Kavak Yelleri - Kanal D

aslııııı ölemezzzzzz.efe ölünce ondan daha tatlı daha güzel oynayan güven geldi ama aslısız olmazzzzz olamazzzzzzzzzzzz...

aslının ölmesi imkansız işte heyecanlandırmak için yapıyolar eğer çıkacak olsaydı her yerde haberleri çıkardı ama o sahne bile çok ürpertici bence

benim aklıma şey geldi.aslının kalbi duracak örtüyü örtecekler yaa bence o sahne sadece rüyaaaa .morga gidende başka bir ölüü benceeeee

Herkes için zor günler

Aslı ölüm kalım savaşı verirken, Deniz, Güven, Mine ve diğerlerini de oldukça zor zamanlar bekliyor.
Annesinin intihar ettiğini öğrenen Mine, Deniz’i yanında görmek ister. Deniz, yaşanan felaketten sonra Mine’yi ihmal eder. Mine bu duruma çok bozulur ama yine de Deniz’i görmeye gider. Deniz ile Mine’nin konuşmasına kulak kabartan Leyla, yine bir şeytanlık peşindedir. Ailece çıkılan bir alışverişte Leman’ın söylediği bir söz, Mine’nin tırnaklarını çıkarmasına neden olur.
Güven, Aslı’yı bulmuştur. Aslı’nın durumu iyi değildir, acilen hastaneye götürülür. Aslı, yaşam belirtileri göstermemektedir. Herkes şaşkındır ve acı içindedir. Aslı’nın bedeni arkadaşlarının gözleri önünde morga doğru yol alır. Umutlar tükenir. Semih olay yerinden kaçmayı başarmıştır. Güven, intikam yeminleri ederek onun peşine düşer. Bu takip sırasında hiç beklemediği birine rastlar. Güven, tüm bu olaylarla mücadele ederken, ablası Nurgül’ün pavyonda yaşadığı sorunla da uğraşır. Deniz, Güven, Mine ve diğerlerini oldukça zor zamanlar beklemektedir.

fragmanı izledim aslı bncede ölmeyecek lmaz:
yarın akşam kaçırmıyım ya sonra tekrarları da izleyemiyorum :bbo:

Amaan Aslı da ölürse bu dizi izlenmez ki.. :umursamaz:

Hoş ben Efe öldükten sonra izlemedim de kaydirigubbakcemile3

en azından dizide birseyler olacak gibi her hafta bekliyoruz dizilerde hiçbirsey oldugu yok cok yavas ileliyor konular bu dizide 2 haftadır aksiyon var güzel gitmeye basladı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aslı ölürse eğer çok ama çok zor ilerler bu dizi
ama nasıl bağlayacaklar hiç bilmiyorummirmirmirmir

yani Denizle aslı öpüşmesinde saçmalamışlardı zaten yeterince..
kimbilir bu bölüm aslıyı nasıl hayata döndürecek saçma bir senaryo bulacaklar merak etiim..

adamlar işi biliyo ama,hakkını yememek lazım..o aslıyla denizin öpüştüğü fragmanı gördükten sonra izlemedim ben diziyi 2 haftadır,sinir oldum çünkü.
ama bu hafta izlicem merak ettim çünkü kaydirigubbakcemile3

Gene rüya görüyodur birileri, ya da o kaçıran adam bunu felç edecek bi ilaç vermiştir de ölü gibidir de aslında yaşıyodur da falan filan... esas kız ölür mü heç...

bence aslının kalbi durmuştur. morga giderken belki son anda yeniden çalışmaya falan başlayacaktır.
güveninde hiç beklemediği birine rastlaması kesin babasıdır.

geçen sezon efenin dükkanında patlama olmuştu hatırladınız mı
efe ve deniz içerideydi ve denize hiçbir şey olmadan sapasağlam çıkmıştı

efenin kalbi durmuş ve aslı "ölmeeee efeee" diye çığırırken efenin göğsüne yumruklar atıp hayata döndürmüştü kaydirigubbakcemile3

aslının ölümünü de buna benzer bir saçmalıkla bağlayacaklar işte bekleyelim görelim 3 saat sonra -tatlicadiarzu-

a.saynen bende öyle düşünüyorum..
CADIARZUyabancı filmlerde olur ya ilacın etkisiyle ölü gibi gözükür, yapılan her şey ölü olduğunu gösterir sonra ilacın etkisi kalkar morgta kendine gelir.. aslı kızda öyle olacak gibi geldi ilk gördüğümde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…