Kavak Yelleri - Kanal D

güven ve donu demişken kızlar ya şu hayalle sevişme sahnesinde pek bi seksi gelmişti zaten bana güven..

birde söylemeden edemicem konuya kel alaka ama geçen haftaki bölümü dün izleyebildimde bu salak su hem atakana küs ters ters cevaplar falan eee senin o evde o masada ne işin var o zaman saçmalığın daniskası olmuş orası

tam olarak aslının konuşma tarzıydı seçtiği kelimeler kurduğu cümleler aslınınkilerdi ama bu saçma olmuş bence eğer o aslıysa

bence efe hafıza kaybına uğramamış bilerek kendini gizlemiş durumda bi kutuda resmlere falan baktı bize göstermediler onları babacığım dediği kişiyede furkan abi diye hitap etti kimliğini gizliyo ve geçmişinde kaçıyo sadece

Kanal D'nin yeni sezon tanıtımında Sarp Apak'ta var,
çıkmıyor mu yoksa diziden? CADIARZU

bence o kız aslı değildir aslının sesine benzemesi sadece bi aldatmaca nilimin dediği gbi aslı olsa tanırdı efenin sesi olduğunua.s

bende öle dusundum...
basta aslı dedım efeyı radyodan arayan ama aslı olsa efenın sesını tanır illa kii...
ama su da dıkkatımı cektı bır sahnede... guven efeye ne kadar da bırıktırdın parayı dedı,
efe 2 bucuk 3 yıl dedı...
guvende 2-3 yılda kım öleee kim kalaaa dedı ve o an efenın yuzunu gösterdıler,efe üzgün üzgün baktı bosluga bırkac sanıye o cumleyı dusunerek... sankı kendısını ölu sandıklarını bılır gıbı... ama 2-3 yıldır hafızası olmadıgından da olabılır o yuz ıfadesı..
tam bır celıskıye dusurduler yahuuu
ıkı ucuda cıkmıyorr :)

radyodaki kizin sesi bugun asli ya daha cok benziyordu ayrica onun gibiydi konusma sekli kelimeleri isminida asli ya uygun sila diye verdi kesin o galibe radyoyuda sesini efeye benzettigi icin dinlemeye baslamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…