Kavak Yelleri - Kanal D

canım süper bi ayrıntı yakalamışsın
benimde burakla ilgili en çok merak ettiğim olay bu
cansunun teyzesini nasıl ikna etti ve cansuya nasıl nette ulaştı
kesinlikle cansunun teyzesinin bir planıdır bu
amacı mirasın mineye kalan kısmını da ele geçirmek
ama işin kötü yanı burak ve teyzenin planı işleyecek mine de beş parasız kalacak ve annanesiyle arkadaşlarıyla arası düzelecek
parayı gördükten sonra havaya girmişti herkesi küçük görüyordu böylece arkadaşları ve ailesinin değerini anlayacak aslında tek güveneceği insanların onlar olduğunu farkedecek

bayanlar vallahi bravo :) tüm detayları yakalamışsınız dizideki. ben değil ama kızım izliyor kavak yellerini. diziye sizin kadar hakim değilim ama herkesi tebrik ediyorum :)

bak ben burayı kaçırmışım :uhm:çocukla uğraşıyordum herhalde!kaydirigubbakcemile

9 yaşındaki kızımla birlikte izliyoruz, sedatın polislere teslim edilmemesini o bile saçma buldu. aslı eve kitaplarını almaya gidiyo almadan ordan ayrılıyo, ufak ayrıntılar ama dikkat çekiyor, diziyi çekerken biraz daha dikkat etmeleri gerekiyordu. birde sedat efenin dükkanına geldiği sırada efenin araba dükkanın önünden hareket ediyor ama sedat sanki efenin dükkanda olduğunu biliyor gibi arabanın peşine düşmüyorda dükkana gidiyor. oysa efenin peşinde olan kişi baktıki araba gidiyo, öncelikle onun efe olduğunu düşünerek arabanın peşine düşerdi. neyse bakalım laelaelaelaelae
birde şu patlamada aceba Denizi öldürebilirlermiki. son zamanlarda zavallı pek bi dışarda kaldı. evi yok, parası yok, sevgilisi yok :roflol: yada herikiside çok ağır yaralı kurtulurlar.

kızlar yeni fragman çıktı denize hiçbişey olmamış ama efenin durumu baya ciddi
doktorlar ailesine her türlü şeye kendinizi hazırlayın diyosenağlama

efeme bişey olmasın zaten çok tatlı o ya çok seviyorum Şeniz
ama denizin burnu bile kanamamış çok enteresan yani :)

üff sorma yüklenmiyo çıldırcam şimdi sanırım herkes aynı anda izlemeye çalışıyo :)
ne davlumbazmış valla yüzünde sadece 2 çizik var :)

evet sadece oraya kadar yükleniyo sinir oldum bide mineyle aslı başında mine şey diyo o senin sesini duyuyo diyo o arada efeyi gösterdi canım benim orda kaldı yine

ben sıteyı bıle acamadım henuz..
cok yogun..
en ıyısı gecenın bır yarısı ızlemek
off catlıcam meraktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…