Kavak Yelleri - Kanal D

evet bunu bende farketmiştmlmaz:

herşey bi yana ben efenin geri gelmesine çok sevindim ya inşallah diziye dahada fazla renk gelecek yuuuuup piiiikaydirigubbakcemile2

İbrahim Kendirci ile Pelin Karahan’ın rol aldıkları “Kavak Yelleri” dizisinin setinde başlayan aşkları devam ediyor. İkili, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’deydi. Sıcaklardan bunaldıklarını söyleyen ikili, verdikleri set arasında baş başa yemeğe geldiklerini belirtti.

Bende ikisinin ayrılmadıklırını biliyorum, ayrılık haberleri yanlış yani.

Aman kızlar dizide hata üstüne hata var zaten,
hangi biriyle başlasak ki?
Orjinal Adam döndü, dizi eski tadını aldı ya,
isterse ölene dek 20 yaşlarda kalsınlar.
kaydirigubbakcemile3

bence efede hafıza kaybı falan yok
oldurcam lafı falan eski lafları.
hafıza kaybı olsa konuşma tarzı hal ve hareketleride kısmen değişirdi.
şu anda hafıza kaybı ile ilgili birşeyler geçmedi dizide.
yavaş yavaş çözülecektir ne olduğu.
eğerki hafıza kaybı durumu varsa çok sıradan olur yani.

Hafızası kaybolmuş olsa bencede konuşma,hal-hareket mutlaka bi değişiklik olmalıydı..
Ama Efe ayn Efe.
Hiç bi değişiklik yok.Hafızası kaybolmadıysa noldu ?
Nası bağlıcaklar ciddi anlamda merak etmekteyim..Bi kaç hafta sakız misali uzatırlar muhtemelen.
Sabırla beklicez artık..

hafıza kaybı varsa sayet 3 yıl gecmıs aradan yanı 3 yıldır hafızası kayıp... eger yoksa da 3 yılda bır sekıled aslıya ulasması gerekırdı yanı en azından senaryoda kopukluk oluyor her halukarda

Ha birde anlamadığım şey,geçen sezon nie 3 yıl gibi uzunca bi zaman aradan sonrasnı verdiler ?
Bu senaristler hiç mi düşünmez bu zaman kavramını acaba..

zaten şu zaman kavramında baştan bocaladılar.bunlar 89 doğumlu yani 21 yaşındalar.aslı tıp okumuş biri olarak 6 yıl okumuş olması lazım bu durumda ünv 15 yaşında girmiş oluyor

yine aynı yine aynı yineeee...

özgün, yeni yaratıcı bişeyler yapılamayacak mı bu ülkede...

ordan burdan yabancı dizilerden filmlerden al kolaj yap çak dizi olsun...

yıllar önce izlediğim Dawson's Creek adlı dizinin yerli versiyonu olarak arada izlemeye başladım ama ı-ıh taklit gerçeğin yerini tutmuyo hiç....bıraktım, arada fragmanlar çarptı gözüme sonra bu haftaki bölümü izlemeye kalktım....

"şeytan marka giyer" varmı bu filmi izleyen??

neyse beğenene saygım sonsuz ama şahsi kanaatim, başarısız, yaratıcılıktan uzak ve çoook basit bir dizi

Son düzenleme:
minenin ,modaevindeki durumu o filmin başlarının birebir kopyasıydı , bende hemen farkettim arkadaşım .

Hafiza kaybı olamaz çünkü Efe'nin evinin duvarında o Aslı'nın elinde olan eşşeğin büyük hali vardı..

zaten Güven ve Efe'nin yollar kesiştiğine göre nerden gireceği olaya belli oldu Efe'nin olan yine Aslı'ya olacak garibim :))

herkesin aksine ben efenin gelmesinden hiç hoşlanmadım... bir de pat diye soktular diye... tamam fragmanlardan biliyorduk ama bir tuhaf bir giriş oldu bence... ben güven taraftarıyım... :)

efenin telefonda baba diye konuştuğu kim merak ediyorum gerçek babası olmaz dimi. yani abisi kendini kaybetti onun için babası bilse efenin yaşadığını söylerdi kesin. acaba polis yakalamasın diyemi sakladılar.

geçtiğimiz Sezon Olaylı Bir Şekilde Diziden Ayrılan Dağhan Küleğeç Dizide Aslı Karekterini Canlandıran Pelin Karahan İle Buluşma Sahnesi Çekildi İşin Tuhaf Yanı İse Efe Aslı Buluşması Sanıldığı Gibi Tek Başına Değil Tüm Oyuncu Karekteriyle Düzenlenen Bir Parti Ortamında Olucak Şimdiden Senaryoda Bir Kaç Değişiklik Yapan Senaristler Her Şeyi Mantık Çercevesinde Ve İzleyiciyi Mutlu Edicek Bir bolum sonu yapmak İstiyoruz Dedi İlerki Bölümlerde İse Nasıl Kaybolduğuna Dair Olayları Hatırlayacak Ve İzleyiciye Hayran Kitlesine Neden Dönmediğini Açıklayacak ....alintidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…