Kavak Yelleri - Kanal D

70.bölüm özeti: ARAF
Efe dükkandaki patlamadan deniz’in yardımıyla kurtulmuştur.Ancak hastane de onu zor günler beklemektedir.Doktor uzun süre oksijensiz kalan efe’yi ilaçlarla uyutmaktadır.Birkaç gün için de ilaçlar kesilecek ve efe’nin kendi kendine uyanması beklenecektir.Herkes umutsuzluğa kapılmıştır.Onları toparlayan aslı olur..
Diğer yandan deva’nın bütün bu olayların etkisinde kalması hem canan’ı hem de murat’ı çok üzmüştür.Burak’ın mine’nin hayatında gittikçe daha fazla yer kaplaması su’yu korkutur.Mine’yi uyarma çalışır ama Mine’nin haklı tepkisi onu daha yakından tanımaya karar verir.
Sedat hala yakalanamamıştır.Üstelik hala aslı’yı rahatsız etmektedir.Deniz artık buna son vermek istemektedir.Bu konu da mine’den ve atakan’dan yardım ister.Birlikte sedat’a hayatı boyunca unutmayacağı bir ders verirler…
Efe’nin artık uyandırma vakti geldiğinde herkes umulmadık bir şokla karşılaşır

Kopan fırtınaların büyüklüğü kavak yelleri kahramanlarına birbirlerini hatırlatıyor.Zor günler kolkola girilerek aşılıyor.Dostluk ve dayanışmanın önemi yeniden hatırlanıyor..

Bence diziyi epey saçmaladılar. Gençlik dizisiydi şimdi vurdulu kırdılı, psikopat bi dizi oldu. Hikaye bulmak için diziye habire yeni karakterler ekliyolar. Bi kaç bölümünü izlemesem bu tip de kimdi diyorum. Anlıycanız ben hikayenin ucunu kaçırdım. Urla'da çekilen ilk bölümlerinin yerini tutmuyo bu bölümler ne yazıkki...Dizi tuttu reyting alıyo falan diye dizideki herkesi herkesle sevgili yaptılar sırf hikaye bulmak için... Bi şeyi de tadında bırakmayı bilmiyoruz yaa..Ergenlik çağında çocuklarınız varsa kesinlikle izlettirmeyin derim ben. Üzülerek söylüyorum ki dizide gençliğe örnek olacak hiç bişey kalmadı son bölümlerde...

kızlar öyle bi anlatmışsınızki ilk görünce nooluyo dedim, yoksa dizi pazartesiye falan alındıda benmi kaçırdımki dedim bi an :roflol:
fragman yarında tv de dönmeye başlar.

Oh be sonunda izledim fragmanı hihoyyyt

[yahoovideo]11222256[/yahoovideo]

Siz Efe'nin olduramadığı birşey gördünüz mü? Kalkar ayağa işallah

O Sedat'a oh olsun, yansın :mymeka: Pis herif :mymeka:

efemin kalbi duruyo ona bişey olmasınnnnnnsenağlama
orijinal adam sen herşeyin üstesinden gelirsin ölme yaa ölmeeeee

yavv su sedata odunla vurdularya icim sogudu valla iyi oldu ona, haketti o
efeninde kalbi duruyo ama geri calisir heralde efe olamazsa olmaz
ama biraz ugrasirlar , tansiyonlari yükseltmek icin

fragman baya heyecanlı kızlar
ben seğretmeyi bırakmıştım am tekrar başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…