Kavak Yelleri - Kanal D

Efe, Aslı’yı evine çağırır. Aslı, burada hiç beklemediği biriyle karşılaşır. kizlar benim fikrimce
efenin karisi rolunde biri olacak evde nufuz cuzdaninda evli yaziyordu:18:

Son düzenleme:

Efe, Aslı’yı evine çağırır. Aslı, burada hiç beklemediği biriyle karşılaşır. kizlar benim fikrimce
efenin karisi rolunde biri olacak evde nufuz cuzdaninda evli yaziyordu:18:

evet karisiyla tanistiracak asli'yi ..ama asli bolum sonunda efenin gizli odasini gorecek

138.bolum yeni tuyolarrrrrr :))

Efe Evine girer ve kapıyı kapatır . Kapının Arkasında üzgün bi şekilde .. Tayfunu Arar ve Kaçırmasını ister . Tayfun Gelir Arkadan Kaçarlar .. Ama Aslılar Bırakmaz Tekrar Bulurlar ve ;
Efe Dostlarıyla Beraber Yaşamayı Kabul Eder ..
AsLı Efe'yi Gezdirir Eskiden Takıldıkları Yerlere Götürür Falan . Fakat Efe Numara Yapmaya Devam Eder Hep Dalga Geçer
Efe aslında böyle davranmak istemiyor üzülüyor nedenini bilmiyorum öğrenince yazıcam .
Erdal Duyguya Yazılcak .
Efe Güvenin Çay Ocağına Bıraktığı Mektubu Fark EdeR . Ve Okur Mektupda Güven Herşeyi Anlatmıştır Aslının Benden Soğuması için dolandırıcılık yaptım falan der Aslıyı Bırakmamasını Söyler Vs ..
Efe Aslıyı Evine Davet Eder .. Evde Sahtedende oLsa Karısı Saliha Var . Fakat Metin Efenin Konak'a Gelmesini Söyler Ama Efe Aslıya Benim Evime Git Orda Buluşacaz der . Aslı Efenin Evine Gider ve Salihayla Tanışır Karısıyım Falan der Aslı Şok OluR . Efe'de Konak'a Gider ve ;
Bölüm Sonunda ise Şükran Gelir .. Sarılırlar falan Efe Tanımıyorum seni der . Annesi Başlar Efe'ye Ninni Söylemeye Efe Uzaklaşır Arkası Dönük Gözleri Yaşarmış Ağlar .. Dayanamaz ArtıK .

ÖnemLi : Bu Fikret Arpacı asLında Saliha denen Kişinin Kocası Fakat Kayıp Efe'de Onun Kimliğini Taşıyor .. 138. Bölümde Fikret Arpacının Suç İşlediğini Öğrenicez Heralde Gelicek Bölümlerde Efe'ye Kalcak o Suç

Bu Bölümde AsLı Efe Sahneleri Çoğunlukta Olucak . Aşk ve DuygusaL Bişey OlucaK .. Efe Aslının uyurken saçını falan okşucak çok güzel bir bölüm oLucak

Son düzenleme:
Bugun gazetede Sarp Apak haberi vardi, diziyi sormuslar cok buyuk surprizlerimiz var demis, acaba diziden tamamen cikmadimi? Belki Efe ve Asli baristiklarinda geri doner.

çok tesekkur ederim bilgilendirme için :)

keşke okumasaydım aslında heyecanım gitti

ya evet cok sagol canim senin tüyolarinda olmasa iyice catliycez bi hafta. zaten dizinin tümünede tam bakamiyorum bebisimden

kizlar bu hafta starda diger kanallardada butun diziler oynuyoor insallah kanal d oynatir

insallah ama öyle bütün dizilerin oynadigi halde bunu oynatmadiklarida oluyor insan sinir oluyorrrr :95:

Bugun gazetede Sarp Apak haberi vardi, diziyi sormuslar cok buyuk surprizlerimiz var demis, acaba diziden tamamen cikmadimi? Belki Efe ve Asli baristiklarinda geri doner.

bencede geri gelmesi ve aslinin biraz arada kakmasi filan cok iyi olur canim.

ya bence efe artık kalmış geride, güven le devam etsin yola:.............
efe madem hatırlıyor neden dönmedi evine yurduna eğer böyleyse...
dışlasınlar onu

çok saçma bi bölümdü bu
bu mudur yani koskoca 4 yıl geçti efe bulundu ama tepki ''ben senin sevgilinim, efe hatırlamıyo musun biz çocukluk arkadaşıyız
berbattı bence
daha duygusal daha inandırıcı olabilirdi ama hiç efenin geri dönüşüne yakışır bi bölüm olmadı sıradan monoton bi bölümdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…