Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar ayıp ama yaa, ya hiç söylemeyecektiniz yada söylediniz herkese söyleyin, sonuçta hepimiz bu diziyi izliyoruz ve merak ediyoruz.
burasıda paylaşım sitesi olduğuna göre,
yakıştıramadım valla hiç böyle.

diizde heyecan artıyor desenize.. ama ne olup biteceğini öğrendiyseniz bizede söyleyin böyle olmamış ama kendi aranızda....)
bende fragmanı yeni gördüm bugün aman iyiy o yangından yara almadan kurtulmuşlar yanık manık olmadanda kalbi niye duruyor onu anlayamadım.. ama denizle atakanın o serseriyi bulup onu korkutmak için neler yapmışlar, yoksa gerçekten ateşemi verdiler... heyecanla bekliyorum..
seviyorum bu diziyi ya tabiki efeyide... o olmazsa zaten dizinin anlamı olmaz.. orjinal adammmmm...:)))))

kızlar bu bölümle ilgili bi tüyo değil merak yapmayın ama eğer anlatırsak arkadaş zor durumda kalacak anlayış gösterin yada merak edenlere özel msj atabilirim :)

o degilde deniz oradan nasil sag cikiyor anlamadim.sanki sadece efemi vardi o dukkanda.sacmaa bence orasini daha mantikli yapabilirlerdiii

İçim şişti ağlamaktan be Efe :mymeka: Kalk yaaa offffff :çok üzgünüm:

patlama bıraz sacma olmus.nasıl sag cıktılar oyle bır patlamadan hayret.dısarı cekecegıne nıye yanına yattı denız anlamadım dogrusu.

ay cok sacmaladilar artik ya....
efe ölürse dizinin anlami kalmaz ki...
yani ölmüyecegi kesin...
bizi sinir etmek amaci sadece senaristlerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…