Kavak Yelleri - Kanal D

aslı bi an önce nazı bırakıp psikolojisini de düzeltip güvenle olsun bana sinir geldi onun bu korkularından mine canım benim yaa bahtsız napsın yazık bi evlendi dayak yedi adam manyak cıktı deniz desen anca sırıtıp dursun elalemin kızını gezdirsin töbe töbe su da kırsın bacağını evinde otursun bide atakan suclu sankide ağladı cocuk kız kabahatli evli barklı gezip tozcakmıs elin memlektinde cok canı sıkıldıysa gitsin pastanede kocasına yardım etsin dimi ama hehehehe burdan atıp tutması ne güzel oluo yaaa beni daha da kızdırırlarsa fena olur izmirdeyim zaten suyun evine gidip sacını basını yolarım saka bi yana gidip göresim var burnumun dibindeler göremedim daha

aynen yeter artıkın yaa. şu deniz ilelebet yalnız kalsın. minecik de adam gibi birini bulsun. aslı da bi akıllansın güvenle olsun. sooora leyla ölsün? :) şimdilik bu kadar:)

eet yaa o leyle ne manyak ne ruh hastası biri öl daha ilk bölümden ortalığı birbirine kattı denize taktı kancayı deniz abi deniz abi deyip durmuomu bide :mymeka:

Yuh bu ne ya bi onunla bi bununla mide yok bunlarda ..
Türkiye'de bunları doğallaştırmaya çalışıyolar, bu dizinin amacı farklı artık bence!

umarım yanlış anlamışızdır bilmiyorumkismile

güven varken denizi seçiyorsa ne diyim artık bilmiyorum
çok tatlı ya serseri :asigim:

hehe serseri vallakaydirigubbakcemile3
bu arada fragmana cok dikkatli baktim durdurdumm 2 de bir:)))
asli itiyo sanirsam:S deniziii

Son düzenleme:
hehe serseri vallakaydirigubbakcemile3
bu arada fragmana cok dikkatli baktim durdurdumm 2 de bir:)))
asli itiyo sanirsam:S deniziii

güven varken denizle fingirdemesi aptallık olurdu zaten boshayallersmile
ama o leyla cadısı işleri çok karıştıracak yahu klava:

Ya atsınlar şu diziden Deniz'i salaklaştı iyice gerizekalı sinir oldum
yine Aslı'ya gitti ya çocuk oyuncağımı bu fenalık geldi bi orda bi burda.
Mine'ye üzülüyorum Aslı kabul etmez ama heralde yapıştırır tokatı yani öyle yapmalı akannehir
Yazık Güven'e Mine'ye aha da buraya yazıyorum Mineyle de Güven birlikte olur ayıkla pirincin taşını :1ninca:

yani tam dizi düzeldi diyodum zevkle izliyodum gene saçmaladılar güven için merakla bekliyodum halbuki..

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta çüşşşş diyorum afedersiniz ama akannehir
aslı ve deniz yeniden? hönk kaldım böle :1shok:

Deniz'de Aslı'nın üstündeki hırka gibi şeyi çıkarmaya çalışıyo gibi geldi bana lmaz:

Aslı, Güven’in gönlünü almaya çalışıyor

Güven’i, tahmin ettiğinden daha çok kırdığının farkına yeni varan Aslı, onun gönlünü alabilmek için bir sürpriz hazırlıyor. Aslı, Güven’i tahmin ettiğinden daha çok kırdığının farkına yeni varır. Ona bir sürprizi vardır. Güven'in gönlünü almak için bir takla atmadığı kalır ama nafile. Çünkü Güven’in istediği sadece Aslı'nın ağzından çıkacak iki kelimeyi duymaktır. Ama Aslı her şeye rağmen susmaya devam eder. Bunun üzerine Güven gitmeye kalkar. Acaba Aslı, Güven’i durdurabilecek mi? Güven’i durdurmak için gereken sihirli sözler, Aslı’nın dilinden dökülecek mi?
Polisin Mineler'in evine gelmesiyle isteme töreni iptal olur. Nur polisler tarafından götürülür. Mineler'in evinde kavga kıyamet kopar. Acaba Mine’yi yine sıkıntılı günler mi bekliyor?
Mine, annesinin sorunlarıyla uğraşırken Deniz, Leyla’yla yakınlaşır. ıkisi arasındaki ilişki tehlikeli bir noktaya doğru gitmektedir. Leyla, Deniz ile Mine’yi birbirine düşürecektir. Deniz’in aklı iyice karışır ve hiç beklenmedik bir harekette bulunur.
Metin, Güven’in hayatına dair gizli bir gerçeği keşfeder ve Güven’i çağırır. Güven, kendisini şoke edecek bir gerçeği öğrenmeye gider. Tüm bunlar yaşanırken Aslı’nın başında kara bulutlar dolaşmaktadır. Deniz’in kendisine yaptığı bir hareketle irkilen Aslı, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

çok heyecanlı biir bölüm yaa akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…