Kavak Yelleri - Kanal D

vala bendeeeee klava: :mymeka:
yarısını izleidm fragmanın efele aslı hala küs anlaşılann ölümden döndü halaküslerr gıcık oldummm :mymeka:
atakaanın babası heralde o adamcagızdaa
:teselli:

vala bendeeeee klava: :mymeka:
yarısını izleidm fragmanın efele aslı hala küs anlaşılann ölümden döndü halaküslerr gıcık oldummm :mymeka:
atakaanın babası heralde o adamcagızdaa
:teselli:

ay anlat şekerim ne gördüysen tüm ayrıntılarıyla merak ettim valla
o yerdeki foto kimin neden kavgalılar hala

tahminimee göre o foto burak ın ex aşklarından birine aitt
yaa denizi eve aldı diye küstü yaa hala onun şeyini güdüo efe aslı acıklama neyim yapıoo
devamını izleyemedimmm klava:

Senaryo gibi bişey buldum bende, ekliyimmi karar veremedim fisfisfis, benim video eklediğim yerde fragman çıkar çıkmaz eklerim kızlar Şeniz

ekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sakladığımdan falan değildi yanlış anlamayın sakın lütfen, çok bilgi içeriyor, heyecanı kaçmasın diyeydi, ekledim diye kızmaz kimse işallah

71. Bölüm

” Merhaba “

İğneyi uygulayın hemen, hemşire şok getirin. Masaj için yardım edin. Hadi Dayan Oğlum, Hadi 1 - 2 - 3, 1 - 2 - 3
Aslı:” Efeeeeee (ağlayarak) yapma bunu bırakma benii…”
Su, Atakan, mine ve Deniz duvarlara vururlar, hepsi yıkılmıştır, Anne şükran bayılır, baba salih zor durmaktadır. Metin Annesini kaldırmaya çalışır.

Hemşireler hemen sedye getirerek Şükran’ı bir odaya yatırırlar, Salih’e de Serum Bağlanır. Atakan ve Su, Ağlamakta Olan Deniz ve Mineyi sakinleştirmeye çalışır. Hep birlikte ağlamaktadırlar. Mine Yere Oturmuş Hıçkırıklar içindedir.

Doktor:”Hadi oğlum” 1 - 2 - 3 , 1- 2 -3,
Dıııt dııt Dııt…………….. dıt…………..dıt dıt dıt dıt dıt,
Hemşire : “Doktor bey kalbi atıyor, geri döndü. Nabız 40, 65, 80, 82,90, 95,105,82,70, 75. 76, 75, 76, 76, 76, 76 stabil.”
Doktor: “Oh be evladım. Hemen narkoz verin.Daha uyuması lazım. Şimdi uyanmaya hazır değil. Uyandırmayı Tekrar deneyeceğiz.”

Annesinin yanından Metin gelir aslının yanına oturur.
Aslı : “Bitti işte her şey… Beni Yarı Yolda bıraktın Efe…”

Kapı Açılır Doktor Çıkar; herkes bir anda ayağa kalkar ve doktorun yakasına yapışacaksına yanına gelirler.

Doktor: “Çok şükür kalbi atmaya başladı, narkoz verdik şimdilik durumu atlattı.”

herkes Derin bir Oh çekerken, Metin Annesinin yanına koşar ve annesine haber verir. Şükran Ayağa kalkıp koşa koşa metinle birlikte Efenin olduğu odaya gelir. Fakat Doktorlar şimdilik içeriye kimseyi almazlar.
Aslı sevinçten uçuyordur, hastanenin koridorlarına sığamaz adeta, Atakan Su mine aslı ve deniz bir araya gelirler ve kucaklaşırlar. Çok uzun bir zamandır böylesine birbirlerine yakın olmayan bu 5 arkadaş, birbirlerine sıkı sıkı sarırlar.

Bekleyiş sürer bu sırada; Ayşe Hanımlarda gelirler ve bekleyiş iyice artar. Herkezin artık bir umudu vardır, vede bu umut gittikçe yükselmektedir. Aradan 1 saat geçer, 1.5 saat olur, efe hala uyanamamıştır.
Doktorlar odaya girerler Aslıda hemen peşlerinden. Gözlerini tekrar kontrol ettikten sonra, derin bir nefes alan doktor, Aslıya Döner ve gülümseyerek şöyle der : “Arkadaşını Dünyaya Bağlayan özel birşeyler var galiba, Uyandırmak ister misin ?”

Aslı sevinç gözyaşları içinde hemen efenin eline atlar. Doktor Dışarı çıkar ve açıklama yapar.

Doktor: “Gözlemlediğimiz kadarıyla gelişme göstermekte, çok büyük bir ihtimail ile şu sıralarda tamamen uyanmasını bekliyoruz. Belki ilk uyandığında bir çok şeyi hatırlamayacak en azından son 4-5 gününü, Patlama hakkında kesin bir şey söyleyemeyeceğim onu birlikte göreceğiz, Ancak şu an tek istediğimiz ve beklediğimiz şey uyanması.”

