Kavak Yelleri - Kanal D

bu dizide olmaz olmaz :)))

bu dizde bu sezon sonmuş. bitiyormuş seneye olmcıak yane öyle duydum ne kadar doğru bilmem..

bence bitmesin. birde yaprak dökümü gibi değil ki bu dizi.konuları bölüm bölüm işlenen dizilerden. tam da efe gelmişken hemen bitecek ha?
walla bu sezon ne varsa yine eskilerde var diye bi kavak yelelrini birde yaprak dökümünü izliyorum başkada eni saran bi dizi olmadı. ama yaprak dökğümğ bitmesi lazım artık

çok mantıklı arkadaşım
resimlerin sırrı kesinlikle düşündüğün gibi olmalı

birbaska tuyo....

Tayfun : Efeyi Kurtaran Kişi
Saliha : Tayfunun Arkadaşı

Efe kazadan sonra baygın bi halde halsiz uyanıyor yürümeye başlıyor arazide .. nerde olduğunu bilmiyor çok halsiz ve güçsüz . bu Tayfunla Saliha'da arabadalar arabayı Tayfun kullanıyor ve bi anda EFE önlerine çıkıyor Tayfun EFE ye çarpıyor .. Kazadan Sonra Hastaneye falan götürüyorlar Efenin tomogrofiye alınıyor Beyninde UR olduğunu burda öğreniyorlar ..!

akşamki bölümü heyecanla bekliyorum bende...
mucok arkadaşın anlattığı mantıklı geldi banada..
eğer hafızasını kaybetmediyse ara ara onları gizliden izlemiş olabilir zaten annesigilin ev boş değilmiydi rahatlıkla girip alabilir.. bir kısmınıda sonradan kendi çekmiştir felan diye düşündüm...

akşamki bölümde aslı efeyi epüyor ya fragmanı görünce aman ne çabuk unuttu güveni deidm ama eğer efeye hatırlatmak için öpüyorsa mantıklı neden olmasın.. demiş ya bunudamı hatrılamıyorsun diye...
yalnız herkese katılıyorum en candan en güzel metin sarılıyor kardeşine...
bu arada nilim saol çok güzel tüyoları paylaşıyorsun...

nilim sen yazıyosan kesin doğru çıkar bu tüyo..yalnız bu ur kazayla alakasız mı acaba,denize uçunca ur oluşmamıştr heralde dimi?

bide annesinin de girmesi çok ii olur,zaten girmezse abes yani..bunca zaman hiç ortalarda görünmemişlerdi,ne alemdelermiş bakalım
çok merak ediyorm yaa bu haftaki bölümü

dogrudur insallah canim..tabi kazadan once vardir :)))) annesini cok seviyodum efenin zaten iyiki yeniden giriyor diziye.minenin anneannesi,dedesi falanda cikmasaydi keske cok komikti onlar

üff saçmalık resmen
bağlayamamışlar işte
niye hafızasını kaybetmiş rolü yapsın ki
bu hayatı çok mu güzel
gerizekalı mı o kadar insan anlamayacaklar onun efe olduğunu nöööff

Eveeet Kavağa saatler kaldı Nilimin geçen verdiği tüyosu çıkmıştı bu seferde kesin çıkar tüyo aldığı siteleri bende biliyorum ordan bir kişinin bence bu diziyle bağlantısı olmalı ki tüyolar gerçek çıkıyor :)

Aslının resmi var bi de hep odasında, insan ailesini de merak eder abisini, babasını, annesini insan merak etmezmi? Hatta ikiz kardeşleri de olmamış mıydı sahi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…