Kavak Yelleri - Kanal D

Tamamen Raiting amaçlı,
biliyorlar tabi çoğu kişinin Dağhanın dönmesini beklediğini,
bu yüzden her senaryo kıtlığında Efe ismini ortaya atıyorlar.
Çok yanlış bir davranış lmaz:

daghan'in fan sitelerinde sezon finali olacagi bolumde efenin gelecegini soyluyorlar yani hafizasini kaybetmis olarak sirkte calisirken karsilacaklar diyorlar ne kadar dogru bilemem yani eger efe diziye dahil olacaksa bile sezon finali bolumunde gelecemis suan ikna etmeye calisiyorlarmis efe gelirse guven karakterinin sonu olabilir gulse birsel'in yeni dizisi 2011 de baslayacakti sarp o kadroya dahil olabilir bekleyip gorecegiz bakalim ama efe geleceksede gelmeyeceksede hep acaba diyecegiz bu kesin

kızlar siz bilirsiniz
bişi merak ediyorum
efe nin abisi varya hani
onun eskiden eşi ve ikizleri vardı
noldu onlara dizide
bn bi ara izlememiştim o yüzden bilmiyorum
öldü mü onlar

kızlar siz bilirsiniz
bişi merak ediyorum
efe nin abisi varya hani
onun eskiden eşi ve ikizleri vardı
noldu onlara dizide
bn bi ara izlememiştim o yüzden bilmiyorum
öldü mü onlar

Yok canım, boşanma + şehir değişikliğiyle diziden çıktılar Şeniz

hımm boşandılar yani
e çocuklaırnı görmüyor mu hiç bu adam. oraları es mi geçmişler yani.
bir de efenin anne babası da yok onlara ne oldu
çok soru sordum kusura bkmayın kızlar
merak ettimbilmiyorumkismile

cocuklariyla telefonda konusuyo hic gostermediler annesi babasi baska yere tasindi birkere annesini gosterdiler okadar yani diziyle ilgisi kalmadi onlarin

bu sezondamı bitmeyecek bu diziakannehir

bu dizi kolay kolay bitmez güzelim..yabancı menşeili gençlik dizileri sezon sezon devam ediyor dawson creek tabanlı bir dizi olduğunu biliyorum..sadece bize uyarlıyorlar..

sadece şu Leyla'yı gerçek hayatta birileri dövmeden diziden çıkarsalar bari yoksa oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalacaklar :))))))))))))))))

evet guven kotu durmadi dizide alistik ama leyla konuk oyuncu olarak girdi cikmak bilmiyo ne uyuz bisey ya sesi bile gicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…