Kavak Yelleri - Kanal D

Bence Aslı değil o Efe'nin programına bağlanan kız,
yanıltmaca yapıyorlar Aslının bilgisayarı kapatıp telefonu kaldırmasıyla.
Ayrıca Aslı'nın sesine benzetemedim ben nedense. benneyaptımki

kesinlikle katılıyorum .

Tüyolar:

Efe'nin sır gibi sakladığı,kilitli tuttuğu odada Aslı ile ilgili bir şeyler varmış hatta arada sırada odaya girip hatırlıyormuş yaşananları.Hafızasını da bir süre beynine oksijen gitmediği için kaybetmiş.

----------------------

Resmi Siteden Alıntı.
Kaynak: emretatar

Evet
Guven ve mine cok buyuk tartisma yasayacaklar cunku pazardaki satis para karsiligi oldugundan mine cok zor durumda kalacak mine deniz barismasi aynen dedigimiz gibi 130 da kesin bitmis olacak ayriaca 129 da guven efeyi cozmyeye basliycak birde ae karsilasmasi 134 yazmslar yok tabiki o kadar uzun degil

Bide geçen bir tüyoda msnde yazışacaklar ve kameradan görecekler demişlerdi,
olmasın böyle birşey ya ne saçma olur.
alsanaalsanasmile

Bu arada o kilitli odayı çok merak ediyorum ama kesinlikle eski hayatıyla ilgili dokümanlar var,
ben nedense Efe'nin hiç birşey hatırlamadığına inanmıyorum,
sadece bilgi eksikliği var gibime geliyor.
Hatta geçen o arkadaşlarının resimlerini gösterdi ya,
kesin Aslı Denizlerin olduğu bir resmin fotomontajıdır o,
ilk gördüğümde onlara benzettim hemen oturuşlarından falan.

Amann sıyırdım iyice :roflol:

ee beynine oksijen gitmediği için hafızasını kaybetmişse Aslıyı nası hatrlıyoda odada onunla ilgili bişiler olsun:uhm:bencede o odada hastaneyle ilgili dökümanlar kazayla ilgili gazeteler falan vardır

bide fark ettiyseniz eve sürekli bi kacma cabasinda... nelerden, kimlerden kaciyor oda merak konusu...

ben sanmıyorum yaa mineyle güvenin tartışcağını.kadın atın çöpe gitsin demişti.bence sorun olmayacaktır.efe o odada aslı ,denizle olan şeyleri saklıyoo diyecem herşeyi evlerinde duruyor.denizden bir o çıktı valiz götürmedi yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten sinema filmlerinden çok alıntı yapıyorlar..mine ve patronu şeytan marka giyer
aslının bakıcılığı çocuğun başına bela olmaya çalışması nannie dairies filmini anımsattı..
efenin odasıda şöyle olabilir.
50 ilk öpücüğü izlemeyen yoktur herhalde..orda kız her sabah aynı güne uyandığını sanıyor dün yaşadığı herşeyi unutuyordu
ama sevgilisi kendini hatırlatması için video hazırlamıştı kız her sabah uyanınca izliyor sonra olanları anlıyordu.
bilinç altında o kadar yer etmişki kızın videoyu izlemediği günde bile adamın resimlerini çiziyor resmini yapıyordu..rüyalarında hep onu gördüünüsöylüyordu..
böyle bişey bekliyorum bende

bana bak nerdeyse filmi anlattım :)

bakıcılık yaptığı çocuğun aslıya yaptığı oyunlar bana hani hlya koçyiğitle gülşahın bi filmi vardı yaa hülya koçyiğit bakıcı olarak geliodu çok ihtiyacı vardı falan o da türlü türlü oyunlar yapıodu bakıcyı kaçırtmak için o filmi hatrlattıkaydirigubbakcemile3

ay evet resimleri falan işaretlemiş.ben orasını görmemiştim tekraraında gördüm..ne kadar hırsızlar yaa

bencede o kazada kazayla ilgili haberler falan var, efeyi başka birilerinin fotosuna fotoshopla koyup arkadaşların öldü demişnlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…