- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.361
Semt olarak bilmiyorum ama Altınpark City'de cekildigini ogrendim.
Gercekten muhtesem gorunuyor bayildim bende. boshayallersmile
evet bende izledim..pelini zeki buldum deniz oğlan saf çıktı..su leylenın ne oldugunu bıldıklerı halde atakan bır turlu konusmuyor.en azından denız ve guvenle.leyla cuce boyuyla her yerden nasıl bıtıyor.telefon numaralarına kadar buluyor.mıneyı heralde o adam buldu hafıza kaybı olabılır onların evınde cıkarsa hıc sasmam.dun de antalyada odul torenı wardı.okanda cıktılar.denız nasıl ıgrenctı.ıkı lafı bır araya getıremıyor resmen.pelın cok zekı ne buluyo onda acaba da sevgılıler anlamadım.
arkadaşım aynı şeyleri görüp düşünmüşüz ya..birincisi güvenin hapisteyken telefonu yoktu. hapisten çıkar çıkmazda aslının yanına geldi. telefonunu ne ara aldı ki? ayrıntıları atlıyolar.
ikincisi aslı atakan su metin falan denizle güvenin kavga ettiği yere geldiklerinde taksiden indikleri zaman yağmur yağıyordu her yer ıslaktı ama deniz ve güvenin orda her yer kupkuruydu :))
güvende zaten o taşı denize atmamıştır. taş değil resmen kaya yaf. öldürür. ya içinden öyle geçiriyordur yada siniriyle yere fırlatmıştır.
atakanda leylanın kendine şantaj yapmasına izin veriyo. leyla suyla konuşsa nasıl ispatlayacak ki. atakan yalan der çıkar. zaten atakan baştan denize söyleseydi bunların hiç biri olmazdı.
deniz aslıya seni unutmadım diyo ama mineyi düşünüp ağlıyo. aslıyla birlikteyken mineyle oluyo, mineyleyken aslıyı düşünüyo, tam karaktersiz bi kişilik haline getirdiler denizi.
bu hafta çok vasat geçti bence. bakalım haftaya ne olacak.
Tesekkur ederim merak ediyordum gercekten, ogrendigim iyi oldu.
Bütün ızmir'i tepeden görebileceğiniz muhteşem manzarası olan bir yer Yamanlar'da.. nasıl gidildiğine gelince Yamanlar Kolejine kadar gidin ve karşısında ki girişten sağa dönün yol sizi en son Altınpark City'e götürüyor..Hem cafe hem Restaurant..
Ben Guven'in tasi Deniz'e attigini dusunmuyorum.
Kenara bir yere atmistir muhtemelen.
kıslar ben pek izlemiyorum son 2 bölüme baktım.
mineye ne oldu caba çok merak ettim.
Cuma günü Kavak Yelleri setine rast geldik:)
Su Pastanesi'nde çekimler son sürat devam ediyor...
Deniz baya morarmıştıYani halen yaşıyor. Mine'de ölmemiş, o da önümüzdeki haftaki bölümlerde var. Üzerinde çiçekli bir elbise ve kot ceket vardı. Deniz ile pastanede buluşup, konuşuyorlar. Su, Mine, Deniz, pastanedeki çocuk(adını unuttum), Aslı... hepsi vardı yani. Keşke Leyla'da olsaydı demedim değil içimden
Bu arada Altınpark City'de çekildi gçen bölüm. Bizim evin burada ve harika bir manzarası var. Kesinlikle tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
Hadi ya demek deniz ölmüyor..
Mineyle yeniden buluşuyorlar iyi iyi...
Güven yokmuydu ortalıkta
Merhaba kızlar bende pazar günü kavak yelleri çekimini izledim leyla ile mine konuşuyorlardı neler olucak çok merak ediyorum
Cuma günü Kavak Yelleri setine rast geldik:)
Su Pastanesi'nde çekimler son sürat devam ediyor...
Deniz baya morarmıştıYani halen yaşıyor. Mine'de ölmemiş, o da önümüzdeki haftaki bölümlerde var. Üzerinde çiçekli bir elbise ve kot ceket vardı. Deniz ile pastanede buluşup, konuşuyorlar. Su, Mine, Deniz, pastanedeki çocuk(adını unuttum), Aslı... hepsi vardı yani. Keşke Leyla'da olsaydı demedim değil içimden
Bu arada Altınpark City'de çekildi gçen bölüm. Bizim evin burada ve harika bir manzarası var. Kesinlikle tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
aaa cok güzel sagol bilgiler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?