- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.921
niliiiimmm nerdesin hiç tüyo yok mu yaa senin tüyolar tutuyo hep ne zaman karşılaşcak bunlarsempatiksalakcinni
valla yok canim ya olsa yazmam mi hic..eski tuyolardan hatirlarsan guvenle aslinin yuzuk taktigi aksam karsilacaklar diye bir bolum vardi galiba o zaman karsilasacaklar yani 1-2 bolum kaldi benim tahminin ve bunu mine ortaya cikaracak gibi ama 135.bolumde mine efeyi gormez gibi geliyor bana senaristler iyice sakiza bagladi olayi efe kapiyi acana kadar mine gitmis olur..
yaaa aslının fotoları ne alaka yaaa hadi yanındaydı desek yav bu adam denizden çıktı foto kalır mı hiç ayrıca cebinde olcak hali yok o kadarf otonunsempatiksalakcinniodanın her yerine asmış demekki hatrlıyo aslıyı yoksa nie assın öle içli içli baksınbilmiyorumkismileacaba aslıyı hatlıyoda aslının nerde olduğunu mu hatrlamıyo,yoksa arar yani bi çaba sarfederCADIARZU
nası bağlıycaklar acaba çok merak ediyorm
hatirlamazmi bal gibi hatirliyor iste araniyor saniyordur muhtemelen o yuzden guvenede soylemedi cunku 4 sene oncesini hatirlamiyorum demesi cok normal sormasinlar diye kim oldugunu ogrenmesinler diyedir..birde ruya goruyo ya soyle dusundum ben efe kazadan kurtuldu sonra kiyiya vuran adam ona cok benziyodu olmustu gomdu onu uzerinden kimligini aldi ve ailesini buldu falan kaza yaptim dedi onlarda fikret olarak biliyor yani onlarida kandirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?