- 13 Ağustos 2010
- 554
- 5
- 118
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #4.201
Ben bir de şu her bölüm de gösterilen Efe nin rüyasını merak ediyorum o rüyanın bir anlamı olsa gerek ki bu kadar çok gösteriliyor....Bu konuda düşüncesi olan varmı ?
137.bolum tuyo
efe Hafızasını Falan Kaybetmemiş Görünürde ÖyLe çünkü Aslıyla Karşılaşıyor Aslıyı Hastaneye Götürüyor Sonra Kaçıyor Tayfun'la konuşuyor Aslı'yı gördüm beni buldu falan diyor .. ve Daha sonra Aslı mine su deniz'e söylüyor ve aramaya başlıyorlar Efe'yi Sonunda buluyorlar . Aslı hemen sarılıyor Efe diye fakat Efe Sevgilisinin geldiğini biliyor ama ben Fikret'im diyor beni başkasıyla karıştırdınız diyor . Efe'yi bagaja atıp kaçırıyorlar
Aslı İle Deniz Metin'e Söylüyorlar Metin Efeyi Görüyor Sarılıyor falan ama Efe Tanımıyor Numarası yapıyor Bunu yapmak zorunda ( Zorunda Olduğu Konuyu Bilmiyorum ) Aslı Dudakından Öpüyor ve Bunudamı Hatırlamıyorsun diyor biraz geçiyor iyi geceler diyip kapıyı kapar Efe ve Kapının Arkasında üzüntülü Bir biçimde Kamera onu çeker Bölüm Sonu ..
137.bolum tuyo
efe Hafızasını Falan Kaybetmemiş Görünürde ÖyLe çünkü Aslıyla Karşılaşıyor Aslıyı Hastaneye Götürüyor Sonra Kaçıyor Tayfun'la konuşuyor Aslı'yı gördüm beni buldu falan diyor .. ve Daha sonra Aslı mine su deniz'e söylüyor ve aramaya başlıyorlar Efe'yi Sonunda buluyorlar . Aslı hemen sarılıyor Efe diye fakat Efe Sevgilisinin geldiğini biliyor ama ben Fikret'im diyor beni başkasıyla karıştırdınız diyor . Efe'yi bagaja atıp kaçırıyorlar
Aslı İle Deniz Metin'e Söylüyorlar Metin Efeyi Görüyor Sarılıyor falan ama Efe Tanımıyor Numarası yapıyor Bunu yapmak zorunda ( Zorunda Olduğu Konuyu Bilmiyorum ) Aslı Dudakından Öpüyor ve Bunudamı Hatırlamıyorsun diyor biraz geçiyor iyi geceler diyip kapıyı kapar Efe ve Kapının Arkasında üzüntülü Bir biçimde Kamera onu çeker Bölüm Sonu ..
efe asli'dan kacacak galiba bu bolumde onun tuyosunu verdiler aslinda..sila olunca ozkan'in durumu cok kotuydu nerden hayatima girdin diye agladi efe cok etkilendi bundan kendi de olecegini dusundugu icin kacacak asli'dan bulursada ben fikretim falan der heralde ama 3-4 bolum uzar diye dusunuyorum sonda cay ocaginda guven'in mektubunu bulunca karar verecek gorusmeye heralde
aslıya bak sen yuh derim yani..bir önceki bölüm nişanın kyısından dön öbür bölüm öp...yanar döner..
aslıya bak sen yuh derim yani..bir önceki bölüm nişanın kyısından dön öbür bölüm öp...yanar döner..
sekerim cay ocagindaki hangi mektup?
kimle gorusmeye? anlamadim ben:82:B]
heeeeee tamammm tel gorusmesi yapiodum ozaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?