Kavak Yelleri - Kanal D

bu nedir simdi ya? iyice sacmaladilar. bir bolum once mineyi yok ettiler ama ne ettiler belli degil. intihar susu verildi sanki ama uzerinden 1 gun gecti boyle senaryo mu olur?
sonra guvene denizi oldurttuler ya da tesebbus ettirdiler. ya istedikleri hikayeyi yazarlar benim hikayenin gidisati acisindan bir beklentim yok da, senaryonun kalitesi yerlerde artik. mantik almayan seyler oluyor dizide. bizde de aliskanlik olmus izliyoruz oyle.. kafamçokkarıştı

cok eglenceli bir diziydi efe varken acayip guluyodum o gidince izleyip izlememekte tereddut ettim ama guvende fena deil oda cok guldurdu beni simdi geriyor artik dizi bu kadar siddet agirlikli olmamaliydi nerde eski kavak yelleri

ıcimizde bu diziyi takip eden Izmir'li arkadaslar var mi ?
Asli'yla Guven'in konustugu cay bahcesine bayildim.
Hangi semtte oldugunu merak ettim de. :ecrin_bebek:

güvenin gördüğü flaşbacklerden sonra Aslı'yı dinleyeceğini düşünmüştüm ama yanılmışım
Deniz'in kafasına taş atıcak kadar sinirlenmesi abartıydı resmen

su leylenın ne oldugunu bıldıklerı halde atakan bır turlu konusmuyor.en azından denız ve guvenle.leyla cuce boyuyla her yerden nasıl bıtıyor.telefon numaralarına kadar buluyor.mıneyı heralde o adam buldu hafıza kaybı olabılır onların evınde cıkarsa hıc sasmam.dun de antalyada odul torenı wardı.okanda cıktılar.denız nasıl ıgrenctı.ıkı lafı bır araya getıremıyor resmen.pelın cok zekı ne buluyo onda acaba da sevgılıler anlamadım.

birincisi güvenin hapisteyken telefonu yoktu. hapisten çıkar çıkmazda aslının yanına geldi. telefonunu ne ara aldı ki? ayrıntıları atlıyolar.
ikincisi aslı atakan su metin falan denizle güvenin kavga ettiği yere geldiklerinde taksiden indikleri zaman yağmur yağıyordu her yer ıslaktı ama deniz ve güvenin orda her yer kupkuruydu :))
güvende zaten o taşı denize atmamıştır. taş değil resmen kaya yaf. öldürür. ya içinden öyle geçiriyordur yada siniriyle yere fırlatmıştır.
atakanda leylanın kendine şantaj yapmasına izin veriyo. leyla suyla konuşsa nasıl ispatlayacak ki. atakan yalan der çıkar. zaten atakan baştan denize söyleseydi bunların hiç biri olmazdı.
deniz aslıya seni unutmadım diyo ama mineyi düşünüp ağlıyo. aslıyla birlikteyken mineyle oluyo, mineyleyken aslıyı düşünüyo, tam karaktersiz bi kişilik haline getirdiler denizi.
bu hafta çok vasat geçti bence. bakalım haftaya ne olacak.

Dünkü bölümde mide resmen sır oldu...

Güvenin denizin kafasına taş atacak kadar abartılacak birşey yoktu saçmaladılar.

Ki eğer gerçekten taşı attıysa ölür deniz büyük ihtimalle güven de yeniden hapsi boylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…