- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.221
Kavak Yelleri'nde inanılmaz hata!
Kavak Yelleri dizisi, yeni sezon bölümlerine Efe karakterinin geri dönüşü ile bomba gibi başladı ancak...
Oyuncuların yaşı ilerlememişti, yıl hala 2009’du!
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Şilan isimli okurunun Kavak Yelleri’ndeki zaman aşımı sorunu ile ilgili eleştirisini köşesine taşıdı:
"Ben bu dizideki zaman atlamasını anlamış değilim. Kahramanlarımız 89’lu değil mi? Efe’nin ortadan kaybolduğu tarihte hepsi 20’li yaşlardaydı. Üniversite son sınıfa başlıyorlardı. Aslı, tıpta 3’üncü sınıftaydı. Yılın 2010’u gosteriyor olması ve 3-4 senelik sıçrayışla şu an 2013 falan olması lazım diziye göre. Son bölümde Efe ile ilgili bir gazete haberi vardı, ’2006 yılındaki cinayet’ diyor. Efe cinayet sırasında 17 yaşında mıydı? Eee o zaman büyüdükleri süreç nerede? Tamam, zaman denen şey izafidir, kişiye göre yorumu değişir de, bu kadarı fazla geldi!.."
Yüksel Aytuğ - Sabah
Eki Görüntüle 51418
minenin ,modaevindeki durumu o filmin başlarının birebir kopyasıydı , bende hemen farkettim arkadaşım .yine aynı yine aynı yineeee...
özgün, yeni yaratıcı bişeyler yapılamayacak mı bu ülkede...
ordan burdan yabancı dizilerden filmlerden al kolaj yap çak dizi olsun...
yıllar önce izlediğim Dowsan's Creek adlı dizinin yerli versiyonu olarak arada izlemeye başladım ama ı-ıh taklit gerçeğin yerini tutmuyo hiç....bıraktım, arada fragmanlar çarptı gözüme sonra bu haftaki bölümü izlemeye kalktım....
"şeytan marka giyer" varmı bu filmi izleyen??
neyse beğenene saygım sonsuz ama şahsi kanaatim, başarısız, yaratıcılıktan uzak ve çoook basit bir dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?