Kavak Yelleri - Kanal D

bence mine atlamış olabirde ama orada çoban vardı belki o kurtarack mineyi hastanaye falan..leyala gebersin diyenelr klübü kuralım. ebnde sinir oluyorum o uyusa:)

kızlar bu dızı yabancı dızı dowson's creek cakması oldugu ıcın aynen o dızının aynısı gıbı devam edıyor.sasırmayın bır ona bır tekrar eskısı devam edecek boyle en sonunda guvenı sececek

Son bölümde neler oldu öyle ya...

Mine atladı mı acaba.

Şalı dala takıldı sanki atladı süsü verildi ama bilemiyorum gene.

Deniz malı da aslıya belki masum bir öpücük değildi gibisinden birşey dedi.

Tam uyuz ya...Bir dediği diğerini tutmuyor.Mine mi aslı mı bir karar veremedi adam.

En iyisi leylayı seçsin tam ona göre..Tencere kapak misali

yeni bolum fragmanini izledim mineyi hic gostermedi guven hapisten cikiyor aslinin yanina gidiyo asli bisey soylemiyo leyla uyuzu onlari konusurken goruyo guveni tek basina gorup denizle asli sevgili diyo guven inanmiyo fotoyu gosteriyo aslinin yanina gidiyo guven seni bidaha gormek istemiyorum beni niye kullandin ne istedin benden diyo hmm sonra denizin annesi aslinin anne ve babasina asli kiskirtti oglumu ablasi neki o ne olsun diyo karisio ortalik iyice sonra denz yine asliya beraber olmaliyiz diyoo ayy iyice bozuldu ne guzel gidiyodu herkes mutlu mesut

tv de de göslterdi fragmnı.. bencede saçmaladılar iyice.. noluyorjkli böyle yavv.. deniz şimdide aslıyamı döcnekl.. peki aslıı ona dönermiki??zavallaı güvene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…