Kavak Yelleri - Kanal D

hastanedekiler beni sinir etti yaa bayilan insan uyutulurmu hic hayrettt yani diziyi yavslatmak icin elinden geleni yapiyolar

iyi bari hafızasını kaybetmemiş öyle davranıyormuş.çoğumuzun tahmin ettiği gibi..mine deniz,metin nurgül işi tamam :))

Tepkileri bi tuhaf ama ya, öldüğünü düşündüğünüz birini görseniz daha farkli davranmazmisiniz ya? Arabayla takip ettikleri zaman hepsi cok normaldi.

Güveninde adı sanı gecmiyor hic, 1 bölüm önce seni seviyorum diyodu Aslı Güven'e. Yazık oldu resmen çocuğa.

ooo iyice sacma oldu bu ayni hastanedelermis bide fellik fellik efe araniyodu hem kayip hem suclu olarak isimsiz hastanede yatanlara bakmiyolar sanki senaristler istifa edin yeter

ooo iyice sacma oldu bu ayni hastanedelermis bide fellik fellik efe araniyodu hem kayip hem suclu olarak isimsiz hastanede yatanlara bakmiyolar sanki senaristler istifa edin yeter

çok saçma yaa
resmen dalga geçiyolar bizle

allaskina bunlar EFEYi gorduler.... sanki siradan birini gormusler gibiler...
roller sifir olmus

Son düzenleme:
valla daha jenerik müziğiyle yıkıldım.güvenin görüntülerini kaldırmışlar.bu kadar kolaymı unuttunuz lenn güveni ve biran önce bu işi güvenin ayarladığını anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…