Kavak Yelleri - Kanal D

Ben bir de şu her bölüm de gösterilen Efe nin rüyasını merak ediyorum o rüyanın bir anlamı olsa gerek ki bu kadar çok gösteriliyor....Bu konuda düşüncesi olan varmı ?

Ben bir de şu her bölüm de gösterilen Efe nin rüyasını merak ediyorum o rüyanın bir anlamı olsa gerek ki bu kadar çok gösteriliyor....Bu konuda düşüncesi olan varmı ?

ben daha once soylemistim efe kendine benzer birini bulur sahile vurmus nufus cuzdanini calar sonra onu gomer :)) boylece fikret arpaci olur

nilim yorumun banada mantıklı geldi büyük ihtimal böyle olur ama böyle olursa da beni sıkar şimdide "Aslı ne zaman gerçekleri öğrencek" diye beklemek zorunda kalırız..Filmler de veya dizilerde bu ölüm işlerini hiç sevmiyorum bende bir kalıcılık bırakmıyor inşallah öyle bir son yapmazlar..

kimbilir ne cikar altindan en basiti benim dusundugum..bu senaristlerin isi belli olmuyor valla efeyide oldurmezler insallah :)

137.bolum tuyo
efe Hafızasını Falan Kaybetmemiş Görünürde ÖyLe çünkü Aslıyla Karşılaşıyor Aslıyı Hastaneye Götürüyor Sonra Kaçıyor Tayfun'la konuşuyor Aslı'yı gördüm beni buldu falan diyor .. ve Daha sonra Aslı mine su deniz'e söylüyor ve aramaya başlıyorlar Efe'yi Sonunda buluyorlar . Aslı hemen sarılıyor Efe diye fakat Efe Sevgilisinin geldiğini biliyor ama ben Fikret'im diyor beni başkasıyla karıştırdınız diyor . Efe'yi bagaja atıp kaçırıyorlar

Aslı İle Deniz Metin'e Söylüyorlar Metin Efeyi Görüyor Sarılıyor falan ama Efe Tanımıyor Numarası yapıyor Bunu yapmak zorunda ( Zorunda Olduğu Konuyu Bilmiyorum ) Aslı Dudakından Öpüyor ve Bunudamı Hatırlamıyorsun diyor biraz geçiyor iyi geceler diyip kapıyı kapar Efe ve Kapının Arkasında üzüntülü Bir biçimde Kamera onu çeker Bölüm Sonu ..

yuhhhhhh... asli bu bölümde güvene aglarken öbür bölümde efeyi dudagindan mi öpecekmis?
yok daha neler

galiba kazadan sonra efe hasta oldugunu anladi zaten araniyordu (beyninde ur var miuhtemelen) herkes onu oldu bildigi icin hastaligiyla uzmek istemedi olecegini dusunuyor kacti onlardan hafizasi falan kayip degil bu basindan belliydi zaten

tüyo için teşekkürler.

Aslıya bakın sayın seyirciler görünüşe bakılırsa güvenin aşkı kuş olup uçacak

aslıya bak sen yuh derim yani..bir önceki bölüm nişanın kyısından dön öbür bölüm öp...yanar döner..

sekerim cay ocagindaki hangi mektup?
kimle gorusmeye? anlamadim ben:82:B]

aslıya bak sen yuh derim yani..bir önceki bölüm nişanın kyısından dön öbür bölüm öp...yanar döner..

canım dizide olan önceki olayları düşünürsek şaşırmamk lazım .aslında dizide kimin eli kimin cebinde ve herkes bıle bılr yıne kanka ama gellgelılım hala dızıyı ızleten acaba neoldu bu hafta dıye dusunduren bıseyler var yıllardır cozemedım bunu hehehehehe hala ıste bakıyorum olaylardan haberdarım :))

Kavak Yelleri'nin Güven'i Sarp Apak, yeni sezonda Gülse Birsel'le Atv'ye sitcom yapacak. Son günlerde Karamazov Kardeşler'in uyarlaması Karabulutlar'da yer alacağı haberleri yanlış istihbarattan başka birşey değil.

Kavak Yelleri'nden ayrılacağı çok önceden belli olan Sarp Apak, yeni sezon için Atv'ye yapılacak sitcomda yine Gülse Birsel'le birlikte olacak. Taraflar arasında anlaşma sağlandı. Gülse Birsel'in yazıp, yine kendisinin de oynayacağı sitcoma Sarp Apak da katılıyor.
Kavak Yelleri'nde Efe'nin dönüşüyle diziden ayrılacağı düşünülen Sarp Apak, aslında daha önceden beri gündemde olan sitcom için "Evet" dedi. Gülse Birsel'le yıldızı parlayan Sarp Apak, Kavak Yelleri'nden ayrılarak yeni sitcoma başlayacak. Apak, 5-6 bölüm sonra Kavak Yelleri'nden ayrılıyor.

gulse birsel uzun sure dizi yapmayacak biliyordum...hatta uzulmustum simdi bu habere cok sevimdim...bu kadina bayliyorum eminim super bir sitcom olacak,,,

aslıda pek bir evlenme meraklısı çıktı...ne güzel doktorluk okuyorsun önce eline mesleğini al sonra evlilik düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…