Kavak Yelleri - Kanal D

bii senaryoda annemden gelsin size.denizle minenin sahnesinde vuralan kişinin güven olduğunu ve öleceğini, efenin de ortaya çıkıp aslıyla olacağını söylüyor.iş böyle olunca seçme gibi bi durumda kalmıycak aslıya.olur mu olurCADIARZU

2 sene evvel her bölümünü izlemesem de bu diziyi seviyor ve efenin esprilerine gülüyordum..ağzı iyi laf yapıyor..zaten reytingleri yüksek olduğu için perşemde gecesi yayınlanıyordu sanırsam..sonradan saçmalamaya başlayınca yayın günü sürekli değişti..bir dizinin izlenme oranı düştükçe ya başka güne kaydırılır ya garanti haftasonuna verilir ki hafta içi olan esaslı dizilerin karşısında tutunamadığı içindir..

nerdeee o ilk masum dizi nerde sonraki kimin eli kimin cebinde belli olmayan , herkesin grup içinde birbirleriyle çıktığı dizi..aşkı memnuya kızıyorlar bu dizinin ondan ne farkı var? gençlere bu dizimi örnek olacak? arkadaşının sevgilisine yan gözle bakanlar mı istersin, milletin kocasını ayartıp çocuk yapanlar mı..efe para hırsı yüzünden mafyaya bulaştı gitti..aslı saçmalayıp evli adamalarla günü birlik ilişkiler yaşadı..vsvs... aşkı memnu, kavak yelleri türü bizi yozlaştırmaya çalışan ,çarpık ilişkileri anlatan ,küçük yaşta sexe özendiren ve bunları modernlikmiş- batılılaşmakmış gibi gösteren dizileri sevmiyorum ama evde birisi ya da çevrenizdeki çoğu kişi izleyip anlatınca bakınıyorum itiraf edeyim :1rolleyes:

bir arkadaş sormuş; aslının yerinde olsam kariyerime uygun ,oturaklı, adam gibi birini seçerdim..aklı varsa bıraksın geçmişi ileriye baksın..

ayrıca aslı ile deniz gerçek hayatta sevgili değil mi? bence ikiside diziden ayrılmaz..

Son düzenleme:
hatırlıomusunuz deniz sahte paraları tefeciye verdikten sonra onu ıssız biyere götürüp dövdüler falan kan revan içinde kaldı sonra biri gelip denizin yüzünü suyla yıkadı ve gitti yüzünü hiç göstermediler ama efe boylarında kilolarında biriydi..hala cevapsız kaldı o da..belkide sezon basından beri efenin dönüşünün yolunu yaptılar..:1ninca:

unutmain ki efe yönetmenin yüzünden diziden ayrildi!kavga etmeseydi yönetmenle diziden cikmazdi yada cikarilmazdi!eh artik yönetmen baska biri olduguna göre geri döne bilir senaristler bi ihtimalde olsa o kapiyi acik birakmislardi zaten olurda yönetmen degisirse diye...

deniz çıkacakmıymış acaba diziden_????

ya lütfen şu efenin suratını görelimde orda bitsin öfff
çıldırtacaklar adamı. kesin aslı efe diyecek orda bitecek

yok aldırmadı.

hımm bence o silah sesi burağın karısı burağı vuracak.
öle olurdu o salak suratlı burakdan kurtuluruz

benimde aklimdan ogeciyodu simdi insallah o vurulur minenin bebegine bisey olmasin ya bide artik mine yapmis olamaz efe isini onlar donuyo asliya msj geldi bide burakla hic konusmadilar bu konuda

gerçi bunlar mineye hak da. deniz vurulur diye üzülürüm. bu efenin başınıda mine salağı yakmıştı. burak efenin işlerini bozmuştu.efe de o katil adama gitmişti .işim olsun diye

ayyy ne bitmez şarjörü varmış yaa sersem adamın hantal hantal pis pis koşması yokmu ıyyy gebertecem bulsam........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…