Kavak Yelleri - Kanal D

DAHA ÖNCE HİÇ YAZMADIM BURAYA AMA İÇİMDEN GELDİ YAZMAK :)
YA BU SENARİSTLER NEDEN BU KADAR KIVRANIYOR.. ASLI DENİZİ ÇOCUKLUKTAN BERİ SEVERKEN,, EFE SU İLE BİRLİKTEYKEN... AYRILDILAR ASLI -EFE VE SU-ATAKAN OLDU HİÇ BİRİ BU DURUMDAN RAHATSIZ OLMADAN ARKADAŞLIKLARINI SÜRDÜRDÜLER... ŞİMDİ EFEDE KATILSA ARALARINA ASLI GÜVENLE DEVAM ETSE SORUN MU OLACAK YANİİİaklinialirimsmile

:lepi::lepi::lepi::lepi:

kızlar nette gezinirken bu resmi gördüm sanırım efeyle karşılaşıyorlar.Ama tabi ne zaman.Çünkü resime göre efe köşkte.

Ama bu aralar bu dizi canımı sıkmaya başladı yap boz gibi. Güven bi gitmek istiyor bi kalıyor yeni bölümde yine gitme kararında.Gideceksen git,,,,,,,,,,,, demi ya . Ne bu canım...........

Son düzenleme:

Yok canım bu resim geçen haftaki bölümden.
Geçen hafta Güven sofradayken Efe'nin hayalini masada gördü, bir nevi kabus yani.

Yok canım bu resim geçen haftaki bölümden.
Geçen hafta Güven sofradayken Efe'nin hayalini masada gördü, bir nevi kabus yani.

ay yani canım güleceğim yoktu hiç nasılda atladım hemen resime.
Geçen hafta izlememiştim zaten.Bende efeyle karşılaşıyorlar diye sevinmiştim ama neyse artık
Sazan gibi atlamamam lazım yasakkelime

[ı]offfff offf sıktılar yahuu.bu nedir böylee yaa yuhh diyorum.maşşallahhhh aslının ne kadra çok resmi var öylee nerden bulduysa artıkk.demek hafızasını yitirmemiş.mine çalmış çalmış açmamış efe.[/ı]

İyice sacmalik ya Efe hafizasini kaybettiyse o resimleri nerden buldu neden bakiyor, yok hatirliyorsa herseyi yine resimleri nerden buldu ve neden ortaya cikmiyor? Ayrica hatirliyorsada guvene degil efeye kizmalari lazim.

İyice sacmalik ya Efe hafizasini kaybettiyse o resimleri nerden buldu neden bakiyor, yok hatirliyorsa herseyi yine resimleri nerden buldu ve neden ortaya cikmiyor? Ayrica hatirliyorsada guvene degil efeye kizmalari lazim.

bunların aıklaması bence gelecek bölümlerde verilecektir.
aslı efe numarasından arandığı zamanda demiştik olurmu öle şey. sonra açıklaması yapıldı mesela

sositososito bu yoruma bayıldım.. vee kesinlikle katılıyorum.. alkisalkisalkis

her hafta dizi sona erince eeehhhh yeter bee hepten şeyini çıkardınız diyip sinirle kumandayı fırlatıyorum ama cuma yaklaşırkende heyecan yapıyorum elimde değil
Ama artık sıkmadan sonuçlandırsalar iyi olacak
Aslıya hepden sinir olmaya başladım uyuz uyuz davranıyor
Bu arada su ile atakan barışsın artık yaa aynı evde akşama kadar nasıl bir ilişki bu

bence senaristler su ile atakan'in kus oldugunu unuttular :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…