Kavak Yelleri - Kanal D

gerçekten sıktı. hadi karşılaştırmıyorsunuz bari olaylarla ilgili ipucu verin.
efe daha doğrusu fikret karakterii hiç efe gibi değil ki uyuz vefasız esprisz yüzü gülmyen bi tip. güvenen de yazık gelen vuruyor giden vuruyor. çocuk bi aslıdan şamar yiyor bi efeden.güven karakteri çıkacak diziden ama umarım sümüklü mendil gibi fırlatıp atmazlar çocuğu . o aslının mezuniyet sonrası güvene davrandiğı gibi davranırsa o aslıyı tam yolarım.
bizim mine hanım herkese kök söktüren pisicik olup çıktı.
suyla atakana ne demeli boşanacak adamların her dakka birlikte ne işleri var orasıda saçmalık.malum karakterleri dizi icabı uzak tutamazsın o zaman çıkartmasaydınız bu boşanma saçmalığını.

Benim birde anlamadigim şu ki, hiç mi aralarinda isim gecmez, mavigoz mavigoz deyip duruyolar ya bikere insan Asli demezmi? Fikret ne bu kizin adi demezmi?

Benim birde anlamadigim şu ki, hiç mi aralarinda isim gecmez, mavigoz mavigoz deyip duruyolar ya bikere insan Asli demezmi? Fikret ne bu kizin adi demezmi?

sadece isim değil, okuduğu okuluda söylemiyor. üniversiteyi bitirdi iş güç sahibi oldu diyor da doktor oldu demiyor ne hikmetse.

aslı da güvenden utanıyomuş hemen çıktı meydana. emlakçı diye yalan söyledi...
ya zaten sen doktorsun. pratisyen bile olsan maaşın 5.000 tl ye yakın maaşın var.
hadi atandığın yeri beğenmedin, bari özel kliniklerde çalış, ne işin var barda, ne işin var çocuk bakıcılığında? klava:

bir dizi bu kadar sakız yapılabilirdi..off o kadar can sıkıcı bir hal aldıki..efe gelecek diye eteklerimiz tutuştu heyecandan hiçbir atraksiyon yok

mine deniz olayı çok sıktı artık
hele su atakan uzadıda uzadı
hiçbir bölüm hiçbir gelişme olmuyor

134-135.bölümde karşılaşacaklarmış..pehhh ölme eşşşeeem ölme..

saçma saçma diyaloglar
yok takıntılı lerzanın hastalık hastası oğlu,konuk oyuncularla dolduruyorlar hayal mayal...bir kaç bölümde onunla idare ettiler
gıcıklıkta bir numara hayriye
sırlar kraliçesi sıla...

baydı baydı valla

ne güzel özetlemişsin. geçen yüksel... diye tv eleştirmeni yazmıştı galiba tam hatırlamıyorum. fatmagüle bile ilk bölümde tecavüz ettiler aslıyla efe bi karşılamadı diye eleştirmiş.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar,baydı yani
kaşılaşacaklarsa karşılaşsınlar,sırf bu yüzden
artık seyretmemeyi bile düşünüyorum.

merak işte izledim fragmanı
deniz mine barışma kararı alıyorlar.mine eski denizi istiyorum dedi oda olacağım dedi
efe minenin iş yerine gidiyor herhalde kuryelik için ama karşılaşmadılar tabi
güven aslıya bağırıyor çay ocağının orda
ben ne yapsam memnun olmayacaksın hep altında bişey arayacaksın senin için herşeyden vazgeçtim seni mutlu etmeye çalışıyorum ama anlamıyorsun dedi çay ocağını yıktı
biricik aradı eski dolandırıcılığa geri dönüyor..

guvenım dızıden cıkması yakın anlasıldı o zaman... zateb bırkac bölum kalmıstı cıkmasına demek kı aslıyla bu sekılde arası acılcak ve efenınde cıkmasıyla eskıye dönecek gıdecekkk

aslı ile güvenin arası baya bozuluyo güven eski işine dönünce ne olcak aslıdan nasıl saklıyacak bunuaslı öğrenirse bitirir ilişkiyi ayrılırlar ozamanda heralde.. şu fikrette sanki görünmez adam tanıyan kimse görmüyo şunu

heyooo 131. bölüm fragmanını gördüm :lepi: ama tahmin edebildiğiniz gibi yine karşılaşmıyolar kafamçokkarıştı Efe gayet sağlıklı :1ninca:

yaa bide minenin şirketine kadar gtmiş yani uzatmak için iyice saçmaladılar,hemde hiç bi ipucu yok!şu sılayıda bi ortaya attılar arkası gelmedi kaldı öleee yok yok cozuttular bunlar:tomato:

denizle mine barışıyormu akannehir ayy iyice baydılar artık...üniversite okuyorlar iş hayatına atılıyorlar ama sanki çevresinde denizden başka erkek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…