Kavak Yelleri - Kanal D

ay kızlar 2. fragmanda aslı efeyi öpüyo ya hemen ardından metinin efeye koşma sahnesini koymuşlar.bi an o da öpecek sandım :90:

eğer gerçektende hafızası yerindeyse çok güzel rol yapacak aslılara karşı çünki resmen şaşkın şaşakın bakıyor etrafa.. hç açık etmiyor.. birde ben o resimelri merlka ediyorum nerden nasıl buldu hafızasını kaybettiyse.. dimi ama denizden sağ çıkmazdı o akdar resim.. bencede hafıza yeriden gibi ama nenen saklıyorrrr neden böyle bişey yapıyor anlamaıdm bakalım neler olcek:

bu hafta heycanla bekliyorum bu diziyi
sükür görüstüler aylardir ha gördü görcek diye
deli ettiler izleyiciyi

2. fregmanda iyice anlasiliyorki hafiza kaybi filan yok. rol yapiyor. o resimlerde ayri bir soru tabi okadar eline nereden gecti. ama anlasilaan kizlar bu bölümdede bisey ögrenemiycez. kacinci bölüm bu sezon uzattida uzattilar, heh bu seferki bölümde olucak diyoruz cikicak diyoruz bisey oldugu yok seyirciyle biraz dalgami geciyorlar ne öyle geliyor bana artik. Artik 1 bölümde net birseyler olsada seyrettigimize deyse yavvvfff

efenin geri dönüşüne çok sevindim ben onsuz olmuyordu yeni bölümü çok merak ediyorum daha frangmanı göremedim ama İnşallah kavuşurlar artık bu arada güvenin kendini efe için feda etmeside ayrı bir üzücü tarafıydı dizinin hadi bakalım neler olacak offfofff:2:

Efe hatırlamıyor galiba yeni bölüm fragmanında herkese yabancıydı. Deniz ve diğerleri bunu zorla arabaya atmışlar Efe adam kaçırıyolar diye bağırıyodu.Abisi Efeye sarılırkende boş boş bakışları vardı.
O değilde ben Aslı'dan daha yoğun bi tepki beklerdim.O an hissedilecek şok ve heyecanı kızın suratında göremedim...İlk karşılaşma sahnesi hiç gerçekçi değildi...

evet ya 2. fragmanın sonunda anlaşılıyorki efe hafıza kaybetmemiş gibi. hatta acı çeker bi hali var. zaten bir bölümde içki içmişti de şarkı söylüyorken birden ağlamaya başlamıştı. çok kederli belliki.
herlde ağır hasta efe. çevresindekileri üzmek istemediği içi ortaya çıkmadı hatta görünüşe bakılırsa hala inkar ediyor ben o diilim diyor.çünkü sılanın ölümü hikayesinde aslında efeyi anlattılar sanırım. efe ,arkadaşlarının özkanın düştüğü duruma düşmesini istemediğinden inkar ediyor gibi geldi bana.

ama gelgelelim fotolara. işte orda takılıyorum.bu fotolar nerden çıktı. nasıl ele geçirdi. heralde urladaki kendi evine hırsız gibi girip gizlice aldı bir ara.

eğer efe ölümcül hastaysa bir sezon boyunca ölecek muhabbetine dan diye sezon finalinde efeyi hastanede sezon başlarken efenin 9 canlı gibi yeniden dirilmesine tahammülüm yokkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Ben şöyle bir şey düşünüyorum Bence Efe denizden karaya sürüklendiğinde doktor olan adam onu kurtardı buraya kadar zaten izledik.... O sıra hafızası felan kayıp değildi ama kanun kaçağı olduğu için ve durumdan utandığı için yaşadığını kimseye söylemedi..Kendine yeni bir yaşam kuruyordu ki birden hastalığı belirti verdi doktor olan adam her kimse ona gözüktü ve ciddi bir hastalığı olduğunu, giderek ilerliyeceğini ilk belirtilerinden birinin de hafızasını kaybedeceğini öğrendi buna çok üzüldü Hafızasını kaybedebilir ama Aslı yı unutmak istemiyordu bu yüzden eve gizlice girip resimleri aldı ve gördüğümüz bölümlerde de hafızası kayıp bir Efe ile karşıkarşıyayız.. Olabilirmi ki ? :))

olur mu olur. neden olmasın. mantıklı

ya kızlar resim olayına neden bukadar takıldınızki.aklıma ilk gelen aslının faceden resimleri çalmış olabilir neden olmasın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…