Kavak Yelleri - Kanal D

evet hayrıyeye bende gıcık olmaya basladım..
efede fazla sabırlı ona karsı anlamadım gıttı..
yuru gıt be kızım dıyemıyor yahuu

ayy evet yaa tam kıza ağzının payını verdi gönderiyo diyorm hemen yanlış anladın diye peşinden koşuyo aman bırak ne anlarsa anlasın yaa gelmesinde bi daha,bide zırt pırt balkondan eve giriyo heeyy yarabbim yaaaaalsanaalsanasmile

eveeett sureklı evde karsısında kız... parasını aldı vermedı ve cook sabırlı davrandı anaaam dedım bu oglan ne edıooo... ben olsam ortalıgı kaldırmıstım o kızıda bı guselll paparalamıstım :)))

evet oda geldi aklıma ama nası olcak o zaman bi kopukluk var belki en yakınlarını unutmuştr dicem ama olabiliyo mu ki öle de hiç bi fikrim yok?

dedıgım gıbı ya gercekten dızıde aksaklıklar var ya da bambaska bırsey cıkacak altındannnn

durumda tuhaflık olduğu çok belli.ilk okul öğretmenini hatılıyor aslı dövmesini hatırlamıyor.o dr olan adama kah baba diyor kah abi..bakacazzz bakalım nasıl bağlıyacaklar konuyuu CADIARZUCADIARZUCADIARZU

nilim e hak veriyorum bence deniz kabul etmicek yada zaman isticek en iyiside bu zaten de en merak ettiğim efeyle aslıyı nasıl yapıcaklar baymaya başladı gerçekten ama izlemedende edemiorum :)))

kizlar asli ve efe 134.veya 135. bolumlerde karsilasacaklarmis
cooook dramatik sahneler olacakmis...dogruysa...!!!:hulya:

bu bolumdede karsilasmicaklar kesin :kedi:
fragmandan belli uzattikca uzatiyolar izlemedende olmuyo cok merak ediyorum ilk karsilasmalarini

Efe eylülde dönücek deniyordu erken gösterdiler...
bence reyting icin biraz daha karşılaşamıcaklar yada
güven gittikten sonra olabilir diye düsünüyorum..:.

zaten 134.bölum muhtemelen guvenın gıdecegı yanı son bölumlerıne denk gelıyor... aslı efeyı gorudugu sıralarda guven dızıden ayrılacak...

su ile atakani bi baristiramadilar ya. ikiside asik halbuki.. yok benim yerimden kalkasim gidesim geliyo resmen baristirmak icin..

Güven, Aslı'ya tehlikeli bir itirafta bulunmak üzere. Bu itiraf her şeyi bitirebilir. Diğer yandan Aslı'nın mecburi hizmet yeri belli oluyor. İkilinin yolları ayrılıyor mu?

Deniz ile Hayal'in yakınlaşması tehlikeli bir noktada. Deniz, Mine'den sonra yeni bir aşka mı yelken açıyor? Deniz, Atakan ve Su'nun boşanmaması için elinden geleni yapacak. Ama bu konuda Mine'nin desteğine ihtiyacı var.

Güven'i gelecek korkusu sarar. Aslı'nın kendisinden gurur duymasını istiyor. Güven, Aslı'ya kendi evlerinin ilk demirbaşını alıyor. Öte yandan Güven, Fikret'i yanına alarak bir iş kurmaya çalışır. Güven'in bu konuda yeni dostunu ikna etmesi o kadar kolay değildir. Ancak sonunda ikiliyi deli dolu bir macera bekliyor.

Fikret'in radyodaki gizemli kişiyle konuşması devam eder. Fikret'in hayatındaki sırlar adım adım gün yüzüne çıkıyor. Güven Fikret'in evinde bugüne kadar görmediğimiz bir odayı keşfeder. Yoksa Güven, Fikret'in sırlarını mı öğreniyor?

Mine'nin evine bir zarf gelir. Deniz'i ilgilendiren bu sır dolu zarf acaba nereden? Diğer tarafta Aslı, kendisini hiç beklenmeyen biriyle bilgisayarda yazışırken bulur.

128. Bölümde Aslı Msn'ye Girer ve Güven onLine .. Ama Bu Sırada Güven Uyuyor Efe Uyanık .. Aslı Titreşimler Gönderir Sevgilim Nasılsın Yazar ama Güven Uyuyor Efe Dayanamayıp Pc Başına Geçer Aslıyla Konuşur ..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…