Kavak Yelleri - Kanal D

sılanun ne işi var dizide onu hala anlamış değilim
ay inş mine farketmiştir ve aşaği inip görür onu
iyicene heycanlandım şimdi

sılayı oynayan kız biraz tuhaf ya rol mü yapamıyor ne seside güzel değil itici geldi bana artık sıkılıyrum bu diziyi izlerken ya

sıla kesinlikle çok gereksiz bi karakter baştan aslının sesini koydular heyecan katmak için sonrada olayı toparlamak için böyle saçma bişey attılar ortaya:1closedeyes:

haakktende ya sıktı iyice.. çıkacaksa bir an önce çıksın efe ortayaa
noluyor be böyle.. heh bide sıla diye bir karakter geldi yok hastaymış da falan filan.. valla minenin annanesinin dedesinin olduğu bölümler bile şimdiden zevkliydi..

kesin Mine sacmaliyorum deyip iceeri gidecek yada o kiz ismini unuttum hani bilmis ve suratsiz olan onu cagiracak kisacasi bu bulusma uzayacak gibi...

minenin dedesinin düdük demesini bile özledim dizide yaa :)

ya güven asliya yatak odasi almamis miydi neden simdi yine eski yatak var anlamadim
birsey mi kacirdim?
son 3-4 bölüm tamamen gereksiz, koysalare nolur koymasalar nolur
heycan yaraticaz diye sakiz gibi uzatiyolarf

silanin kör rölü hic inandiri degil, seside cok itici
kisacasi kötü bi oyuncu secimi...

aynenn eski bolumleri mumla ariyorum
nerde o gonuller, annanneler dedeler,...
eskiden daha eglenceliydi iice drama bagladirar uzattikca uzattilar...

aynenn eski bolumleri mumla ariyorum
nerde o gonuller, annanneler dedeler,...
eskiden daha eglenceliydi iice drama bagladirar uzattikca uzattilar...

evet eski bölümler cok güzeldi, en azindna gülümsetiyordu insani
ama simdi...
son haftalarda beni gülümseten tek sahneler güven ve efe sahneleriydi
onun disinda tamamen gereksiz sahneler...

seve seve ızlıyorum ama su aslıyla efenın msn yazısmaları benı bayıyor,hani degse bırbırlerınden habersız yazısmalarına anlıcamda hep aslı guvenle ılgılı agız arıyor hıc görmedıgı kısıden...

birde sonuçta efe öldü tamam ama metini ailesi neden arayıp sormuyorlar?ve kız kardeşi olmustu artık onlarda girsin diziye hiç olmazsa sıladan iyidir heheh

efenın yasadıgını herkes ogrenınce otomatıkman efenın aılesınınde haberının olması gerekıyor yoksa dızı cok gülünç bir hal alır... halıyle aılesıde dızıye dahil olacaktır...

ya bide kendi kendilerine yazcaklarını önceden prova ediyolar yaa Allahım yaa saçmalık resmen-tatlicadiarzu-fikrette bi rica minnet yazıodu aslıya şimdi iice çöpçatan oldu maşşallah:dilcikar:

heh işte onu dıyorum bıde önce seslı soluolar sonra yazıolar... yaw bıde bunlar hakkaten cok genıs ya... ben erkek arkadasımın hıc görmedıgım arkadasıyla böyle yazısıcam ve sevgılım hıc bozulmayacak bu duruma... garııpp

yanış hatırlamıoyosam aslı onları çok pahalı hemen paramızı çar çur etmeyelm diye geri verdi eskileri geri aldı nerden bulduysa artık:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…