Kavak Yelleri - Kanal D

pelin ve ibo ayrıldığından beri pek fazla beraber rolleri olmuyor sanki,efeye gelince bencede tahminleriniz doğru efenin dünyadan haberi yok bide dün kimse efenin ismini söylemedi sanırım yoksa benmi kaçırdım orayı,ayrıca efenin aslı dövmesini neden yaptırdığındandamı haberi yokki yeni ailesi nasıl bi yalan uydurdu acaba dövmeye öylece manalı şekilde baktı sadece,bikaç bölüm sonra herşey anlaşılır nasılsa,dağhan iyiki dönmüş ya çok iyi rol yapıyo

mine'nin rolde "şeytan marka giyer" filminin aynısı, arada bari değişik bişeyler yap yok kelimesi kelimesine yazmış adamlar, senaristlerde kolaya kaçıyo artık, akşamki bölüm çok vasattı beğenmedim..

evet yaa nası uydurmuşlar bu kadar şeyi bu şimdi ehliyet çıkarttırmaya emniyete gidecek yani orda demezler mi olum sen ölmedin mi ne ehliyeti ha yaşıyosan cinayet zanlısısın?bilmiyorumkismile tip aynı tip aranırken nası böle elini kolunu sallaya sallaya gezmiş ya da unutulana kadar aile ddiği kişiler mi sakladı?bi kızı da ayarladılar belki aslı diye onu biliyo hazal kayadan bahsediyolardı onu mu aslı diye tanıttı ailesi acaba o da bölece girer belki diziye..

arkadaşlar metinin komiser arkadaşı ona dilekçe imzalattı tekar işe dönmek için oda kabul edilmiş

ayrıca efe hafızasını kaybetmiş o yüzden bişi hatırlamıo ama ehliyet işini bnede anlamadım

bende doğru tahmin etmiştim :)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son sahnede bi tuhaf oldum bide o gergin müzikle eyvahedigeldismile
Bakalım ne kadar sürecek Efe'nin hafıza kaybı,
uzatmazlar inşallah.

Hayrıye'yi oynayan kız daha önce hangi dizide oynuyordu?
Çok tanıdık geldi çıkartamadım bi türlü.

Hayrıye daha önce Akasya Duragında oynyordu canımmm... Bende bugun tekrarlarında farkettım kızı...

Aaa evet hatırladım öğretmen olan taksicinin kızı,
sağol canım opuyorumnanaktan

Çok fazla açık kapı bıraktılar ya, şimdilik biraz hasret giderin asıl hikaye sonra der gibi pat diye soktular Efeyi diziye. alsanaalsanasmile
Amaan neyse ne geldi ya önemli olan o :dance:

Valla Efe ve Mine için izliyordum ben, Efe gidince bırakmadım diziyi ama eskisi kadar da izlemedim, sırf Mine için katlandım yani kaydirigubbakcemile3

Ama dün çok iyi anladım, Efe'siz gerçekten hiç tadı tuzu yoktu dizinin,
iyiki geldi yine boshayallersmile :lepi:

iyi akşamlar canım görüşürüz sonra yine

Kavak Yelleri'nde inanılmaz hata!

Kavak Yelleri dizisi, yeni sezon bölümlerine Efe karakterinin geri dönüşü ile bomba gibi başladı ancak...
Oyuncuların yaşı ilerlememişti, yıl hala 2009’du!

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Şilan isimli okurunun Kavak Yelleri’ndeki zaman aşımı sorunu ile ilgili eleştirisini köşesine taşıdı:

"Ben bu dizideki zaman atlamasını anlamış değilim. Kahramanlarımız 89’lu değil mi? Efe’nin ortadan kaybolduğu tarihte hepsi 20’li yaşlardaydı. Üniversite son sınıfa başlıyorlardı. Aslı, tıpta 3’üncü sınıftaydı. Yılın 2010’u gosteriyor olması ve 3-4 senelik sıçrayışla şu an 2013 falan olması lazım diziye göre. Son bölümde Efe ile ilgili bir gazete haberi vardı, ’2006 yılındaki cinayet’ diyor. Efe cinayet sırasında 17 yaşında mıydı? Eee o zaman büyüdükleri süreç nerede? Tamam, zaman denen şey izafidir, kişiye göre yorumu değişir de, bu kadarı fazla geldi!.."

Yüksel Aytuğ - Sabah

Son düzenleme:
Bu dizide şu zaman kavramı gerçekten hep sıkıntılı oldu, bir büyüyemediler ya.. Bir ara he 18 19 dular, şimdi de bu hatalar.. Yani ne meraklılar genç kalmaya kaydirigubbakcemile3
Ayrıca Efe gelince dizide yeniden keyifli sahneler oldu, o gidince bırakmıştım izlemeyi baya sıkıcıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…