Kavak Yelleri - Kanal D

ya simdi benim anlamadigim efenin cesedi bulunamamismiydi en basta kaza oldugunda? hastaneye getirmemisler miydi onu da? hastanede olmemismiydi? yani bu adami gommediler mi? simdi nasil pat diye cikarticaklar? usenmesem geri donup efenin oldugu bolume bakicam napmislar...

hayir canim cesedi hic bulunamadi hatta asli gelip bulunamamisken neden mezar yaptirdiniz diye baya dellenmisti.. hastanade olmedi yani gomme olayi olmadi.. bulunamadigi icin anisina bir mezar yaptirdilar o kadar..

uff kac yıl oncesının hıkayesı bu ya alsanaalsanasmile

hazıfası kaybeden bı cocuk ,yıllar sonra ortaya cıkar

ben kımım sen kımsın :bbo:

uffffffffff
:umursamaz:

hayir canim cesedi hic bulunamadi hatta asli gelip bulunamamisken neden mezar yaptirdiniz diye baya dellenmisti.. hastanade olmedi yani gomme olayi olmadi.. bulunamadigi icin anisina bir mezar yaptirdilar o kadar..

hmm demekki kurnaz senaristler nolur nolmaz diye acik kapi birakmislar.... alsanaalsanasmile
saol canim aciklama icin..a.s.

kızlar bende sımdı gördum tv de...
Efe gerı mı dönuyooooorrrrr...
Gorunce fılmın gercekten tatlarından bırıymıs onu anladııımmmmm...
Bırde coook heyecanlı bölumler beklıyor sankım bızıııı

Onumuzdeki hafta efe cikicak sanirim.12agustos yazdi cunku.bu haftaki bolumde cok yavan geldi ya,yeni kisiler yeni insanlar sarmadi beni.

bence hafıza meseleside var ama şunuda göz ardı etmemek lazım efe cinayetten kaçıyordu suç üstüne kaldı diyee eeeee şimdi gerçek katil çıkınca oda saklandığı yerden çıkmaya karar vermiş yanii.bence bu olabilir..

kızlar ben kaçırdm yaa hani metin uğurla nezarette konuşuyodu ya resimleri falan gösterdi
nerden bulumuş onu,adam nie nezarette hani bi cinayeti efenin üstüne atmıştı yaa onunla mı ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…