- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.181
a.saynen bende öyle düşünüyorum..
CADIARZUyabancı filmlerde olur ya ilacın etkisiyle ölü gibi gözükür, yapılan her şey ölü olduğunu gösterir sonra ilacın etkisi kalkar morgta kendine gelir.. aslı kızda öyle olacak gibi geldi ilk gördüğümde..
kısaca aslıyı buldular, hastaneye götürdüler ilk öldü sandılar sonradan morfinli olduğu ölmediği anlaşıldı. aslı hayata adapte olmaya çalışıyor, bu arada semihin yüzünü görüyor her yerde. güven semihin peşine düştü denizden de aslıya göz kulak olmasını istedi. minenin annesi de intihar etmiş. mine bunu yeni öğrendi. denize ulaşmaya çalışıyor. deniz de güvene söz verdiği için aslının yanında. mine de sinirleniyor benim de sana ihtiyacım var falan diye. bu arada bir şey sormak istiyorum: SEMİH'E NE YAPMIŞ ZAMANINDA BU ASLI DA SEMİH BÖYLE TÜRLÜ İŞKENCELER YAPTI ASLIYA?_
ne nefes alıyor ne kalbi çalışıyor kaç saat öyle kalıyor doktorlar anlayamayıp morga gönderiyorlar. sonra hoooop canlı olduğu anlaşılıyor. ama turp gibi aslı!
morfini ameliyatlarda bile biraz fazla kaçırınca hastaların uyanamama durumu varken bu kız nasıl hiç hasar almadan kurtuldu.
beynine oksijen gitmemiştir bi kere... of saçmaladılar iyice.
ben bu diziyi efeyle aslı sevgili olduğundan beri izlemiyorum.sonra bu arkadaş kazığını adiliği aşk diye gösterdiler.denizde mineyle çıktı aslıya aşık oldu sonra bi kızı daha sevdi o öldü denizde yine mineye döndü.saçmalığa bak
sonra bide Aslıyı öptü geçen bölüm..
Kızı aldılar morga götürdüler bi kere beyne oksijen gitmez sakat kalır bişi olur kalkıp okula gitmiş dolanıyo ortalıkta bide.. :1closedeyes:
nee aslıya mı döndü yine :1shok: ee mine ne yaptı? ya bunlar hani arkadaştı? çok soru sordum k.bkma cnm napıym izlemiyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?