Kavak Yelleri - Kanal D

oyuncu diye adalandirabilecegim tek metin ve efe var
onlar rollerini süper yapti
ben bile izlerken acaba efe gercekten hatirlamiyor mu diye tereddüte düstüm :)
o kadar inandiriciydi ki
metin abinin kapiyi yumruklamasi, ve sarilmasi icimi acitti
efede onu ittirince efeyi dövesim geldi

138.bolum tuyolar..
Aslı, Efe’yi hiç beklemediği yerlere götürüp, ona bir sürpriz hazırlıyor.

Efe, Metin’le karşılaşmasına ve Aslı’yla yakınlaşmasına rağmen yalanına devam eder. Tüm dostları Efe’ye geçmişini hatırlatmak için seferber olur. Onların çabasıyla Efe, bir zaman tüneline girer. Aslı, Efe’yi hiç beklemediği yerlere götürür. Efe’nin içi gider. Efe yalanını sürdürecek mi? Kahramanlarımız eski günlerine dönerler. Efe’nin kayıp olduğu yıllarda neler yaşadığı da adım adım aydınlanmaya devam eder.

Mine, Erdal ile Lerzan arasındaki gerilimli anlara tanık olur. Mine, Lerzan için önemli bir zarf taşır. Acaba bu zarfın içinde ne var? Diğer taraftan Erdal’ın Mine’ye bir teklifi olur. Mine’nin cevabı ne olacak? Erdal’ın Duygu ile yakınlaşması Mine için tehlikeli günlerin habercisi gibidir.

Efe, Aslı’yı evine çağırır. Aslı, burada hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Efe’yi ise konakta büyük bir sürpriz beklemektedir. Efe oyununu sürdürecek mi, yoksa teslim bayrağını mı çekecek?

yattım kalktım kafamda kurdum geldim efe resimleri o dr aracılığıyla izmirden evinden getirtti onlarıda çoğalttı.tavana astı.işde izlediğimiz gibi 6 ay sonra herşeyii hatırlamış.ama ben evliyim felan diyecek evlendiği kişidee güyaa salihaa dr yanındaki kadın.aslı çok üzlcekk dram olcak yien herzamanki gibii.bakalım fikret o fikret olduğu nasıl çıkçak ortaya.....:26::26::26:

evine çaırdığında karşısındaki kişi karısı olcak bencee.birde çocuk.tabikiii aslıda inancak

sonunda karşılaştılar efeyle.hepside aynı anda karşılaştı bu kadar hızlı olabileceğini hiç düşünmezdim

ben çok izlemem ama bu hafta kaçmazdı bu bölüm..
Metinle Efenin o çoookkk duygusal abi-kardeş buluşmasının içine aslı ancak bu kadar edebilirdi...gidip dudağına yapışıp "bunu da mı hatırlamadın?"
yahuu tam kardeşimi düşünerek ağlıyordum ki birden aslı sahneyi mahvettiiiii!

hastaneden cikinca efe asli'nin hayalini gorduya 4 yil boyunca nerde oldugun ne yaptin umrumda degil sen iyisin ya baska bisey istemem sadece saril dedi o zaman efe yumusadi sarildi..yani korkuyor cevap vermeye neden gitmedigini aciklayamacak hemde hasta onu hic soyleyemez..bakalim ne zaman pes edecek..

bulusma sahnesini komediye cevirdiler hic hos olmadi..muzikler falan oturmamis hic ..emre aydin'i daha cok duymak isterdim bu bolum ...cok huzunlu bir bolum bekliyordum sadece metin'de duygulandimm kendini paraladi adam yaa

nilim senin tüyoları okuyunca heyecanlanıyormya efe bu yalanı çok sürdürmese bari,öle karısı falan diye birini çıkarıp uzatmasınlar

bencede canim valla hemen eskisi gibi olsunlaar asli&efe askini gorelim..basina gelen komik seyleri ozledim eski hallerini

evet yaa bu ne böle acaba böle mi şöle mi diye kafa yormak istemiyorm artık,dizi eski haline dönsünsende senaristlere yaz nilim uzatmayın de,burayı okusunlar alla alla yaaa

arkadaşlar güvenin efeye bıraktığı mektup bu bölüm çıkmadı bakalım ne zaman bulcak efe mektubu.birde bence mine hasta olmasına rağmen hamile kalcak denizden.(benim tahminim)
birde efenin üstündeki minibüslü tişörtü aslı izmir deki evlerinde sandığında saklıyordu.şimdi ise tekrar efenin üstünde.
neyse bazı saçmalıklar var ama yinede seviyorum bu diziyi....

güveni bi anda gönderdiler hani izi bile yok. sanki hic girmemis 1 yil bos bos bakmisiz gibi. aslida hemen siliverdi yazik oldu cocukcagza iyi kivirmisti efenin boslugunu doldurmayi. ama harcadilar 1 kursunla. baslarken hic resmi yoktu insan yavas yavas cikartir diziden mesela asli ikisinin arasinda kalsaydi karar vermek zorunda olsaydi filan daha iyi olurdu.
Hic sormayin neydi o komedi gibi metin disinda hicbiri beceremedi bi cuval inciiri berbat ettiler yani sen okadar bak bak diziye onca dram onca hüzünlü sahneler simdi hop birden komedi bi bulusma böylemi olucakti...
bence efe evinde karisi dedigi kizi göstercek asliya filan güven olcek degilya.

evet ya bide mektup var dimi. bence minenin birazcik amacida oydu sonbi denizden hamile kalmak....
tisörtüde resimleri aldigi gibi gizlice girip evden almistir. kesin öyle bisiy cikacak görün bakin

yavv nilim senin tüyolarda olmasa yandık nerden buluyon bu tüyoları ya.. neden açıklamıyor gerçeği ya?nasıl bir açıklma getirecekler senaristler bir sürü acayip olaya bilmiyorum..

felaket bi bölümdü bence oyunculuk sıfeır hele aslı cır cır cır tutturmuş ben senin sevgilindim bi< birlikteydik yaa ne sevgili meraklısı bi kızmışsın sen yaaa herşeyden önce o senin çocukluk arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…