Kavak Yelleri - Kanal D

Semt olarak bilmiyorum ama Altınpark City'de cekildigini ogrendim.
Gercekten muhtesem gorunuyor bayildim bende. boshayallersmile

Bütün İzmir'i tepeden görebileceğiniz muhteşem manzarası olan bir yer Yamanlar'da.. nasıl gidildiğine gelince Yamanlar Kolejine kadar gidin ve karşısında ki girişten sağa dönün yol sizi en son Altınpark City'e götürüyor..Hem cafe hem Restaurant..

evet bende izledim..pelini zeki buldum deniz oğlan saf çıktı..
arkadaşım aynı şeyleri görüp düşünmüşüz ya..
evet kavga yerine gelirken aslılar sağnak yağmur yağıyordu,denizle güvenin orada günlük güneşlikti..
hele leylayı hiç sevmedikleri halde onun ipiyle resmen kuyuya iniyorlar..
diziyi karışık hale getireli çok olduda biz alışkanlık izliyoruz...
ha sonunda güven o taşı yana attı sana değmez felan diyecek başladığında öyle düşündüm..

Tesekkur ederim merak ediyordum gercekten, ogrendigim iyi oldu.

ya kavak yelleri de kendini tekrar ediyo
aynı şey yüzünden efeyle deniz de böyle kavga etmişti öfff
hiç orjinallik yok hiç

dizideki leylayı boğasım geliyo.ne fena bir kıs ortalığı karıştırıyo kımsede anlamıyo ona sormuyolar dahi, bide çok sapık.

kıslar ben pek izlemiyorum son 2 bölüme baktım.
mineye ne oldu caba çok merak ettim.

Cuma günü Kavak Yelleri setine rast geldik:)

Su Pastanesi'nde çekimler son sürat devam ediyor...

Deniz baya morarmıştı Yani halen yaşıyor. Mine'de ölmemiş, o da önümüzdeki haftaki bölümlerde var. Üzerinde çiçekli bir elbise ve kot ceket vardı. Deniz ile pastanede buluşup, konuşuyorlar. Su, Mine, Deniz, pastanedeki çocuk(adını unuttum), Aslı... hepsi vardı yani. Keşke Leyla'da olsaydı demedim değil içimden

Bu arada Altınpark City'de çekildi gçen bölüm. Bizim evin burada ve harika bir manzarası var. Kesinlikle tavsiye ederim.opuyorumnanaktan

Hadi ya demek deniz ölmüyor..

Mineyle yeniden buluşuyorlar iyi iyi...

Güven yokmuydu ortalıkta

aaa cok güzel sagol bilgiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…