Kavak Yelleri - Kanal D

kimsenin dikkatini cekmemis galiba Efenin radyo programini 2 defadir arayan gizemli kiz Asli.
Hani dedi ya ayse fatma ne farkeder adim diyelim sila olsun.

ay eğer oysa pes diyecem artık.yıllarca hiç karşılaşmamışlar tesadüfe bak ki aynı gün hem aslı hem güven efeyle karşılaştı bu da yetmezmiş gibi dinleyici kız aslı olursa sır kapısından bi farkı kalmaz yani kafamçokkarıştı

Zaten Asli ariyor izlenimi verdiler yaniltmacada olabilir telefonla bilgisayar elindeydi falan filan ama insan Efenin sesi oldugunu anlamazmi ya .ses Aslininda konusma bicimi,cumleleri bana hic Asli gibi gelmedi.

kimsenin dikkatini cekmemis galiba Efenin radyo programini 2 defadir arayan gizemli kiz Asli.

fark ettik canım ama eğer aslı olsa efenin konuşmasını tanır dedik. bizi kandırıyorlar sadece gibi geldi bize.

bencede ya bizi kandırıyolardır kesin hem aslının efenin sesini tanıması lazım hemde niye kendi adını sölemesin ki ben aslı der bide nie telefonu öle yarıda kesip kapatır normal konuşur yani tanımadığı radyocuya neden gizem yapsın ki...bence aslı çıkarsa o kız çok saçma olur

aslı o kadar çok şey yaşadıkii efeyle illgilii.bence sesini çok begendi efeye benzetti onun için arayan aslı bencee.su ve mine de dinleyecekti deniz aradı...

ben en çok o odada ne var onu merak ediyormCADIARZU bide o telefonda konuştuğunun gerçekten karısı olup olmadığını..hani ölmüş birinin kimliğini falan kullanıyosa acaba oun karısıda ve çocuğuda bu da tanınmamak için öle numara mı yapıyo?

kizlar dikkat ettiniz mi msn konusmasinda son ileti saati 15.00 küsür bisidi
ama dizide geceydi kaydirigubbakcemile3
hic dikkat etmiyorlar detaylara ya...

kizlar dikkat ettiniz mi msn konusmasinda son ileti saati 15.00 küsür bisidi
ama dizide geceydi kaydirigubbakcemile3
hic dikkat etmiyorlar detaylara ya...

yaa öle mydi benim dikkati mi çekmedi ama bende şeye dikkat ettim mahkemede hakim 11aylık evli olduğunz için davayı erteliyorm ddi yaa nası 11 aylık evli olabiliyolar yaa zaten efe kaybolalı 3 yıl oldu yani nerden baksan en az 2yıllık evli olmaları lazım

bu dizide saat ve zaman olaylari coook sacma

ayrica bence o radyodaki kiz kesinlikle asli degil, öyle bi izlenim verip heycani arttirmak istemisler sadece

radyoda 4 yıldır bi çukurun içindeyim filan demiş aslı,şimdi izledim..
Kız kesinlikle aslı bence.Ama çok çok saçma olucak.

dıkkatımızı ılk aradıgındakı bölumde cektı canım ama efenın sesını tanımaması ımkansız olacagından aslı deıl sanırım dıye tahmın edıyoruz... ama aslının sesıne coook benzıyor yanı onun sesı ama bu işin altından sanırım aslı cıkmayacak... aslı cunku radyoda konusan kız gıbı bunalımlı bır goruntusu yokkk... sevgılısı var,işi var arkadasları var... bakalım nasıl baglıyacaklar...

nilimmm senın verdıgın tuyolar cıktı bakalımmm darısı dıer bölumlere sekerr :))

radyoda 4 yıldır bi çukurun içindeyim filan demiş aslı,şimdi izledim..
Kız kesinlikle aslı bence.Ama çok çok saçma olucak.

asli efenin sesini radyoda duysa o kdr rahat davranamazdi.
sezon basinda efe yasiyor diye ortaligi ayaga kaldirmisti hatirlarsan
sesini duyacak ve hic bisi yapmicak... efenin sesini tanimamasi imkansiz

ayrica kizin konusmasinin asliyla alakasi yok, sesi benziyor sadece.
bi yaniltmacadan ibaret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…