kızlar aöf konusunda desteğe geldim katzim balım izninle...
ben tecrübeli bir aöf öğrencisi olaraktan...
sevgimmmm.... ben aöf çekoda toplamda 5 hukuk içerikli ders aldım ve avukat yanında da çalıştım hukuk ömrümü yedi resmen avukatlıksa ben epey bilgi sahibi oldugumu düşünüyorum ki anayasa sorularını da daha çalışmaya başlamadıgım halde çatpat çözebildiğimi gördüm...
bir de artı olarak aöfte geçtiğim dersi uni.de tekrardan aldım artık çift dikiş oldu:)
aöf derslerine gelince ilk 2 yıl ben büronun verdiklerinden çalıştım ve gerçekten aynı cümleleri tekrar etmişler boşuna uzatmışlar gibi geldi...
murat açıköğretimin yardımcı kaynaklarını tavsiye ederim bir de anadolu uni. açıköğretimlliler için e-öğrenme portalı var her dersin alıştırma bölümlerinden uniteleri seçiyorsunuz sesli ya da sessiz okuyabilirsiniz konuların özetleri görsel olarak kategorize edilmiş renklendirilmiş çalışmayı eğlenceli hale getiriyor ben onun cok faydasını gördüm tavsiye ederim
ilk 2 yılda, geçmiş yıl sorularına çalışıp da geçmeniz muhtemel ama ezber yapmak bana göre değildi benm önce soru cevap arasındaki mantığı anlamam gerekiyordu o da konu çalışmasıyla mümkün 3. sınıftan sonra geçmiş yıl soruları her zaman doğru kaynak olmuyor
başka sorular varsa lütfen özelden yazın ben kimsenin topiğini meşgul etmek istemiyorum katzim müsaadenle bu mesajı da yazyorum umarım bana kızmazsın:)
aşkolsun be lili ne kızıcam ne müsadesi

benim de kpss hakkında yardıma ihtiyacım var aslında. martta engelliler için olan sınava giricem ben de. hangi kaynaklardan calısayım filan?