Kavak Yelleri - Kanal D

bence dizi günden güne tatsızlaşıyor yani ben hiç bi tat alamıyorum acaba efe dönünce dizide eski günlerine dönermi,umarım döner..bu arada güvenle aslıyı hiç yakıştıramıyorum sanki birbirlerine hiç uymuyorlar

megersem hepımız efe yı beklıyormusuzzz... :)))) acaba dönüşü nasıl olacak... aklandıgını duyunca kendılıgınden mı ortaya cıkacak acaba???

Ben hala sarp daha iyiydi diye dusunuyorum,efe de bence hafizasini kaybetmis,kendine bir hayat kurmus.evli bile olabilir isler karissin diye.istanbulda tesadufen rastlicaklar gibime geliyor.

2 yıldır neredeyse izlemiyordum diziyi tadı kaçmışdı iyice...dün akşam izledim ilk kez
o da efe merakından...gene saçmalıklar aslının mıy mıylarıyla doluydu dizi...
mineyi severim hoş kızdır rolünüde iyi yapıyor ama onu resmen "şeytan marka giyer" filmindeki
başrolün rolüne bürümüşler...iş , işdeki pozisyonu,replikler bile neredeyse aynıakannehir
yok artık dedim bir dizi uzatılmak için bu kadar da taklit olmaz ki...

Dağhanın fragmanını gördüğümde çok sevindim,
sonunda dönüyor ya güzel bölümler yakın hihoyyyt

bana da efe hafıza kaybına uğradı aslı dıye kalbının ustundekı dovmeye hafıza kaybı yaşamış biri gibi baktı
aman anladınız sız ne demek ıstediğimi:)

bana da efe hafıza kaybına uğradı aslı dıye kalbının ustundekı dovmeye hafıza kaybı yaşamış biri gibi baktı

efenin normal bakışı o aptalsı bi bakışı var ne üzelebiliyor nede ağlamasını bliyor sadece gülmeyi becerebiliyor anlayacağınız rol yapamıyor ağlaması bile komik yani ben oyunculuğunu beğenmiyorum+ bencede aynısını yapmışlar şeytan marka giyer fliminin aynısıydı resmen bu insanların yetenekleri yok illa biryerlerde çalmaları lazım madem yapamıyorsunuz senaryo felan bırakın bu işi kaç senedir aynı yerinde saçmalıyorlar şimdi efe gelince ne olur bilemem artık buradakiler efeyi bekliyorsunuzya izleyince ay bumuydu hiç iyi bir dönüş olmamış die yazacaksınız bu bölümüde biryerlerden almışlardır boshayallersmile

Cennetle dünya arasındaki mavi ufuktayım...
Hergün birbirine benziyordu...
Her gece aynı rüyayı görüyordum...
Boğucu toprak kokusunu, kimsenin duymadığı çığlığı, kalbimin yerinden fırlayacakmışcasına atışını...
Şimdi, şimdi başladığım yerdeyim...
Kayıp hayaller sahnesinde kendimleyim...

kesinlikle hafızasını kaybetmiş işte yukardaki sözlerden bellia.s:1rolleyes:

efeyi gördüm girmiş diziye haftaya o dizide ay ne sevindim ya efoş gelmiş süper olucak:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…