Kavak Yelleri - Kanal D

galiba kazadan sonra efe hasta oldugunu anladi zaten araniyordu (beyninde ur var miuhtemelen) herkes onu oldu bildigi icin hastaligiyla uzmek istemedi olecegini dusunuyor kacti onlardan hafizasi falan kayip degil bu basindan belliydi zaten

mantıklıııı:82::82::82::82:

gucen nıye o paraları caldı..

Aslı herkese olumune asık olur sonra eskı aşklarına donuyor karar veremedı fılımın basından berı..

efenın abısıne aşık olmadı ıyı..kardeşı kardeşe dusururdu

İzlemeye gerek kalmadı yanee
süpersin yaw:86:
geçen bölüm şahaneydi ama keşke hep böyl eekşınlı ve hızlı aksa dizi
söz biz buradab senaryo yazarız zaten basit değilmi
Türk usulü karıştır entrika serp gitsin:87:

güven sanırım aslı kendinden nefret etsin onu unutması kolay olsun diye böyle bir plan kurdu zaten oparayı götürmeyecekti geri vericem diyordu beraber çaldığı kıza
:82::79:

tüyoyu okuyunca kafam karıştı gerçekten efe neden numara yapıyor mektup sahnesini bende kaçırdım sanırım

efenin rüyasının anlamı :
başlarda efe aynı onun gibi birbini bulupo rüya orda bitiyordu .şimdi yatan denizden çıkan adam yani o efe ona doğru gelen fikreti gömüyor. son zamanlarda yani artık fikret ölüyor . efe meydana çıkıyor.
aman bütün bir sezonu efe fikretle doldurdular. eski gerçek efeyi bir türlü yaşayamadık. efenin çoktan bu sırlardan kurtulup eski efe gibi diizye dönmesi gerekiyordu esprileri oiş kurmaları falan

çıksada baksak artık fragmana ama nolur uzatmasınlar yeterince sakız oldu..sezon sonuna gelecek bunlar hala efe yaşıyormu muhabbeti yapacaklar ıyyy

yaa bu dizinin fragmanı ne kadar geç çıkıyo bugünde çıkmadıysa yarın çarşamba zaten cuma da dizi var ne anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…