Kavak Yelleri - Kanal D

baydı artık benı kavak yellerı...efe gırdıkten sonra 1-2 bolum ızledım..baktım karsılasmıyorlar eeeeehh dedım ızlemıyorum artık b.kunu cıkardılar yaaa yok arkasından gecıyor,yok yanyana yaya gecıdınden geıcyor,yok msn de muhabbet edıyorlar,yok eve davet edılıyor arada bı duvar vs vs vs turk fılımını de gectı artık!!!!efeyle guven ın kanka olması ayrı bı komedı zaten!!!koskoca ıstanbul da bırbırlerını buldular kanka olacak tesadufe baak cay demle

kaydirigubbakcemile3:roflol:

FATMAGÜL’E BİLE TECAVÜZ ETTİLER AMA EFE İLE ASLI HALA KARŞILAŞMADI!

Dikkat, dikkat! Kavak Yelleri sakız olmak üzere.. Biraz daha toparlamazlarsa konu baymaya başlayacak, benden söylemesi..

Tamam, ben Kavak Yelleri'ni çok beğeniyorum, izliyorum, oyuncularına bayılıyorum, süper oynuyorlar vs ama yeter artık yahu!

Dağhan Külegeç Ağustos'un başında girdi diziye.. Bir ay geçti ama hala şu şok edecek karşılaşma yaşanmadı..

Fatmagül'e tecavüze ettiler, olamaz denen oldu Behlül, Ezel'e transfer oldu ama hala Efe ile Aslı karşılaşmadı.. Niye? Çünkü adrenalin dozajını arttırmakta ısrar ediyorlar.. İyi dozaj artsın tamam da sıkıntıyı ne yapacağız? Erman Kuzu gibi haykırmak, 'Yiteeeeeeerrrrrr' diye ortalığa atmak istiyorum kendimi..

Şaka bir yana, çok uzattılar şu Efe olayını ya.. Ya burnu kanıyor, yerlere düşüyor ya da kaza geçiriyor.. Biliyorsunuz geçen hafta yayınlanan bölümün son sahnesinde motosikletle trafik kazası geçirdi.. Ekibin her şey şakaydı, 'Efe yine öldü' demesinden de korkmuyor değilim açıkçası..

Hayır bir de konu sakız gibi olmaya başladı diyorum ya, neyi nereden bağlayacaklar merak ediyorum.. İlk kez kaza anıyla ilgili bir sahne gösterdiler.. Oradaki planda da iki Efe göründü.. Biri yerde yatan baygın Efe, diğeri ona bakan Efe.. Şimdi eğer bu Fikret dediğimiz kişi Efe değilse kim? Ama bu da olamaz, çünkü Efe olduğunu düşündüğümüz Fikret'in göğsünde de 'Aslı' dövmesi var..

Fikret'in o kapalı odasında neler gizli? Ne saklıyor orada? Her şey muamma.. Hayatındaki adamlar kim? Neden nörologa gidiyor? Neyi var vs.. gibi bir çok muamma varken hayatımızda yine kaza geçirttiler çocuğa..

Yok, yok konu gerçekten uzadı, sakız oldu.. Hala çiğniyoruz ama ben 'Kavak Yelleri' sakızını çiğnemekten sıkılmaya başladım.. Ne olacaksa olsun artık, dizi normal temposuna dönsün...

Dilara Pekel-Gecce.com

Son düzenleme:
hakkatende iyice baydı yani. noluyorki böyle..şimdi mine görmüşse bile söçylesede kimse inanmaz ona.. beki kendi bile iannamaz'!!!iyice sapıttırdılar ynai.. içimdem izlmöeke glemiyor o derece yani

vallahi aynen ben de baydııııııııı artık demek için girdim foruma,baktım ki hepimiz aynı ne fikirdeyiz.bu ne saçmalıktır,bu ne kalitesizliktir ya,adam gibi dizi yapacaksanız yapın,yok yapamıyorsanız bırakın da yapanları izleyelim boşuna meşgul etmeyin tv.yi.efe nin aslı ile karşılaşmasını beklemekten bıktım,hayır artık gerçekten dizi tat vermez oldu.senarist bi halt yazamıyor herhalde benim günlük yaşantımı dizi yapsalar daha çok reyting alır,oyalayıp duruyorlar,yok bu bölüm artık karşılaşırlar diyorum izliyorum yine bi halt yok,artık zevk aldığımdan değil izlemiş olmak için izler oldum.karar verdim efe ile aslı karşılaşana kadar izlemicem.protesto ediyorum.alsın reytingi turşusunu kurup yesin senarist efendi!sinir oldum yaaa

bencede en iyisi protesto edelim hep birlikte..sempatiksalakcinnireytingleri düşsün akılları başlarına gelsinklava: efe aslı karşılaşmasına kadar izlemeyelim.nasılsa bişiey kazandığımız yok..lafı dolandırıp duruyorlar..ben izlemicem zaten 135. bölüme kadar..söyleyenlerin yalancısıyım.

ya efe gitti genede izledim ama efe gelince izlememeye başladım..inadına seyretmiyorum..karşılaşana kadar onlar aslı şunu bi farkedip bi efe diye haykırana kadar cıksss yok izlemiyorum...ya alıcam kızın kafasını sabitlicem efeye ya görmüyo kör

bu haftada bi gelişme yok lmaz:
mine görür gibi yapıcaklar ama belli ki uzatıcaklar daha sıktılar artık

evet mineyi görmüş gibi yapıyorlar...
minede görmücek kesin...
yine uzatacaklar belliki...
bayıyor gittikçe...

valla benı baymıooo :)) her bölumunde ayrı heyecanla ızlıyorum ama sabırsızlanmıo deılım acıkcası... az kaldı cunkuuu... ama sankım mıne asansör kapanırken benzetıyor gıbı bakıyordu,karsılasmalar yakındır...

Artın 10 bölüm sonra mı 20 bölüm sonra mı görür bilmiyorum ama, bence Efe'yi yine Mine görecek ilk... bu sefer de yalancının hikayesi gibi gerçekten gördüğü halde kimseyi inandıramayacak. Bi 10 bölüm de Mine'nin ikna çabalarını izleriz artık... ondan sonrası Allah kerim nassa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…