Kavak Yelleri - Kanal D

kesin canim

efe ayrılınca beni pek etkilememişti ama şimdi güven giderse dizide tat kalmayacak.çokk saçmaa yaaa.sakız gibi sündürdüler.güzelim diziyi ne hale getirdiler.güven maden ayrılcaktı dizidrn geçen haftadaki gemiye binip gitseydi.

valla bu diziyi sırf sarp geldi diye izlemeye başlamıştım..çok seviyorum onu opuyorumnanaktan o gidince izleyeceğimi sanmıyorum

Hayır ben konuyu nasıl bağlayacaklar cok merak ediyorum ya aslı artık orta malı oldu gelen terk ediyo giden ölüyo ama aslında ölmüyo

bilemiyorum ama sıkı fanıyım hem dizinin hem efenin :)

efe geldi diye güvenin gitmesimi laızm ya ne saçma 2 si birden olmuyormu..
nasıl bağlayacaklar,nasıl karşılaşacaklar merak ediyorum valla.

Bunların hepsi kedi gibi dokuz canlı maşallah.... ne yiyip içiyorlarsa ben de aynından istiyorum... kaydirigubbakcemile3

sarpin gidecegini cok onceden biliyorduk zaten baska projeleri varmis tam adapte olamadi diziye

evet yaa dolduramadı diziyi çok eğreti duruyodu,hani avrupa yakasındaki gbi değildi yani orda tam rolünün hakkını veriyodu mesela sarp apak deyince benim aklıma tanrıverdi karakteri gelir güven değil

sarp apak çokmu şişmanladı yoksa tv.denmi öyle gözüküyo,eski tanrıverdiyi oynarkenki halleri daha güzeldi,kavak yellerindede ilk başta iyiydi muziplikler yaparken çok eğleniyordum ama şimdi istemeyerek rol yaptığı hissine kapılıyorum,çıkması daha iyi olur bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…