım herkes telefonunu versin, sınavda telefon yasak der telefonu alır, inene kadar vermezsiniz:-)
daha orjinal fikri olan varmı :D fikirlere saygım sonsuz dediğim gibi ben böyle bir şeyi duyarsızlık olarak algılıyorum aksini düşünenler bence o kadına benzer durumdalar. iyi günler.

Belli nickinizden :) ya bazilari israrla kesile kesile konusuyorlar yine de :KK70:
Bağımlılık olmuş artık sanırım vakit geçirmek için tek aktiviteleri bu. Oysaki kendine verdikleri zarardan haberleri yok yaydığı radyasyonun ne kadar zarar verdiğini bilse sanırım telefon kullanmaktan vazgeçer.

Takın kulaklığınızı hayallerinizle baş başa kalın inene kadar dert mi bu :KK6:

Takın kulaklığınızı hayallerinizle baş başa kalın inene kadar dert mi bu :KK6:
Her gün bunu yapmaktan başka çözüm bulamıyorum gerçekten tek çarem bu. Ama böyle insanlar yüzünden neden dinlemek istemediğim müziği dinliyorum orası da tartışılır. Akşama kadar kafamız o kadar insanla muhattap olmaktan şişiyor birde müzik dinleyince davul gibi oluyorum.

Her gün bunu yapmaktan başka çözüm bulamıyorum gerçekten tek çarem bu. Ama böyle insanlar yüzünden neden dinlemek istemediğim müziği dinliyorum orası da tartışılır. Akşama kadar kafamız o kadar insanla muhattap olmaktan şişiyor birde müzik dinleyince davul gibi oluyorum.
Aslında öyle yerlerde ben de yüksek sesle özellikle telefonla konuşanları doğru bulmuyorum.Konuşmak zorundaysa daha sessiz yapabilir işini.
Ama ne yazık ki elden de bir şey gelmiyor ..:KK47:

Back
X