- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.501
hat uzun sure kullanilmayinca kapatiliyor sonra o numarayi baskasina satiyorlarya burak parasini verip satin almistir o hatti kesin mine efenin numarasini biliyodu cunku
baska siteden buldum kizlar ne kadar dogru bilmiyorum....face de gormusler bu yaziyi birde...
..Efe geri mi dönüyor ?
DAĞHAN KÜLEGEÇ SEZON SONUNA DOĞRU EFE KARAKTERİ İLE TEKRAR KAVAK YELLERİNE DAHİL OLACAKTIR. ÇOK SÜRPRİZ BİR SENARYO İLE.. DAĞHANIN ÇEKİMLERİ ÇEŞMENİN HEMEN KARŞISINDA BULUNAN SAKIZ ADASINDA YAPILMAKTADIR..
SENARYODAN BİRAZ İPUCU VERMEK GEREKİRSE DAĞHAN HAPSE GİRMEMEK İÇİN HERKESİ ARKASINDA BIRAKARAK SAKIZ ADASINA KADAR YÜZER. ORADA 3 YIL GEÇİRİR. KAMİL BORÇLARINI KAPATMAK İÇİN KÖTÜ BİR YOLA GİRER. SAKIZ ADASINA İNSAN TAŞIMAKTADIR. BU SIRADA KAMİLİN BAŞI DERDE GİRER VE ASLI İLE GÜVEN KAMİLİN PEŞİNE DÜŞER. GELİŞEN OLAYLARDA KAHRAMANLARIMIZ EFE İLE KARŞILACAKLARDIR...
BU SEZON SONUNA DOĞRU OLACAKTIR...
Bu metnin üzerine aşağıdaki metin yazılmış, döndüğü falan yok Efe'nin
arkadaşlar BU HABER YALAN BİRİ DALGA GEÇİYOR. BEN ŞU ANDA SETTEYİM. İSTEYENLER OLURSA GELEBİLİRLER SU PASTANESİNİN ÖNÜNDE ARACA SORABİLİRSİNİZ. MURAT DEMİRCİ BEN IŞIK SORUMLUSUYUM. TIMS YAPIMDA ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEN KİŞİ DALGA GEÇMEKTEDİR. HİÇBİR ŞEKİLDE İZMİR DIŞINDA BİR ÇEKİM YAPILMAMAKTADIR. DAĞHAN KÜLEGEÇ İLE İLGİLİ BİR SENARYO YOKTUR VE DAĞHAN KÜLEGEÇ DİZİYE DÖNMEYECEKTİR.
bu arada dids yaz anacım beni o club e donandım geliyorum :))))))))))))))))))
hat uzun sure kullanilmayinca kapatiliyor sonra o numarayi baskasina satiyorlarya burak parasini verip satin almistir o hatti kesin mine efenin numarasini biliyodu cunku
Leyla'yı öldürmek isteyenler fun club kuruyorum organize olun kötükedihüso
Bence arayan efe değildi.
Bu da mineyle burağın bir planı.Ama bu planla aslının psikolojisi mahvolabilir.
Mine sonunu düşünmeden davranıyor gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?