Kavak Yelleri - Kanal D

ay evet katılıyorum mine çok güzelleşti izmirin havasından heralde kaydirigubbakcemile3
o değilde ben denizin oyunculuğunu hiç beğenmiyorum :umursamaz:

Deniz inanılmaz yapmacık bir insan ne rol yapabiliyor ne kendine yakışırabiliyor.
Efe yerine deniz çıkabilirdi hiçde gıkımız çıkmazdı.

güvenn efeyii hiçmi hiççççç aratmıyor.bence güven daha güsel rol yapıyorrrr.diziyi izledikçee izleyesim geliyor.keşke bitmese hep devam etse diyorumm :)

bu hafta yok mafoldumben

deniz konusunda herkes hemfikir galiba
ilginç olanı konservatuar öğrencisi olması..kendini çok geliştirmesi gerekiyor bence :sinifsinif:

bence de. konservatuarlı böyleyse yani.. bu arada bu hafta yok mu gercekten kızlar ya?? tabi sınavlarım bitti ya bu hafta olmayacağı tutar uff ya

yok canım yaa zaten ne zaman bazı diziler nedenini anlamadığımız şekilde tatile girse kavak yellerini hemen kaldırıyorlar
ya bi kere de şaşırtın da diğerleri kalktığında kavak yellerini oynatın

hadi kar tatili desem imkansız izmir'de hava koşulları gayet uygun anlamadım kialsanaalsanasmile

denizle aslı birlikte olurlarsa ki olacaklar gibi görünüyor ben artık yuhhh diyorum akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…