Kavak Yelleri - Kanal D

sadece şu Leyla'yı gerçek hayatta birileri dövmeden diziden çıkarsalar bari yoksa oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalacaklar :))))))))))))))))

Benden bahsediyorsun sempatiksalakcinni Bir yakalıyım varya kötükedihüso

bu yazıyı bir sitede gördüm aynen kopyalıyorum arkadaşlar

Dağhan Külegeç yani Kavak Yelleri dizisinin gözbebeği olan Efe geri dönüyor Kavak Yelleri dizisi haberini araştırdım.

Kavak Yelleri dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Efe , Kavak Yelleri dizisinde gün geçtikçe reytinglerinin kaybetmesinden yapımcılar tekrar Efe’len anlaşıp diziye geri dönüyor.

Dağhan Külegeç ( Efe ) Kavak Yelleri dizisinin 118.Bölümden irtibaren kanal d ekranlarında tekrar bizlerle olacağı bekleniliyor

bide dağhan külegeç fan da bu yazıyı gördüm

Balıkesir Üniversitesi KONGRE ve KÜLTÜR merkezinde aralrında Dağhan KÜLEGEÇ'inde bulunduğu bir konferans yapıldı. Dağhan KÜLEGEÇ'e kavak yellerine geri dönecekmisin diye sormaları üzerine olabilirde olmayabilirde demiş.

evet arkadaşlar sanırım ateş olmayan yerden bu kadar duman kitlesi çıkmaz dimiaklinialirimsmileaklinialirimsmile kesin dönüyor efe diziye.ben efe diziden çıktığından beri 1 bölüm bile izlemedim 3 hafta önce bir arkadaşım dağhanın çok yakın arkadaşıyla arkadaşlar dağhanı sormuş tanıştır beni diye arkadaşı benim arkadaşıma dağhanın dizi için yoğun olduğunu kendisinin bile bu aralar sadece telefonda görüştüğünü demiş.ama benim sazan arkadaşım hangi dizi diye sormamış.bide dağhanın bi diziyle anlaştığını duymadığım için bana bunları dediğinde 3 hafta önce inanmamıştım şimdi parçaları birleştirince kesinleşti gibi.bu haftadan itibaren bu dizi kaçmaz artıkkkaydirigubbakcemile5

özette aslıyla güven telefon sinyalinin geldiği yere gidecek diyor . kesin aslının şaşkın bakışlarıyla biter bölüm orda . 1 hafta daha bekleriz efe dönmüşse de yüzünü görmek için

ay bence efeyi getirselerde sezon finalinde aslının bön bön bakan yüzüyle getirirler yeni sezona görürüz herhalde :))) yani efe gelecekse öyle kolay gelmez herhalde :))

Valla artık net bişeyler çıksada ortaya bizde aval aval efe ha bu bölüm gelecek ya diğer bölüm gelecek diye bakmasak klava:

aman allahimm az once fragmani izledim gozlerime inanamadim leyla hamilelik testi yaptirmis birini ayarlamis kesin pozitif diye aziyo atti denizin suratina denizde elini tutmus evlenmeye karar verdik diyoo klava:

efe filan yok mine'nin isi bu....
ama mine'nin isi olmasa ve gercekten hortlamis gibi donup gelse super olur dizi biraz farkli boyut alir bence....

Deniz'in kişiliği oturmamışki daha nereye çekseler oraya gidiyor :umursamaz:
kendi bildiğini okuyamıyor bir türlü
deniz gitsin efe gelsin boshayallersmile

efe gelse bile yeni sezonda gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…