- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.941
DAHA ÖNCE HİÇ YAZMADIM BURAYA AMA İÇİMDEN GELDİ YAZMAK :)
YA BU SENARİSTLER NEDEN BU KADAR KIVRANIYOR.. ASLI DENİZİ ÇOCUKLUKTAN BERİ SEVERKEN,, EFE SU İLE BİRLİKTEYKEN... AYRILDILAR ASLI -EFE VE SU-ATAKAN OLDU HİÇ BİRİ BU DURUMDAN RAHATSIZ OLMADAN ARKADAŞLIKLARINI SÜRDÜRDÜLER... ŞİMDİ EFEDE KATILSA ARALARINA ASLI GÜVENLE DEVAM ETSE SORUN MU OLACAK YANİİİaklinialirimsmile
kızlar nette gezinirken bu resmi gördüm sanırım efeyle karşılaşıyorlar.Ama tabi ne zaman.Çünkü resime göre efe köşkte.
Ama bu aralar bu dizi canımı sıkmaya başladı yap boz gibi. Güven bi gitmek istiyor bi kalıyor yeni bölümde yine gitme kararında.Gideceksen git,,,,,,,,,,,, demi ya . Ne bu canım...........
Yok canım bu resim geçen haftaki bölümden.
Geçen hafta Güven sofradayken Efe'nin hayalini masada gördü, bir nevi kabus yani.
Yok canım bu resim geçen haftaki bölümden.
Geçen hafta Güven sofradayken Efe'nin hayalini masada gördü, bir nevi kabus yani.
İyice sacmalik ya Efe hafizasini kaybettiyse o resimleri nerden buldu neden bakiyor, yok hatirliyorsa herseyi yine resimleri nerden buldu ve neden ortaya cikmiyor? Ayrica hatirliyorsada guvene degil efeye kizmalari lazim.
Bu dizi bir elli yıl daha sürer. Biz 50 yıl boyunca saçma sapan nedenlerle nasıl hala karşılaşamadıklarını izleriz. En sonunda huzur evinde filan karşılaşırlar ama ikisi de bunamıştır, birbirlerini tanımazlar. Acıklı bir müzikle kamera uzaklaşır ve son... sempatiksalakcinni Valla ben bu tür dizileri izleyebilmek için yeterince sabırlı değilim. O yüzden buradaki yorumlardan takip ediyorum.
her hafta dizi sona erince eeehhhh yeter bee hepten şeyini çıkardınız diyip sinirle kumandayı fırlatıyorum ama cuma yaklaşırkende heyecan yapıyorum elimde değil
Ama artık sıkmadan sonuçlandırsalar iyi olacak
Aslıya hepden sinir olmaya başladım uyuz uyuz davranıyor
Bu arada su ile atakan barışsın artık yaa aynı evde akşama kadar nasıl bir ilişki bu
bence senaristler su ile atakan'in kus oldugunu unuttular :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?