Kavak Yelleri - Kanal D

niliiiimmm nerdesin hiç tüyo yok mu yaa senin tüyolar tutuyo hep ne zaman karşılaşcak bunlarsempatiksalakcinni

valla yok canim ya olsa yazmam mi hic..eski tuyolardan hatirlarsan guvenle aslinin yuzuk taktigi aksam karsilacaklar diye bir bolum vardi galiba o zaman karsilasacaklar yani 1-2 bolum kaldi benim tahminin ve bunu mine ortaya cikaracak gibi ama 135.bolumde mine efeyi gormez gibi geliyor bana senaristler iyice sakiza bagladi olayi efe kapiyi acana kadar mine gitmis olur..

güven onca zaman sonra ablasını bulmuştu.çekip gidince onuda mı bırakıp gidecek.gerçi pek alakaları da var sayılmazdı da.

hmm valla 1 2 bölüm varsa yine iyi zaten yüzüğü de verdi aslıya yakın zmanda karşılaşırlar o zaman..sempatiksalakcinni
bencede mine görmiycek,efe kapıyı açana kadar mine çekip gider kesin:umursamaz:

Güven nasıl bir evlenme teklifi yaptı kızlar? Ben göremedim orayı.
Bir de artık karşılaşacaklarsa karşılaşsınlar yaaa çok fazla uzadı,sıkılıyor insan.

yani simdi guven gidiyormu?
odanin her yerii aslinin fotoraflariymis kiyamam ya efeyesenağlama
guven bu defa kesin gidiyor sanirim

yaaa aslının fotoları ne alaka yaaa hadi yanındaydı desek yav bu adam denizden çıktı foto kalır mı hiç ayrıca cebinde olcak hali yok o kadarf otonunsempatiksalakcinniodanın her yerine asmış demekki hatrlıyo aslıyı yoksa nie assın öle içli içli baksınbilmiyorumkismileacaba aslıyı hatlıyoda aslının nerde olduğunu mu hatrlamıyo,yoksa arar yani bi çaba sarfederCADIARZU
nası bağlıycaklar acaba çok merak ediyorm

kac aydir bekliyoruz yaa karsilassin sunlar artik ayyy..efe girecek diziye diye sevindik ama herkes kendi hayatini yasiyor dizide efeyide tumorden oldururler heralde kimseyle karsilasmadan

hatirlamazmi bal gibi hatirliyor iste araniyor saniyordur muhtemelen o yuzden guvenede soylemedi cunku 4 sene oncesini hatirlamiyorum demesi cok normal sormasinlar diye kim oldugunu ogrenmesinler diyedir..birde ruya goruyo ya soyle dusundum ben efe kazadan kurtuldu sonra kiyiya vuran adam ona cok benziyodu olmustu gomdu onu uzerinden kimligini aldi ve ailesini buldu falan kaza yaptim dedi onlarda fikret olarak biliyor yani onlarida kandirdi

yaa aranan insan biras insanlardan kopuk yaşar bu orda burda gezip duruyo istanbulda üstelik hem cinayetten aranıyo büyük bi suç insan araştrmaz mı hiç noldu bu iş ne alemde die takip eder gizli gizli de olsa gazeteden bile haberi yok bunun
hemde aslıyı arkadaşlarını hiç mi merak etmiyo ki kendine baya bi hayat kurmuş bi ara sor öldüler mi kaldılar mı onlar:umursamaz:
yok yaa benim aklım almıyo:uhm:
o rüya sahnesindeki de efeydi yani kendisiydi benzeri değildi ki..onun kimliğini alıp yaşaması falan eğer böle bişey çıkarsa çok hayal kırıklığına uğrarımkafamçokkarıştıdaha iyi neden bulmaları lazıma.s

efe kesin geri döner yine :))
fotolar saçmalık olmuş ama..gerçi bu kadar saçmalığın içinde onada bir kılıf uydururlar..

tam sır odası orası. çok merak ediyorum ...hani hafızasını kaybetmiş bişey hatırlamıyordu efe. ne şimdi bu resimler... hem o resimlere nasıl sahip olabiliyor kazada suya düştü

kızlar efenin kendi kendini gömdüğü sahneyi ben izleyemedim hangi bölümdeydi o bi desenizde bende baksam

kafamız çorba oldu valla
o resimler oradaysa efe yalan söylüyor
güven her bölüm içimizi acıtıyor
Maden gidecekti neden aslıya evlenme teklif etti
aslında gitmesini istemiyorum ben
ama efe de ortaya çıksın artık sıkıldım

bu bölüm güvenin efenin evinde neler yaşadığını sanırım gösterirler o kısımları yayınlamadılar çünkü efenin odasında neler buldu,zaten hiç fırsat kaybetmeden aslıya evlenme teklif etti efeyle karşılaşmadan evlenelim diye ama nafile mine kesin bulur efeyi

yeni fragmanda efe aslının fotoğraflarına bakıyo nerden buldu o kadar fotoğrafı bilmiyom ama mine efeyi görmemiş güven yine haftalık gidişlerinden birini yapıyo artık sıktı yani gideceksen git gitmeyeceksen otur oturduğun yerde :umursamaz:

saçmaladılar iyice ben artık izlemiyorum bıktım artık aslının mız mız konuşmalarından efenin yan yan gülmesinden yeter beeeeeeee deniz aslıya aslı efeye efe suya su ahşı .çocuga yeter ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…