Kavak Yelleri - Kanal D

hat uzun sure kullanilmayinca kapatiliyor sonra o numarayi baskasina satiyorlarya burak parasini verip satin almistir o hatti kesin mine efenin numarasini biliyodu cunku

asli telefonu acacak yanlis numara cikabilir cunku tesadufen eskiler karsina cikiyor buda ole olur kesin yada arayan baska biri o efe olarak goruyo

keske efe gelse ne gusell olurdu
Lemanda ne salak kadin leylaya kizmadan etmeden hemen denizi aradi
deniz ondan salak kesin leylayla evlenmeye karar verir cocuk babasiz buyumesin diye:roflol:
asliya kiyamam hala efe icin nasilda heyecanlaniyor:gitme:
minede pek intikamla doluydu mahfedicem sizi diye diye bi kalmisti guyaaa ama:1closedeyes:

Son düzenleme:
baska siteden buldum kizlar ne kadar dogru bilmiyorum....face de gormusler bu yaziyi birde...

..Efe geri mi dönüyor ?

DAĞHAN KÜLEGEÇ SEZON SONUNA DOĞRU EFE KARAKTERı ıLE TEKRAR KAVAK YELLERıNE DAHıL OLACAKTIR. ÇOK SÜRPRıZ BıR SENARYO ıLE.. DAĞHANIN ÇEKıMLERı ÇEŞMENıN HEMEN KARŞISINDA BULUNAN SAKIZ ADASINDA YAPILMAKTADIR..

SENARYODAN BıRAZ ıPUCU VERMEK GEREKıRSE DAĞHAN HAPSE GıRMEMEK ıÇıN HERKESı ARKASINDA BIRAKARAK SAKIZ ADASINA KADAR YÜZER. ORADA 3 YIL GEÇıRıR. KAMıL BORÇLARINI KAPATMAK ıÇıN KÖTÜ BıR YOLA GıRER. SAKIZ ADASINA ıNSAN TAŞIMAKTADIR. BU SIRADA KAMıLıN BAŞI DERDE GıRER VE ASLI ıLE GÜVEN KAMıLıN PEŞıNE DÜŞER. GELıŞEN OLAYLARDA KAHRAMANLARIMIZ EFE ıLE KARŞILACAKLARDIR...

BU SEZON SONUNA DOĞRU OLACAKTIR...

haydeee efeyi getirme hikayeleri bayaa ilginç eğer doğruysa tabi :)))

bu arada dids yaz anacım beni o club e donandım geliyorum :))))))))))))))))))

Canım, geçmişi okumadın heralde, aynı metin yazılmıştı, bende metne yazılan cevabı yazmıştım..

ay çok uyuz yaa kısık gözlü sinsi şey....
ne bilim gitmedi o kız o role yaa uyuz uyuz bi haller giyimler ıkına ıkına kabız gibi konuşması... ıyyy büttün cinlerim kalktı gece gece yaaa.....

Bence arayan efe değildi.

Bu da mineyle burağın bir planı.Ama bu planla aslının psikolojisi mahvolabilir.

Mine sonunu düşünmeden davranıyor gene.

ama senaristler saçmalıyor iyice..
bir kere çoğu dizide gördük

diziden biri çıkınca o bir daha anılmıyor..en fazla 2 bölüm
ama bunlar başından beri flashback yapıp efenin görüntülerini gösteriyorlar,adını anıyorlar,hatıralarını yad ediyorlar
buda insanın kafasını acaba dönecekmi gerçekten diye karıştırıyor..
son bölümde çok fazla efe muhabbeti yaptılar..dağhandan prim yapmaya çalışıyorlar..telif hakkı istese yeri yani

Bence arayan efe değildi.

Bu da mineyle burağın bir planı.Ama bu planla aslının psikolojisi mahvolabilir.

Mine sonunu düşünmeden davranıyor gene.

Bencede Mine'nin bir planı, gerçi nasıl becerdi bilmiyorum ama bir şekilde bağlarlar konuyu, malum mantık hatasından çok ne var ki bu dizide. şutarafagitti

Efe'nin diziye dönmeyeceğini başından beri biliyorduk zaten,
ben bu durumda senaristlere çok kızıyorum.
Bir kaç kez daha böyle yapıp seyirciyi boş beklentilere soktular ve yine aynısını yapıyorlar.
Çok yanlış bir davranış bana göre, ki Dağhan zaten bir daha dönmem demişti zamanında.

umarım yine senaristlerin oyunu değilidr bu daha öncede yapmışlardı bu efe olayını
efe geri dönüyor izlenimi verip efecileri diziye topluyorlar.
ayıp ama eğer yine böle yapıyorlarsa.hala dağhan külegeçin üstünden geçinmek bu . saygısızlık
bu bölümde de amaçları buysa topa tutmak lazım bunalrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…