- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #4.401
138.bolum tuyolar..
Aslı, Efe’yi hiç beklemediği yerlere götürüp, ona bir sürpriz hazırlıyor.
Efe, Metin’le karşılaşmasına ve Aslı’yla yakınlaşmasına rağmen yalanına devam eder. Tüm dostları Efe’ye geçmişini hatırlatmak için seferber olur. Onların çabasıyla Efe, bir zaman tüneline girer. Aslı, Efe’yi hiç beklemediği yerlere götürür. Efe’nin içi gider. Efe yalanını sürdürecek mi? Kahramanlarımız eski günlerine dönerler. Efe’nin kayıp olduğu yıllarda neler yaşadığı da adım adım aydınlanmaya devam eder.
Mine, Erdal ile Lerzan arasındaki gerilimli anlara tanık olur. Mine, Lerzan için önemli bir zarf taşır. Acaba bu zarfın içinde ne var? Diğer taraftan Erdal’ın Mine’ye bir teklifi olur. Mine’nin cevabı ne olacak? Erdal’ın Duygu ile yakınlaşması Mine için tehlikeli günlerin habercisi gibidir.
Efe, Aslı’yı evine çağırır. Aslı, burada hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Efe’yi ise konakta büyük bir sürpriz beklemektedir. Efe oyununu sürdürecek mi, yoksa teslim bayrağını mı çekecek?
sonunda karşılaştılar efeyle.hepside aynı anda karşılaştı bu kadar hızlı olabileceğini hiç düşünmezdim
138.bolum tuyolar..
Aslı, Efe’yi hiç beklemediği yerlere götürüp, ona bir sürpriz hazırlıyor.
Efe, Metin’le karşılaşmasına ve Aslı’yla yakınlaşmasına rağmen yalanına devam eder. Tüm dostları Efe’ye geçmişini hatırlatmak için seferber olur. Onların çabasıyla Efe, bir zaman tüneline girer. Aslı, Efe’yi hiç beklemediği yerlere götürür. Efe’nin içi gider. Efe yalanını sürdürecek mi? Kahramanlarımız eski günlerine dönerler. Efe’nin kayıp olduğu yıllarda neler yaşadığı da adım adım aydınlanmaya devam eder.
Mine, Erdal ile Lerzan arasındaki gerilimli anlara tanık olur. Mine, Lerzan için önemli bir zarf taşır. Acaba bu zarfın içinde ne var? Diğer taraftan Erdal’ın Mine’ye bir teklifi olur. Mine’nin cevabı ne olacak? Erdal’ın Duygu ile yakınlaşması Mine için tehlikeli günlerin habercisi gibidir.
Efe, Aslı’yı evine çağırır. Aslı, burada hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Efe’yi ise konakta büyük bir sürpriz beklemektedir. Efe oyununu sürdürecek mi, yoksa teslim bayrağını mı çekecek?
nilim senin tüyoları okuyunca heyecanlanıyormya efe bu yalanı çok sürdürmese bari,öle karısı falan diye birini çıkarıp uzatmasınlar
bencede canim valla hemen eskisi gibi olsunlaar asli&efe askini gorelim..basina gelen komik seyleri ozledim eski hallerini
arkadaşlar güvenin efeye bıraktığı mektup bu bölüm çıkmadı bakalım ne zaman bulcak efe mektubu.birde bence mine hasta olmasına rağmen hamile kalcak denizden.(benim tahminim)
birde efenin üstündeki minibüslü tişörtü aslı izmir deki evlerinde sandığında saklıyordu.şimdi ise tekrar efenin üstünde.
neyse bazı saçmalıklar var ama yinede seviyorum bu diziyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?