Kavak Yelleri - Kanal D

bu kavak yellerinini nerde çekildiğini bilen var mı?

Çok merak ediyorummm...Yaben bu diziyi ço.kk seviyorummmm...

Başkada bir dizi izlemiyorum zatennn....

Güven gitmez inş. çok üzülürüm...Dün akşam içim acıdı valla....(dizi ama kendimi çok kaptırdım valla...)

güzeldi akşam arada gerkesiz bir sürü dahnelrde vardı ama haftaya belkdie olmayabilri bayram haftası yabekle dur şimdi bilerek böyle yaptılar belkide 2 hafta yok

vall canım o yalı nerrdeyse orda çakekliyordur.. ama belli bir yer yok dışarda mesela o karışılaşma sahnesi taksimdeydi akşamki..

sağol canımm...

Taksimi anladımmm...

Yalının ve çay evinin nerde olduğunu ço.kk merak ettim....

Bence haftaya var...Bayram haftasında olmaz dizi..
Salı günü belli olur zatenn....Fragman çıkarsa cuma var, çıkmazsa yok....

sonunda karşılaştılar yanii
ama bitişteki sahne ve şarkı çok uyumlu olmuştu
acaba neler olacakkk en heyecanlı bölümm

güvenin yaptığı çok saçmaydı.
bence ikisini önceden karşılaştıracaktı. yada nişan yapılacaktı, sonra aslıya söyleyecekti.
aslının o zamanki kararıyla şimdiki kararı aynı olmaz. o zaman güvenin kendini sevdiğini biliyordu ama şimdi güveni yalancı görüyor.
yada fikretin efe olduğunu anladığında söylemeliydi. bence o zaman aslı güveni seçerdi.

son sahnede ağladım ya aslı da anlar artık neden yaptığını tabi herkes..inşallah çıkmasın diziden güven...bence efe baya hasta sonunda gene güvenle kavuşurlar belki de bilinmez

ay evet ya bende son sahnede baya kötü oldum.. ama eşime inat ağlamadım sabırsızlıkla ağlamamı bekliyordu..:))
güvene gıcık olmaya başlamıştım ama o yukrdan bakıp arkasını dönüp gitmesi beni bitirdi üzüldüm çocuğa..
özlem71 bende senin gbi düşünüyorum belkide efe hayatlarına girecek ama hasta old. için güven yine aslının yanında olabilir ..

birde dün seyrederken aklıma geldi ya efe dizideyken araba kazasından hemen önce aslı ile efe evelnmişti benmi yanlış hatırlıyorum aslında hala evli değillermi benmi kaçırdım bişeyler yada zaman aşımınamı uğradı ne oldiii..:)))​

Dün izlerken resmen filmin içine girmişim ekrana öyle bir dalmıştım ki :) Sonun da beklediğimiz bölüme kavuştuk Güven'e de üzüldüm ama aynı durum da Efe de olsa üzülürdüm toplucak biz gidenlere üzülüyoruz galiba :)) Gelicek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum rüya felan olduğunu sanmıyorum zaten seyirci isyanlardaydı böyle bir saçmalığı göze almazlar galiba.. Şu fragman bir an önce yayınlansa.. Ama dediğiniz gibi bayramdan sonraya kalır bence de gelicek bölümde Aslı bayılcak Efe de onu hastaneye götürcek diye birşey okudum ama gerçekten aslı varmı bilmiyorum..

Off ya kimse bilmiyor mu dizinin itanbulda nerede çekildiğine dair...Hani o köşkün nerde olduğuna dair...

bence dizi de şu vugulandı hani sıla normal bi hayat sürerken fikret gitti sevgilini buldu ne oldu sıla öldü tamam zaten hastaydı ölecekti ama fikret ne dedi karılşmayacaktım herksin düzeni var vs ..
güven fikretin efe olduğunu anladığında çok yalnış yaptı adam gibi söyleyebilirdi herkesin bilmeye hakkı vardı entrika ceviripte fikretle aslıyı buluşturması kendinden soğutmak istemesi saçma .. bundan sonra fikret ile aslı sevgili olursa ki bence olmamalı , yıllar gecmiş üzerinden aslının bi düzeni vardı ve güveni çok seviyordu ..böyle olmamalıydı ..artık bitirsinler kabak tadı verecek .aslı ondan ona ondan ona savrulup durdu dizi boyunca ...

Öncelikle herkese merhabalar
Bu ilk mesajım foruma attığım ...

Son bölüm beni de çok etkiledi.
İnternetten araştırmama göre bir sonraki bölümde aslı bayılıyormuş.
Efe kısa bir şoktan sonra kendisine gelecekmiş.
Sonrası muamma tabi :95:

Off ya kimse bilmiyor mu dizinin itanbulda nerede çekildiğine dair...Hani o köşkün nerde olduğuna dair...

önceki istanbul çekimlerinde ,minenin anneannnesinin bi konağı vardı hani, emirgan taraflarında boyacıköy diye biyerde çekiliyordu sanırım. ama şimdikileri bilemiycem . ama şimdi kaldıkları ev, daha önce başka bir dizi de kullanılmıştı. iclal aydın emre kınay iki aile diye bir dizi çekmişti. işte o ew

efe asli'dan kacacak galiba bu bolumde onun tuyosunu verdiler aslinda..sila olunca ozkan'in durumu cok kotuydu nerden hayatima girdin diye agladi efe cok etkilendi bundan kendi de olecegini dusundugu icin kacacak asli'dan bulursada ben fikretim falan der heralde ama 3-4 bolum uzar diye dusunuyorum sonda cay ocaginda guven'in mektubunu bulunca karar verecek gorusmeye heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…