Kavak Yelleri - Kanal D

Öff valla metin kapıyı yumruklarken ben ağladım, Efe iyi dayandı herşeyi hatırlıyor ama hasta olduğu için söylemiyor artık birde Efe itiraf etsin diye bekle.

ayy tüm saçmalıklara rağmen çok güseldi bu bölüm,resmen üstümden bi yük kaldı,bana noluyosa

keşke benden de o yük kalksa.güvenin gittiğinemi üzülsem hala aslının bunu güvenin ayarladığını bilmemesinemi üzülsem bilemedim.yaaaaaaaaaa ben güveni istiyom güveeeeeeeeeeeennnn

keşke benden de o yük kalksa.güvenin gittiğinemi üzülsem hala aslının bunu güvenin ayarladığını bilmemesinemi üzülsem bilemedim.yaaaaaaaaaa ben güveni istiyom güveeeeeeeeeeeennnn

hmm sen güvencisin yaniaslı güvenin bunu ayarladığını tahmin eder nası olsa,su anladı zaten..ama ben güvenin yokluğunu hiç aramıcam yani,zaten bana çok eğreti geliyodu dizide sanki hep konuk oyuncuymuşta,bi kaç bölüm oynayıp çıkcakmış gbi geliyodu:26:

ya hayır Metin dışında herkes çok olağan karşıladı olayı ben ona şaşıyorum
Aslının kendine gelememesi hatta hafiften sıyırmasını beklerdim arkadaş ya
öldü sanılan adam çat diye karşına çıkıyor
sen oh ne güzel efe yaşıyormuş diyorsun

Valla gecenin kahramanı Metin abiiydi
kutlarım abicim güzel bir karşılaşmaydı, güzel sarılmaydı, güzel yumruklamaydı

ulen benim hayatımın aşkı kapının arkasında duracak
ve ben kapıda öyle kös kös durucam ya bi gidin ya

haziranda dizi bitiyor demistin nilim sen..
acaba efenin hastaligi ozaman ileryeyip olecekmi sonra bitecekmi dizi
aklima boyle bisey geldi (kizlar belki sacma olabilir)

haziranda dizi bitiyor demistin nilim sen..
acaba efenin hastaligi ozaman ileryeyip olecekmi sonra bitecekmi dizi
aklima boyle bisey geldi (kizlar belki sacma olabilir)

evet canim hazirana kadar anlasmislar ama senaristler roportajinda reytingler iyi giderse belki bitirmeyiz demis..insallah oldurmezler efeyi cok kotu olur yanii mutlu sonla bitsin bence okadar sene severek izledik(bu sezon haric).birde efenin mezarinda cekim yapmislar efe,asli,tayfun bey ucu varmis gelecek bolumlerde izlicez bakalim

Eveett diziyi de izlediğimiz kadarıyla benim düşüncem mat oldu... :) Bu bölüm bence çok güzeldi hep içimde bir heyecanla seyrettim şimdi gelecek bölümü nasıl bekliyeceğim ben yaaa Bari bir an önce fragman yayınlansa da bir nebze rahatlasak ya da hepsini birden yayınlasalar çatlıycam valla burada :))

Gelicek bölümde ne olabilir fikirleri yürütelim şimdiden???

Dizi bitmeli artık.
Efe ve arkadaslarının karsılasması bıle bana keyıf vermedi. O heyecanı alamadık. Hersey olagandı, cok sıradandı acıkcası...
Efe'nın hafızasını kaybetmesı. Denıze ucan arabadan kendı basına cıkıp kıyıya vurması. Hıc bır sey olmamıs gıbı ayaklanıp dere tepe yurumesı.. Uzerınde hıc bır sey yokken gızlı odasının tavan duvarlarının Aslı'nın resımlerıyle kaplı olması..(Nereden geldı bu resımler?) Pöhhh dedirten cinsten bir dizi...

Son düzenleme:

ya mubarek yaa setten birimisin nesin
bilmedigi yoktur
hollandasin gerci bende ingilterede gel kiz bi aksam beraber izleyelim diziyi

ya mubarek yaa setten birimisin nesin
bilmedigi yoktur
hollandasin gerci bende ingilterede gel kiz bi aksam beraber izleyelim diziyi

hahaa yok kizz sigacikta oturan biri gorup yazmis siteye okuduklarimi yaziyorum bende size :)) cok uzak degilmisiz izleyelim valla esim izlemiyor benim yakindakiyle konusup yorum yapmayinca zevki cikmiyor ki dimi ama :))

Son düzenleme:

ya ne yalan söliyim.ben eskiden bu dziyi hiç izlemiyodum ama konusunu biliyordum.2.5 yaşındaki kızımın dikkatini çekip izlemeye başlayınca(ben de sarp apak'ı çok sevdiğim için)geçen sezon izlemeye başladım.o yüzden güvene çok üzüldüm

bence efe zamanla herşeyi yada biçok şeyi hatırladı zaten aradada gösterdilerya o dr. nin evinde tv izliyolar efe abisiyle küçükken sinamaya gittiğini hatırlıyo anlatıyo dr. a sonra aaaa hatırladım hatırlıyorum diye seviniyolar.

bence hatırladı ama denize uçmadan önce katil olmakla suçlanıyoduya ondan kaçıyodu belki oyüzden kimlik değiştirmiştir bu 1. teorim
2. side efenin beyninde bi kitle olduğunu söylüyolardı ilk bulduklarında hani geçmişi gösterirken emar mı tomografimi ne o cihazın içine yatırmışlarya orda belki bu yüzden kaçıyodur.

ya hayir kesinlikle bitmemeliii wallaha tekk en cok severeekk cuma gununu bekledigim tek dizi yaa biterseee bolimm 1 denn izlerimm tekrarr

Abisinin tepkisi çok gerçekçiydi,çok duygulandım orda ya.
Efe sonradan her şeyi hatırlamasına rağmen,hasta olduğu için uzak duruyor bence onlardan.
E ama yani ne gerek var bunca eziyete.İyileşir belki.....

Mine niçin Güven' anlattığını, onun araştırdığını ama yok o değilmiş dediğini falan anlatmıyor. Kaç bölüm uğraştırlar o meseleyle, hiç bahsetmedi...

Mine niçin Güven' anlattığını, onun araştırdığını ama yok o değilmiş dediğini falan anlatmıyor. Kaç bölüm uğraştırlar o meseleyle, hiç bahsetmedi...

aynen katılıyorum Güven e anlattım, araştırdı, aramızda konuştuk falan demedi hiç, Güvenin adı zoraki geçti zaten ablası olmasa lafı geçmicekti.

hele ki atakan yaa bi şaşır bari yalandan bile olsa..insanın kedisi kaybolsa bile nası şaşırır,sevinir dimi?bi biras denizin gözleri doldu iştesu,mine falan öle bakıyolarben olsam aklıma oynatırım vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…