Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar ben kaçırdm yaa hani metin uğurla nezarette konuşuyodu ya resimleri falan gösterdi
nerden bulumuş onu,adam nie nezarette hani bi cinayeti efenin üstüne atmıştı yaa onunla mı ilgili?

evet gazetede haber cikti ya katil yakalandi diye metin onu gormeye gitti sucunu itiraf etmis..efe cikacakya hemen katil bulundu

3 senedir çıkmamış çıkmamış şimdimi çıkıyor.
iyice saçmalamaya başladılar.
ama çıkarsada süper olur.
güven napar acaba
aslı kimi tercih eder merakla bekliyorum valla...

efe gelsdin yaa cok sevindim dogrusu
efe gittikten sonra dizi cok kötü olmustu izlemeyide bırakmıstım zaten :umursamaz:

metin adamla konuştu resimleride adama verdi çıktı gitti ordamı bitti yoksa devamı varmıydı kızlar...

Efemde Dönüyoo Heyooo Pragmanı Görünce Nasıl Çığlık Attım Evde Ya sempatiksalakcinni

Dizide Aslı ile inişli çıkışlı bir aşk hayatı olan Güven’i canlandıran Apak, diziden ayrılacağını doğruladı. Önceki gün kız arkadaşıyla Cihangir’de bir kafede uzun uzun sohbet eden Apak, “Kavak Yelleri’ne Dağhan Külegeç’in gelmesi sizi nasıl etkileyecek?” sorusuna “Ben zaten 10 bölüm sonra diziden ayrılıyorum. Başka projelerim var. Onları değerlendireceğim ama diziden ayrılma nedenim Dağhan’ın diziye dönmesi değil” diyerek yanıt verdi.

hadi yaa güven ayrılıyo muymuş...amaaan ayrılsın zaten ben hiç sevmemiştim güven karakterini dolduramamıştı diziyi bu son bölümlerde de zaten bi bunalım hallerinde... efe geldi yaa ona gerek yok artıkşakkıdıhem de dizi çok karışırdı o da olsaydı aslı iyice saçmalardı bigün efeyle bi gün güvenlealsanaalsanasmile

efenin cesedi bulunamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…