- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #4.381
ayy tüm saçmalıklara rağmen çok güseldi bu bölüm,resmen üstümden bi yük kaldı,bana noluyosa
keşke benden de o yük kalksa.güvenin gittiğinemi üzülsem hala aslının bunu güvenin ayarladığını bilmemesinemi üzülsem bilemedim.yaaaaaaaaaa ben güveni istiyom güveeeeeeeeeeeennnn
Güveninde adı sanı gecmiyor hic, 1 bölüm önce seni seviyorum diyodu Aslı Güven'e. Yazık oldu resmen çocuğa.
Öff valla metin kapıyı yumruklarken ben ağladım, Efe iyi dayandı herşeyi hatırlıyor ama hasta olduğu için söylemiyor artık birde Efe itiraf etsin diye bekle.
haziranda dizi bitiyor demistin nilim sen..
acaba efenin hastaligi ozaman ileryeyip olecekmi sonra bitecekmi dizi
aklima boyle bisey geldi (kizlar belki sacma olabilir)
evet canim hazirana kadar anlasmislar ama senaristler roportajinda reytingler iyi giderse belki bitirmeyiz demis..insallah oldurmezler efeyi cok kotu olur yanii mutlu sonla bitsin bence okadar sene severek izledik(bu sezon haric).birde efenin mezarinda cekim yapmislar efe,asli,tayfun bey ucu varmis gelecek bolumlerde izlicez bakalim
ya mubarek yaa setten birimisin nesin
bilmedigi yoktur
hollandasin gerci bende ingilterede gel kiz bi aksam beraber izleyelim diziyi
hmm sen güvencisin yaniaslı güvenin bunu ayarladığını tahmin eder nası olsa,su anladı zaten..ama ben güvenin yokluğunu hiç aramıcam yani,zaten bana çok eğreti geliyodu dizide sanki hep konuk oyuncuymuşta,bi kaç bölüm oynayıp çıkcakmış gbi geliyodu:26:
Mine niçin Güven' anlattığını, onun araştırdığını ama yok o değilmiş dediğini falan anlatmıyor. Kaç bölüm uğraştırlar o meseleyle, hiç bahsetmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?