Kavak Yelleri - Kanal D

terbiyemi bozuyorum ve oha çüş deve yok artık hepsini söylüyorum..
tamda aslıyla güven birleşmişkene yaa..olurmu bu..

denizden tiksindiğimiz kadar var yani. tipik deniz işte. şu leylayı da bana verseler kafa göz giricem allah yarattı demeyip. ne fırsatçı şey allahım..

arkadaslar bu dızı dowson's creek ın cakması bılıyosunuz.o dızıde de bır eskı sevgılı bır yenı baska bırısı bır baska bırısı sonra yıne eskı sevglı en basa tekrar.uzadı durdu.aynen aynı yoldan devam edıyor dızı.

ayyyyyyyyy olamaz bu ne yaaa yuh artık inş rüya müya mantıklı bi açıklaması vardır deniz ve aslının ben ilk bölümünden beri kaçırmadan izliyorum .yeni gelen kıza acayip gıcık oldum seytanın kızkardesi.Mineyede cok üzüldüm ya düşünsenize tam istmeye gelcekleri gün her sey maf odu.kızlar bide benim bi arkd. bornovada calısıo mine onun calıstğı yere gelmiş bi havalı sorma dedi bişi olmus arkdasıma sen de ünlü ol bigün anlarsın gibilerinden bişiler demiş bide bu sitede baska biri yazmıstı mineyle bi yerde carpısmıs bi dövmediği kaldı beni yazmıstı o yüzden biraz soğudum ondan ama oyunculuğuna söz yok gene de izleyelim görelim bian önce cumartesi olsun.

aslı enver mi havalı değil ya buraya gelmişti çook mütavazi biri :)
fragmanı izledim denizlerde kalan kız ortalğı karıştırmış yaa cadı klava: deniz aslıyı öperken cep telefonundan fotosunu çekiyordu aslı denizi itiyordu bu hafta niye yoktu kavak yelleri bnde kaçırdım zannetttim bilmiyorumkismile

valla ben gözümle görmedim canım sadece 2 kişiden öle duydum ve cok sasırdım zaten ama gende bilinmez. dizi bu hafta yoktu aradaöle olabilio bu dizilerin bütceleriyle ilgili bişeymiş askı memnunda yoktu bu hafta para sıkıntısı cekio diziler kriz etkisi hala var yani

valla kızlar tekrar izlerseniz farkedersiniz aslı itmek bir yana tam tersi denizin üstünü çıkarmaya çalışıyoaklinialirimsmile

aslıyla deniz olayını bidaha görmek istemiyorum....yeter artık... bi yemek 3,5 kez ısıtılmaz...:1no2:

aynen yeter artıkın yaa. şu deniz ilelebet yalnız kalsın. minecik de adam gibi birini bulsun. aslı da bi akıllansın güvenle olsun. sooora leyla ölsün? :) şimdilik bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…