Aslı:” Efee, Aşkımm hadi kalk, uyan artık. herkes Seni bekliyor. Hadi Daha birçok kişi yemek bekliyor…”
Bir yandan Efenin elini bir yandan yüzünü tutmaktadır aslı. Aslının göz yaşları yüzünden tek tek akarken, bir damla yaş Efenin göğsüne “aslı” dövmesinin üzerine düşer ki, Efe Gözlerini Açar.

Efe: “ASlı, aslıı. niye ağlıyorsun ne oldu ?”
Aslı: “efeeeeeeeeeeeeeeee” diye çığlık atar. Bir anda herkes odaya gelir, herkes efenin gözlerini açmasını görünce efenin üzerine çullanırlar, herkes tutunur efeye. Efe bu yoğun ilgi karşısında şaşkındır.
Efe: “Noluyor yaa ? Abii, Anne, Baba, Su, Almanyalı, Mösyo, Bari siz söyleyin, Deniz sen söyle ? noluyor..”
Deniz : “her şey çok güzel oluyor sen hiç merak etme kardeşim.”

Şükran: “Şükürler olsun Allahıma, bana oğlumu bağışladı.”
Salih: “Ulan eşşek sıpası, az daha ödümüzü kopartıyordun, kerata. Gel lan buraya” der ve anlından öper.

Doktorlar gelerek daha fazla hastanın yorulmamasını ister ve herkesi dışarı çıkartır.
Deniz çıkarken;
Efe: “Deniz sen kalır mısın ?”
Deniz ile aslı göz göze gelir, ve kafasıyla hadi işareti yapar.

Efe:”Gel şöyle otur.”
Deniz oturur.
Efe: “her şey için sağol, eğer sen olmasaydın ben şimdi bu yatakta değil, Karaca ahmette yatıyor olacaktım.”
Deniz: “Biz senin böyle anlaşmadık mı kardeşim ? İyi günde kötü günde, tamam kötü davrandık hata yaptık ama hepsi geride kaldı. Şimdi ders çıkarma zamanı, hele sen bi tam iyileş bak nasıl olacak her şey..”

Efe:” iyiyim oğlum ben görmüyor musun turp gibiyim.” Der kollarını kaldırır ve : “Aaaa, daha iyi değilmişim demekki, sanki kollarımdan kamyon geçti”…
Deniz: ” Hadi ben seni rahat bırakayım iyice dinlen. “

Aradan bir zaman geçer, Deniz Efe için aldığı Sinema Filmini odasına Televizyon ve ilgili aletler aracılığı ile kurar.
Mine Su Atakan Deniz Efe ve Aslı Sinema Filmini hep beraber Efenin başı ucunda izlemeye başlarlar. Film Biter ve yılbaşı gecesi hitabiyle güzel birde küçük kutlama yapılır. Denizin süprizi filmle değil, yılbaşı hediyeleri vede şapkalar süslerledir.
Efe: ” Ya arkadaşlar insanın böyle arada bir hastaneye yatması iyi oluyor, bakın hepiniz buradasınız. herkes bir tarafta, bak şimdi ne güzel”

herkes hep bir ağızdan : ” EFEEEEE”
Yılbaşı olduğunun farkına varan Efe tabi süpriz yapmakta geç kalmaz… Ve;
Efe:”tamam tamam sustum” der ve gözlerini kapatıp, ellerini boşa verir. herkes bir anda Efeye doğrulur ” Efe , Efeee, Efee” derler. Efe tepki vermez. Oda yine insanlarla doluşur. Ve Efe Gözlerini Açarak;
Efe:” Ya bi dinlendirmediniz adamı, efe efe efe, Ama olmaz ki biraz uyuyayım da dinleneyim dimi ” Der.
Salih: ” Ulan yine yaptın yapacağını, Eşşek sıpası.” der ve odadaki herkes gülmeye başlar.

Akşama doğru Taburcu olma vakti gelmiştir. herkes mutlu mesut iken, Dışarıda Mineyi kötü bir son beklemektedir. Burak Kapıda ve gayet sinirlidir. Burağı gören mine koşa koşa burağın üstüne atlar sarılır ” aşkım, sevgilim” der. Fakat burak oralı değildir.
Mine: “Efe uyandı açtı gözlerini”
Burak: ” Ben sana bana haber vermeden Dışarı çıkmayacaksın demedim mi ? ”
Mine :” Burak ?”
Burak: ” Sana bir soru sordum”
Mine :” Ama burak, burada arkadaşımın hayatı tehlikede.”
Burak: ” Sana kuralları söyledim beğenmiyorsan…”
Mine:” Tamam, iyi o zaman. Ben Gidiyorum arkadaşlarımın yanına, ait olduğum yere.” der ve çocukların yanına gelir.

