- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.721
türkiyede 2. olmuş erovizyonda bekelmiyordum . bu başarıyı
Kızlar bişey sorcam ben uzun zmaandır ızlemıyorumdaçok geri kaldım efenin abisi metinin eşi çoçukları annesi babasına bi bebeklerine ne oldu ?????????
efe isini guven mi yapiyo demedim degil valla
gönül diziden çıkmıştı ama bu sene yaptığı işlerin hiçbirinde tutunamadı.
efe ölünce aile dağıldı olarak gösterdiler.
efenin annesi melekler korusunda oynuyor ama o dizide biteceği için muhtemelen dönerler eğer efe dönerse gönülde dönecek gibi görünüyor.
yazık ya nurgül güven kardeşlere walla üzüldüm. efenin dönüşü onlara pahalı patlıcak galiba.
güvenede çok üzüldüm. aslıda demiyor ki ben seni seviyorum sadece efe yaşıyormu diye merak ediyorum dese nolur sanki
efe isini guven mi yapiyo demedim degil valla
bakalım efe rolünde yine aynı kişi mi oynayacak
yeni sezon milletin düzenini alt üst etmek üzerine kurulmuş galiba..efenin yengesi terkedip gitti adam yeni hayat kurdu şimdi ne yüzle geri dönüyor? efe gitti 3 sene geçti kız düzen kurdu şimdi aslıya ne yüzle geri dönecek? efe gelse aslı için sadece yardım edip aklamaya çalışacağı eski dosttan öteye geçemeyecek..çünkü artık güven var köprünün altından çok sular geçmiş..aynı durum gönül içinde geçerli havasını alırlar..bir ilişkinin üzerinden başka ilişki geçip gönül başka birini sevdimi eskisine bir daha dönmez..
mine dikkafalılığının cezasını çekiyor..psikopatın karısı ne oldu onu göstermedi takip ederken..adam vurmuş olsa bile karısı onları kurtarabilir..leyla bence gitmeyecek keşke emin olmak için denizin annesi onu uçak kalkana kadar bekleseydi..olan su ile kocasına oldu.adamda aptallık bir sus ..bu kadın milletinede herşey anlatılmaz dimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?