- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
yavvv arkdaslar ne güzel senaryolar yaziyoruz valla hepimiz cin gibiyiz hicbirsey kacmiyor gözümüzde massallah, bide su burak varya minenin sevgilisi aceba cansunun teyzesinin bir tanidigi falanmi o ara cansuyu nasil görüstürmüstü mineyle bide kadin numarasini degistirmisti burak nasil buldu o kadinin numarasini anlamadim bide internetten cansuyla konusturmustu böyle bir ihtimalde olabilir
yavvv arkdaslar ne güzel senaryolar yaziyoruz valla hepimiz cin gibiyiz hicbirsey kacmiyor gözümüzde massallah, bide su burak varya minenin sevgilisi aceba cansunun teyzesinin bir tanidigi falanmi o ara cansuyu nasil görüstürmüstü mineyle bide kadin numarasini degistirmisti burak nasil buldu o kadinin numarasini anlamadim bide internetten cansuyla konusturmustu böyle bir ihtimalde olabilir
bayanlar vallahi bravo :) tüm detayları yakalamışsınız dizideki. ben değil ama kızım izliyor kavak yellerini. diziye sizin kadar hakim değilim ama herkesi tebrik ediyorum :)
kızlar yeni fragman çıktı denize hiçbişey olmamış ama efenin durumu baya ciddi
doktorlar ailesine her türlü şeye kendinizi hazırlayın diyosenağlama
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
başka noluooo :1no2:
evet sadece oraya kadar yükleniyo sinir oldum bide mineyle aslı başında mine şey diyo o senin sesini duyuyo diyo o arada efeyi gösterdi canım benimorda kaldı yine
ben sıteyı bıle acamadım henuz..
cok yogun..
en ıyısı gecenın bır yarısı ızlemek
off catlıcam meraktan..
bende gördüm orayııı hihoyyyt
ya ben cok seviom mine yi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?