Kavak Yelleri - Kanal D

2si de salak. mineye yazık. aslıyı da seviyorum. güven de bence çok şirin çok tatlı tamam ama dramatik sahnelerde pek rol yapamıyor gibi geldi bana. daha çok komedinin adamı gibi.

sonra bide Aslıyı öptü geçen bölüm..
Kızı aldılar morga götürdüler bi kere beyne oksijen gitmez sakat kalır bişi olur kalkıp okula gitmiş dolanıyo ortalıkta bide.. :1closedeyes:

çok haklısınız o kadar zaman beyne oksijen gitmiyor ve aslı hooopp ayakta bide saçmalığın daniskası tekrar semihin onu götürdüğü eve gidiyor bu kız beyinsizmi nekafamçokkarıştı

2si de salak. mineye yazık. aslıyı da seviyorum. güven de bence çok şirin çok tatlı tamam ama dramatik sahnelerde pek rol yapamıyor gibi geldi bana. daha çok komedinin adamı gibi.

bence de aslının ölüm sahnesinde güven oyunculuk olarak tam bir fiyaskoydu
deniz çok daha başarılıydı kırmızı gözleriyle -tatlicadiarzu-

aslı eve gitti şırınga o morfinin enjektör felann falann herşey yerinde duruyor.polis gelip almamış onları ne gösterceklerse delill diyee yokk bu hafta tat vermedi hiçççç hemdeeeeee hiçç

bu hafta cin çakmak leyla atakanı öpüyor o kızın harbiden tedaviye ihtiyacıı var hemde hemen

Bi o kalmıştı Leyla'nın bulaşmadığı :dilcikar: hayret bişey suyunu çıkardılar ama iyice.. :mymeka:

leyla geldi geleli baya bi malzeme topladı kendine onun bozduğu ilişkilerin düzelmesi üzerine dizi ilerler ayrıca mine bardağın içindekini leylanın üzerine fırlattı nasıl mutlu oldum kendim yapmıs gibi ii oldu deniz safıda hala leylayı koruo:mymeka: onun yüzünden mineyi cok kırdı mine anladı leylanın nası bi tip olduğunu uğrassın onla anca o hakkından gelirkötükedihüso

Ne biçim bir dizi bu ya
gerçekten yetti artık
gençlik dizisi olmaktan coktan cıktı bana gore
iğrenç...
:dilcikar:

şimdi bu kızın yaptıklarını bu erkekler neden anlamıyor peki olay orda,dizinin bütün erkekleri sapıttııı..

ya kızlar alakasız ama bi soru sorcam .hani efe ölmeden önce adam öldürmekle suçlanmıştı . efe aklandımı peki efe öldürmemişti çünkü o adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…