Kavak Yelleri - Kanal D

ya yok böyle bir senaryo ya yuh artık vallahi yuh
birde gizemli oda çıktı güven girdi biz bişey göremedik
tamam artık 1 ay da böyle gider

oda fotograf dolu guven cok sasirdi agladi sonrada geldi asliyla :kedi:
catlayacam meraklandim :sinifsinif:
nilim nerdesin sen?yorumlarini okumak istiyorum

Son düzenleme:
Kızlar bide ben bu saçmalığı anlamadım efenin evii fotoğraf doluydu ve kesin aslı mine deniz hepsi var bunlar uçmadımı nasıl o fotoğraflar oluştuu ??????

bence fotoğraflrda hastanede ki arkadaşları var evliyim flan demişti ya hayriyeye yanlızlık çektiği için ofotoğraflara sarılıp yatıyor. öte yandan yemekte efenin yeri boştu bir an san ki güven efenin yerini çalmış gibi hissetti veonun için belkide gitti oraya. ama bence de mine göremiyecek yine efeyi. güvenin enlenme teklifide güzeldi bence değişik yani

güvenn dün bana yuhhhhhhhhhh dedirtti.o ne öyle yaaa taaa nerelere kadar kurdale bağlamış.tak yüzük aslının eline düştüü.aslı kabul etcek.mine efeyi bulcak.ama aslı güveni istemeyecek.yineee bağırış çağırış.herkes güveni dışlayacak.güven dayanamayıp gitcek.resimlerin kimler olduğunu göstermediler.efenin sarıldığı resimde ne vardıda acaba güvenin yüzüü değişti.aslın resmi olcak değil yaa

aslı kesin kabul edicek bence ama ben beğendim evlenme teklifini çok değişik bişeydi..
gayet hoştu yanii.
güven iç hesaplaşma yaşıyo baya bii,efeye sorduya dolaylı yoldan sen söylermiydin falan diyee
garibim onunda işi zor bee sevdiğini kaybetmek var işin ucundaa..
bence mine efeyi görücek ama hemen bişey demecek kimseye bencee...
vee bence aslı ile efe aslı güvenle evlenirken karşılaşabilir mesela efe düğüne gelir,
güvenin bütün engellerine rahmen mine efeyi getirir ve bommmm..aslı şoktaaaaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…