Kavak Yelleri - Kanal D

internet sitesinin radyosudur.. babasi kesin onu bulan iyilestiren kisi o gecmisi bilmyor gibi ..neler oldugunuda o babasi olan kisi anlatacak bence aslilar onu bulunca

internet sitesinin radyosudur.. babasi kesin onu bulan iyilestiren kisi o gecmisi bilmyor gibi ..neler oldugunuda o babasi olan kisi anlatacak bence aslilar onu bulunca

hmm olabilirCADIARZU o ailede kesin çocukları falan olmayan bi ailedir hemen sahiplenmişlerdir efeyikaydirigubbakcemile3
güvenle de arkadaşlığı ilerletcek güven tanıştırcak heralde aslılarla?
ya bide güven gazetedeki haberi biliyo,aslıya söledi yaa gazetede efenin resmide vardı görmedi mi acaba?insan merak edip haberi okumaz mı yaa..

atakanların tututuğu ev emre kınay ve iclal aydının oynadığı iki aile dizindeki ev,onlarda cümbür cemaat o eve yerleşebilirler

yasıkkk efeye küheylanıda çalıntı çıktı...gamyoncuiremsu
ne hayallerle almıştı adam.
bu kendisine yeni bi hayat kurmuş.
birisi bunu sahiplenmiş.efe baba deyip duruyo.
efenin dünyadan haberi yok.
efe ortaya çıkınca güvende diziden ayrılır zaten kesin...

Alıntıdır ;

Güven biriyle kavga edecek ve bunları Efe ayıracak.
Hatta Güven'le Efe iş yapacak. Güven ilk başta Efe'nin o Efe olduğunu bilmeyecek, öğrendiğinde de kimseye söylemeyecek.
Herşey açığa çıkınca kimse Güven'i istemeyecek, o da çekip gidecek. Diziden bi 10 bölüm sonra ayrılacak...

evet ya 38 bedene şişko dediler..nasıl bir dayatmadır bu herkes 36-34 beden olmak zorundamı..onun dışındakilere neden şişko diye bakılıyor..şimdi liseliler ortaokullular bile 36 bedenin üstüne çıkmayacağım diye ölüm orucu tutuyorlar resmen..sonra sıfır beden hastalığı deniyor ama medyanın dayatması işte..
gerçi minenin 38 beden olduğu tartışılır..üstüne girse bile altına nasıl giriyor acaba..

bence mine hayatta 38 beden olamaz o kocaman poposuyla ilk bolumlerde biraz zayifti ama bu senen basenler almis basini gitmiss

Mine 38 beden olamaz..
Basenleri var , 38 beden biride kilolu değildir zaten
Efe diziye gelince dizi canlandı az biraz
Ben güven karakterini hiç sevmemiştim zaten gitsin bir an önce..
Aslıya takılan oğlanla güven tartışırken efe ayırdığında oğlanın 'ama o başlattı' demesi çok çocukça ve komikti..
Bu arada su , su gibi olmuş , çok çok güzelleşmiş
Bu sezonun kavak yellerinin en güzel kızı o bence..
Atakanda pek bi tatlu:ecrin_bebek:

ayrica o asli ya kafayi takan cocuk onceki bolumde o degildi hemen oyuncuyu degistirmisler onun uzerinden gitmisler olaya guvenle karsilastirmak icin

sırf efenin hatrına şu aslıya gene tahammül etmeye çalışmak çok güç...
hala mıy mıy hele o yürüyüşü ,konuşmaları akannehir....mine ve su favorim ...
deniz de sinir ...aslı ve denizi diziden çıkartsalardı süper olurdu...

kim demişti ilk kesin güvenle karşılaşcak die
ayy tüylerim tiken tiken oldu
hehe ben demıstım :)))
evden oluyor canım kendı web sıtelerı mı ne oluo ordan yapıorlar bıseylerr...
38 bedene de şişko dediler ya kızlar... böhühüüüü.... mafoldumben

mine 38 bedense bende 34 bedenım... :)))

bu arada efenın hayatı ıle ılgılı hıcbıseye degınmedıler,haftaya cözulur bıraz bazı seyler gıbıme gelıyor...

Kesin efeyi bi adam buldu, çocuğuda yoktu, sen bizim oğlumuzsun dediler, iki ailedeki o evede hep birlikte yerleşecekler

Bende direk böyle dedim.Birde keşke efeyi damdan düşer gibi sokmasalardı.Mesela o yolda karşılaşma geçen bölümde olsaydı.Biz noluyo falan deseydik.Pat diye öyle ama hakkaten efe güvenle karşılaşınca bende bi etkilendim.
Ya birde gazetedeki haber neydi ben kaçırdım oraları.Bir de o kıvırcık halil miydi o haberi gördü.Sırıttı birşey yapmadı ay nasıl kızdım.

Son düzenleme:
Ya bi de sen kazık kadar adam buluyosun, evine götürüp bu benim olsun diyosun, olacak şey mi?
Sonra bu adamın kimliği yok bişeyi yok, nasıl çıkarttırdılar onları?
Ben hafızayı yitirdim bana kimlik, ehliyet diyene veriyolar mı öyle?
Yani tamam mantıksızlığın her türlüsünü gördük kavak yellerinde de onun da bi sınırı var bilader.
Nasıl bağlayacaklar bütün bunları çok merak ediyorum.

Ama Efeyi de özlemişiz be...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…