Meraklı bakışlar içerisinde Su: “ne oldu ?” der
Minede: ” Aman boşver” der.

Burak atlar arabasına basar gaza ve gider. Diğerleride Ayşe Hanımın Evine giderler. Efeyi bir güzel yatırırlar. O gece tamamen Eğlence gecesidir. Efeye herkes hizmet etmektedir. Efede tabi bundan faydalanmaktadır.
Efe:” Şu yastığı kaldırır mısınız” ” yok olmadı biraz daha aşağıya” Bu sıradada Aslı ile küçük kaçamaklar yakalama fırsatınıda kaçırmamaya çalışmaktadır. Aslıda her defasında : ” Dur görecekler” diye söylemektedir.
Efe: ” Aman görsünler bu dakkadan sonra önemi yok” diyecek ve
Aslıda: ” iyi o zaman benden günah gitti” diyerek, Efenin dudaklarına yapışacak.
Tam o sırada, ” Pinhani Beni Al” çalacak. Fakat bu sahne çok kısa sürecek, Şükran odaya girecek. Öpüşürken görecek ve Bir öksürük uyarısında bulunarak gelecek yanlarına.
Aslı kızarıp uzaklaşmaya çalışacak, Efeninde surat aslıacak. Ancak Şükranın hiç bir şey umurunda değildir, Oğlu hayattadır ve yanındadır.

Bu sırada Asuman Sürekli Atakanı aramakta buluşma koparmaktadır. Atakanında ASumana eski günlerdeki gibi yakınlık göstermesi, asumana güven vermektedir. Tabi Bu durumlardan haberi olmayan Su, sürekli şüpheli olarak gezinmektedir. Bir konuşmalarında Su, Atakanın telefondakine ” Asuman” demesi ile, elinde efeye ve içeridekilere çay getirdiği tepsiyi düşürür, ve Atakanda su’ya doğru bakar.

Tam o sırada herkes ne olduğuna bakmak için gelir ve manzarayı görürler. Efe yalnız kalır ve : “Benide alın, ne oldu ? Aslı, deniz, mine, Su, atakan” Der ve bölüm biter…

Alıntıdır

71.bölüm özeti
Efe’nin geçirdiği şok kalbinin durmasına neden olmuştur.Doktorun tüm müdahalelerine karşın sonuç alınamaz.Artık herkesin ümitlerinin tükendiği yerde,efe’den vazgeçmeyen bir tek aslı kalmıştır…
Efe’nin hayata dönüşü yaklaşmakta olan yılbaşına denk gelir.Tüm takım efe’ye yılbaşı sürpriz yapar.Hepsi efe’nin odasına doluşurlar.Tek eksik mine’dir.Mine yılbaşını Burak ve arkadaşlarıyla geçirmektedir.Fakat gece’nin sonunda burak’tan hiç beklemedi bir sertlikte tepki alır…
Gönülün işten ayrıldığını öğrenen metin bu duruma çok üzülür ama belli etmez.Durumdan kendine vazife çıkartan Salih olur.Ayşe mine’nin yanına döneceğinden umudu keser.Ve babasından mine’ye kalmış evden çıkma kararı alır.Ama önce haşmet ve Osman ev sorusunu çözmesi gerekmektedir.Metin sedat’ı sorgularken onunda elinde bir koz olduğunu farkına varır.
Efe taburcu olur olmaz soluğu dükkanında alır.Dükkanın yenilenmiş halinin açılışı yapmak efe’ye düşer.Diğer tarafta ise mine burak’ın annesinden Burak hakkında bilmediği gerçekleri öğrenmeye çalışmaktadır.Efe kendisinin deniz’in kurtardığı öğrenir.Artık önünde erteleyemeyeceği bir konuşma vardır.
Sedat’ın yargılanacağı mahkeme günü gelip çatmıştır.Burak ise mine’yi daha yakından tanımak ister.Dükkanda tek başına kalan su’yu ziyarete gelir.Su burak’la konuşurken mine’nin buraktan saklandığı bir şeyi ağzından kaçırır.Efe duruşmada beklenmedik bir ifade vermek zorunda kalır.Hakim kahramanlarımızın hiç beklemediği bir karar verir…
Kavak yelleri 10 ocak cumartesi günü “yeni bir yıl”bölümüyle 22:15’de kanal’de eklarında…
/b]

kızlar buragın sevgilisi mineye ondan neden uzak dur dediğimi merak etmiomusun filan diyo ya ondan sonrası çıkıyomu sizde fragmanda ??

41.sn den sonrası yok kızlar
meraktan çatlıycam daha nerden baksan 30 sn daha var

ya bende öyle yarim izledim, sonrasi yok hic bi sitede bu ne ya kanalde den izlicez mecburen, meraktan catlicam. nesi var acaba minenin sevgilisinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…