- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.461
mine degil kiz asliiiii..hatta efe ye kamerayi acip guveni gostermesini isteyecek falan diyolar ama inanmiyorum 134-135.bolumlerde asli-efe gorusecek
yanlıs okumusummm...
ama tüyolarrrr feciiiii
mutlaka öle olur cunku bu kadar ekşını arka arkaya vermezlerrr
işin raconu bu sanırım :)))
- [/LIST
Fikret'in radyodaki gizemli kişiyle konuşması devam eder. Fikret'in hayatındaki sırlar adım adım gün yüzüne çıkıyor. Güven Fikret'in evinde bugüne kadar görmediğimiz bir odayı keşfeder. Yoksa Güven, Fikret'in sırlarını mı öğreniyor?
evet yaa artık bişeyler ortaya çıkmaya başlasın:hulya:
128. Bölümde Aslı Msn'ye Girer ve Güven onLine .. Ama Bu Sırada Güven Uyuyor Efe Uyanık .. Aslı Titreşimler Gönderir Sevgilim Nasılsın Yazar ama Güven Uyuyor Efe Dayanamayıp Pc Başına Geçer Aslıyla Konuşur ..!
bu hafta baya tüyo var nilimboshayallersmile
efe varken ne guzel gidiyordu her bolum komedi boyle heyecanla beklemiyorduk ki :))
guven fikret'in efe oldugunu anlayacak ama kimseye soylemeyecek asli'yla nisanlanacaklarmis galiba guven orada cikacak heralde efe herkes guvene sirtini donecek onlardan sakladigi icin efe'nin yasadigini guven bu yuzden gidecekmiss..
ay o sahnede bende bayılırım herhalde... heyecandan dogurmassam ıyı :)
aman sakin ol valla bende hamileyken oyle heyecanli bolumleri zor izliyodum :))
elımden geldıgınce sakın olmaya calısacagım ama böyle uzatmaya devam ederlerse bende bılem ıyorummm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?